Біла сорочка – чи знову в моді?

Біла сорочка – чи знову в моді?

Базовий гардероб ще досі знаходиться під впливом постійних обговорень. Дискусії тривають стосовно однотонних елементів вбрання, які дозволяють багатьом жінкам створювати привабливі образи, без зайвих зусиль. Жіноча біла сорочка також відноситься до своєрідної основи в гардеробі. Про її універсальність можна говорити довго, а стильний вигляд змушує багатьох розвіяти безглузді сумніви. Саме вона підкорює жінок різного віку своїм лаконічним дизайном, простотою та практичністю. Якщо Ви прагнете збагатити свій гардероб жіночою сорочкою білого кольору, то потрапили у правильне місце. Давайте детальніше поговоримо про цю модель!

Біла сорочка – позачасова класика жіночого гардеробу! 

Сьогодні у світі моди панує свобода та прояв індивідуального стилю. Мінімалістичне вбрання набирає більшої популярності, а неординарні поєднання дедалі частіше з‘являються на вулицях міста. Базова біла сорочка – це ідеальний вибір для створення як і повсякденних, так і вишуканих поєднань. Вона без перебільшень може відігравати роль самостійного вбрання або ж використовуватись в якості доповнення. Під час спекотних днів вона найкраще захищає тіло від можливих сонячних опіків. А також служить своєрідною накидкою під час вечірніх прогулянок. Стильна біла сорочка не потребує особливих зусиль для створення майбутніх образів. Вона з легкістю комбінується у різноманітних стилях, доповнюючи навіть образи з сукнями. Більшість жінок цінують її за універсальність і практичність. А ще обожнюють використовувати не лише для створення ділових поєднань. Фасони оверсайз все частіше з‘являються у щоденному житті. Вони обожнюють комбінації з короткими топами, бюстьє та базовими майками. Ще часто жіноча сорочка є частиною різноманітних літніх костюмів, які у цьому сезоні підкорили не одне жіноче серце!

Біла сорочка з довгим рукавом в поєднанні з чорними штанами та панамою
Біла сорочка – стильні моделі знайдете на eButik.com.ua!

Перегляд актуальних моделей!

Про різноманіття фасонів сорочок знає чи не кожна жінка. Адже саме це дозволяє використовувати її у різних стилях і поєднаннях. Жіноча сорочка часто приваблює своєю багатофункціональністю та мінімалістичним дизайном. Допомагає приховати незначні недоліки фігури або ж навпаки підкреслити її головні достоїнства. Білий колір серед дизайнерів вважається універсальним і доступним. Саме він доповнює лаконічне пошиття, віддзеркалюючи індивідуальний смак обраниці. Вказує на професіоналізм і відповідальність. Тому часто білі моделі сорочок використовуються для створення ділових образів. Давайте переглянемо трендові моделі цього сезону:

  • Біла сорочка оверсайз 

Мода на вбрання оверсайз стрімко розвивається. Все більше моделей привертають увагу своїм вільним пошиттям і максимальним комфортом під час тривалого носіння. Сорочки оверсайз по-особливому стильно виглядають у всіх можливих поєднаннях. Дівчата їх використовують як самостійне вбрання, зав’язують на лінії талії, одягають в якості накидки під топ або ж майку. Саме такі жіночі сорочки дозволяють експериментувати та проявляти свій смак. 

  • Довга біла сорочка

Улюблена модель для відпочинку та створення розслаблених поєднань. Саме вона займає перше місце у списку покупок для відпустки на березі моря. Адже стильно виглядає з солом‘яними елементами та засмаглою шкірою. А ще довгі моделі прийнято вважати рятувальним вбранням для жінок з неідеальними формами. 

  • Коротка біла сорочка

Стильна модель, яку обирають молоді дівчата. Саме вона дозволяє виділитись серед інших і виглядати на висоті, без зайвих зусиль. Короткі моделі обожнюють комбінації з низом, який містить високу талію. Це можуть бути джинси, тканинні штани, шорти та спідниці різного стилю та дизайну. 

  • Біла сорочка з об‘ємними рукавами

Цікава та неординарна модель, яка імпонує жінкам різного віку. Якщо Ви обожнюєте модні експерименти, ця модель створена для Вас. Саме вона приваблює своїм дизайном і змушує серце багатьох модниць битись частіше. 

  • Асиметрична біла сорочка

Асиметрія сьогодні користується популярністю серед багатьох жінок. Саме вона допомагає створити гармонійні та цікаві поєднання, завдяки своєму дизайну. Оригінальне пошиття завжди виглядає стильно та дорого навіть у повсякденних поєднаннях.

Біла сорочка: ідеї для стильних поєднань!

Вишукана біла сорочка ідеально доповнить класичні поєднання. Тканинні штани, спідниці-футляр, двобортні піджаки та високі підбори – ідеальний тандем для створення ділових поєднань. Якщо ж розглядати повсякденні поєднання, то біла сорочка характеризується неабиякою універсальністю. Вона стильно виглядає з шкіряним вбранням, а також короткими моделями спідниць. А ще обожнює поєднання з джинсовим і трикотажним одягом. Наші стилісти також радять використовувати її в якості доповнення з базовими сукнями. Таке поєднання надзвичайно стильно виглядатиме з масивними кедами, плетеними босоніжками чи взуттям на платформі. Сорочку можна зав‘язати на лінії талії чи залишити на випуск. Такий образ найкраще підійде для вечірніх прогулянок, зустрічей з друзями та навіть романтичних побачень. Ми гарантуємо, що образи з жіночими сорочками не залишать нікого байдужими! 

Час для покупок! 

Вам набридли довгі черги та відсутність потрібного вбрання? Запрошуємо на покупки до інтернет-магазину одягу eButik.com.ua. Саме у нас Ви знайдете трендові фасони за доступними цінами у багатій розмірній сітці. Ми цінуємо кожного клієнта, тому дивуємо щоденними знижками та тематичними акціями. Онлайн-магазин eButik.com.ua презентує широкий асортимерт вбрання, зокрема дешеві білі сорочки. Які з легкістю знайдете на нашому сайті у відповідній категорії. Наша команда з радістю допоможе у виборі та відповість на будь-які Ваші запитання. Вирушайте на вигідний та доступний шопінг вже сьогодні!

Дізнайтесь більше: Міні-спідниця – ранкінг варіантів на літо

Читайте також: Homewear – домашній базовий одяг і комфорт