Білий колір – чи варто стилізувати його у осінніх образах?

Білий колір – чи варто стилізувати його у осінніх образах?

Білий колір –  рідко зустрічається серед широкого різноманіття жіночого гардеробу. Дарма жінки бояться його. Цей чудовий колір легко додасть елегантності будь-якому образу. В ньому Ви виглядатимете неперевершено! Спробуйте подружитись із цим кольором цієї осені! А ми із задоволенням допоможемо Вам з цим! Наша команда розповість Вам актуальну інформацію та цінні поради. 

Вишуканий білий колір: що варто мати в гардеробі 

  • трикотажні речі

Ви обожнюєте носити об‘ємні речі? Тоді ідеальний для Вас варіант – светр у білому кольорі вільного крою. Така річ допоможе Вам створити милий осінній образ. В такому светрі Ви будете себе відчувати максимально затишно. Не любите вільний крій? Тоді придбайте водолазку. Ця універсальна кофта стане чудовим варіантом для створення стильного образу. 

  • білий жакет

Витончений білий колір – це точно про жакети. Така деталь додасть Вашому образу елегантності. Для важливого дня ця річ незамінна. Тому кожна жінка повинна мати у своєму гардеробі хоч один жакет світлого кольору!

  • біла сорочка

Це універсальна річ для будь-якого життєвого випадку. Ви просто зобов‘язані мати в своєму гардеробі білу сорочку! Її легко стилізувати з будь-якими речами Вашого гардеробу. 

Ви не можете наважитись на світлий колір у своєму осінньому гардеробі? Тоді спробуйте додати цей колір у вигляді аксесуарів. Сумка-шоппер або модель у вигляді мішка – ідеальне рішення, яке дозволить Вам мати під рукою усе необхідне! Або розгляньте моделі меншого розміру.

Коротка сукня з довгим рукавом і воланом білого кольору
Білий колір – трендове вбрання на eButik.com.ua!

Поєднання пальта в клітинку та білого образу

Стильний білий колір легко поєднується з іншими кольорами та принтами в образах. Наприклад, сьогодні ми можемо з Вами розібрати образ з пальто в клітинку. Пальто в такий принт – абсолютний тренд цього року. Клітинку носять усі! Вона личить абсолютно кожному. До того ж, пальто в клітинку класно розбавить Ваш білий образ. Додасть до нього правильний акцент та певну родзинку. Одягніть білі брюки прямого крою та водолазку. До брюк обов‘язково додайте пасок. Цей маленький штрих допоможе Вам виділити Вашу талію та підкреслить довжину струнких ніг. Завершальним штрихом буде взуття. До такого образу можна навіть додати ботильйони яскравого кольору. А чому б і ні? Так, взуття легко може виступати яскравим акцентом образу. Наприклад, ботильйони винного кольору можуть якнайкраще довершити Ваш образ. До того ж, такий варіант взуття легко впишеться і у інші образи! Зробіть ще один бордовий акцент у образі – оберіть пальто з бордовою клітинкою. Ви будете в захваті від свого відображення у дзеркалі! Також не забудьте про рукавички. У цьому сезоні цей аксесуар користується шаленою популярністю! 

Вбрання білого кольору: популярні міфи 

Ви точно чули про те, що одяг у білому кольорі не личить жінкам з пишними формами. Вважається, що цей колір додає зайвого обсягу Вашому тілу. Проте ця думка є хибною. І зараз ми переконаємо Вас у цьому. Ця думка може бути справедливою абсолютно до будь-якого кольору. Важливо враховувати свої параметри та зріст. Плануєте одягнути білу сорочку? Доповніть свій образ жилетом з V-подібним вирізом. Ця річ допоможе Вам зробити Ваш образ візуально стрункішим. Купуєте білі брюки? Надавайте перевагу більш вільним моделям. Вони якнайкраще будуть приховувати недоліки та підкреслювати переваги. Будь-який образ з білим одягом ми рекомендуємо Вам доповнювати взуттям на підборах. Наступний міф стосується вікової категорії. Білий можуть собі дозволити лише молоді. Ні! Досить лише згадати білу сорочку. Цей предмет гардеробу користується шаленою популярністю протягом кількох десятків років серед жінок будь-якого віку. 

Актуальний білий колір личить жінкам з темним та світлим волоссям. При виборі речей білого кольору потрібно орієнтуватись на кольоротип, а не на колір волосся. 

Як правильно носити білий колір?

Білий колір в осінніх стилізаціях легко підкреслить Ваші переваги та допоможе приховати недоліки. Проте потрібно знати кілька дієвих секретів. І зараз ми із задоволенням розповімо їх Вам! Бажаєте додати об‘єму в грудях? Або зробити лінію плечей ширшою. Тоді Вам з цим допоможуть блузи з об‘ємними рюшами та воланами. Хочете звузити стегна? Лаконічний білий колір Вам у цьому допоможе! Так, це звучить парадоксально. Адже безліч жінок такої думки, що білий повнить. А ось і ні! Штани білого кольору з чорними лампасами допоможуть Вам зробити Ваші стегна стрункішими! Вам потрібно створити акцент на талії? Широкий пояс або контрастний корсет якнайкраще впораються із цим завданням! Тому Ви навіть можете не хвилюватись. Усі Ваші переваги легко підкреслюються! У Вас худі ноги та хлоп‘яча фігура? Тоді облягаючі штани білого кольору – справжній порятунок для Вас! Вони легко додають правильної округлості Вашим формам. Білий носити не так складно, як може здатись на перший погляд! Будьте відкритими до експериментів та не бійтесь пробувати нове! Модні експерименти – це завжди цікаво! 

Настав час для шопінгу!

Ви наважились на вбрання у білому кольорі? Шукаєте дешевий одяг білого кольору? Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Бажаєте створити стильний образ? Тоді наш інтернет-магазин  eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З ними Ви здатні створити не один трендовий образ! Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Наші речі здивують Вас своєю неймовірною якістю пошиття! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих бомберів. Будьте неперевершеними щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Дізнайтесь більше: Трикотажні костюми – які моделі варто мати у своєму гардеробі?

Подивіться також: Джинсові штани – топ 5 фасонів