Біла сукня – беззаперечний фаворит цього літа!

Біла сукня – беззаперечний фаворит цього літа!

Для багатьох жінок біла сукня завжди символізується зі спекотною та сонячною погодою! Саме вона допоможе виглядати ніжно, романтично та яскраво одночасно. А також з легкістю підкреслить жіночність і сильні сторони Вашої фігури. Це універсальне вбрання, яке повинно бути у гардеробі кожної, хто активно слідкує за модними трендами та прагне виглядати на висоті, без зайвих зусиль. Важливо, підібрати правильний фасон, який ідеально відповідатиме Вашій фігурі та стилю, а наші експерти Вам у цьому допоможуть з великим задоволенням!

Коротка біла сукня – як символ пляжного стилю

Так, стиль бохо надзвичайно стильно перегукується з морською тематикою. Адже він символізує легкість, свободу у пересуванні, а також підкорює оригінальним пошиттям. Коротка біла сукня – це унікальна можливість продемонструвати красу жіночих ніжок і привабливу засмагу. Саме для пляжного варіанту, вона ідеально комбінується з солом‘яними додатками та аксесуарами. Плетені босоніжки та великий капелюх ще більше підкреслять атмосферу релаксу та вдалого відпочинку. Вільний та розкльошений фасон суконь допоможе приховати делікатні недоліки фігури, а ще вдало пасуватиме в якості накидки для пляжу. Оскільки гарантовано забезпечить тіло максимальним комфортом і надійно захистить від шкідливих сонячних променів. Які ж привабливі образи з сукнею у головній ролі можна створити на вечір! Лише погляньте на поєднання короткої шовкової сукні, високих підборів і масивних аксесуарів. Цей образ гарантовано не залишить нікого байдужим. А ще допоможе ловити на собі захоплені погляди чоловіків.

Коротка біла сукня з довгим рукавом і воланом внизу
Біла сукня – трендові фасони на eButik.com.ua!

Перелік трендових моделей цього сезону 

В модному світі, який зазнає постійних змін можна знайти доволі цікаві та стильні елементи жіночого гардеробу, які ще довго залишатимуться на вершині популярності. До таких речей можна віднести маленьку сукню білого кольору. Саме вона вважається невід‘ємною класикою вже декілька років поспіль і не збирається втрачати своєї універсальності ще досить довго. Жіноча біла сукня налічує велику кількість моделей, які пасуватимуть жінкам будь-якого віку та типу фігури. Давайте переглянемо, які фасони вважаються трендовими у цьому сезоні:

  • Базова біла сукня

Однотонна та практична модель, виготовлена здебільшого у вільному стилі для швидкого та комфортного пересування. Вона ідеально відіграє роль основи у різноманітних стилях, а ще приваблює своєю ніжністю та простотою. Любителі мінімалістичних поєднань просто обожнюють використовувати її не лише у щоденних образах. А також вдало стилізують її з високими підборами, подовженими піджаками та яскравими аксесуарами. 

  • Біла сукня з відкритими плечима

Жіночна та романтична, а також водночас елегантна та приваблива. Ці слова з легкістю описують сукню з відкритими плечима. Саме вона ідеально виглядатиме в головній ролі для особливих і святкових подій. Вдало підкреслить красу жіночих плечей та додасть неймовірної впевненості у собі.

  • Біла сукня на бретелях

Ідеальний літній варіант, який з великим задоволенням використовують для відпустки. Більшість жінок звертають увагу на її легкість та повітряність, тому на думку наших експертів вона неодмінно повинна бути у гардеробі кожної жінки. 

  • Біла сукня з довгим рукавом

Об‘ємний, пишний чи приталений фасон рукава здатен кардинально змінити характер образу. Саме він додає оригінальності та цікавості, а також привертає увагу молодих жінок. Є одним з трендових рішень цього сезону!

  • Біла сукня-максі

Довгі фасони сьогодні на вершині популярності. Вони заслуговують окремого пункту, оскільки захоплюють з першого погляду легкістю та максимальною зручністю. Вони здатні як і видовжити силует, так і значно скоротити ріст, створюючи при цьому гармонійні поєднання. 

Біла сукня: ідеї для стильних аксесуарів

Білий колір на думку модних експертів є універсальним, що ідеально пасуватиме як і для повсякденного використання, так і для вишуканих поєднань. Але погодьтесь, що будь-яка сукня вимагає стильних доповнень, які ще більше підкреслять характер майбутнього образу. Мереживна біла сукня стильно виглядатиме зі шкіряними елементами. Це можуть бути балетки з тваринним принтом, взуття на підборах яскравого кольору, тонкий ремінь, який ніжно підкреслить лінію талії, а також улюблена жіноча сумочка будь-якого розміру. Як ми вже згадували раніше білий колір – це колір літа, тому плетені та солом‘яні елементи будуть стильно виглядати в комплекті з сукнею білого відтінку. А якщо Ви вирішили зробити ставку на контрасті – чорно-біла гама саме для Вас! Для любителів оригінальних модних рішень кольорова біжутерія матиме важливе значення. Це можуть бути трендові підвіски з різнокольорового бісеру та каміння, масивні персні яскравих кольорів, в‘язані браслети та атласні хустки. Елегантна біла сукня також стильно та довершено виглядатиме з золотими та срібними додатками. Але варто зробити вибір на користь одного: або золото або срібло! Взуття чи прикраси цих кольорів виграшно доповнять майбутній образ і підкреслять індивідуальні уподобання обраниці. 

Час для покупок! 

Приємний та вдалий шопінг можливий у нашому інтернет-магазині одягу eButik.com.ua. Це місце стильного та трендового вбрання за привабливими цінами. Ми завжди прагнемо робити моду доступною для кожної. Оскільки обожнюємо щасливі усмішки і надзвичайно красивий вигляд наших покупців. Саме eButik.com.ua гарантує високоякісне вбрання, постійні знижки та тематичні акції для наших клієнтів. Для любителів різних стилів, завжди знайдеться, щось особливе. Наприклад, актуальна колекція жіночих сорочок у будь-яких фасонах також повинна бути у Вашому гардеробі. Тому запрошуємо до перегляду нашого асортименту. Дешева біла сукня чекає саме на Вас! Літній сезон ще досі триває, тому не варто зволікати. Придбайте свою омріяну модель вже сьогодні. Запрошуємо на покупки!

Дізнайтесь більше: Сукні plus size – що зараз носять?

Подивіться також: Короткі топи – перегляд актуальних моделей