Брючні костюми – поєднання стилю та елегантності

Брючні костюми – поєднання стилю та елегантності

Набридли сукні, спідниці та розкішні блузки, а душа так хоче креативу? Брючні костюми – найкращий вибір для Вас! Це легке та стильне віддзеркалення чоловічого стилю, яке підкреслює стриманість і жіночність. Класичні костюми сьогодні поза конкуренцією! Це трендове вбрання, яке з радістю одягають жінки на святкові події, ділові зустрічі та інші урочистості. Ще досі вагаєтеся чи пасуватимуть Вам дані моделі? Ця публікація для Вас!

Брючні костюми: чому так швидко завоювали світ моди? 

Колись дане вбрання носили лише заможні чоловіки. Класичні костюми були символом розкоші та багатства. Вони не лише підкреслювали статусність, але й виділяли свого обранця серед інших. Згодом мода зазнала суттєвих змін. Жіночі гардероби збагатились чоловічими моделями, лише у своєму ніжному стилі. Жіночі брючні костюми стали виділяти власність жінки, її професіоналізм і особливі риси характеру. Знадобилось багато років, щоб класичні костюми цілковито завоювали жіночі серця. Сьогодні без них важко уявити різноманітні урочистості та важливі зустрічі. Ви стильно та привабливо поєднаєте їх з делікатними лодочками на високих підборах, короткими топами, атласними майками та масивними аксесуарами. Як Вам таке поєднання? Впевнені про сукні Ви забудете на довго! Якщо ж Ви найбільше віддаєте перевагу спортивному стилю, не варто засмучуватись. Костюми також обожнюють комбінації з базовими футболками та білими кедами чи спортивними кросівками.

Елегантні брючні костюми приваблюють не лише розкішним зовнішнім виглядом, але й максимальним комфортом. Дані моделі виготовляються з високоякісних матеріалів та створені для тривалого носіння. Вам варто забути про виснажливі та прилягаючі фасони, тому що у жіночих костюмах Ви почуватиметесь не лише зручно, але й максимально стильно! А ще костюми це чудова можливість проявити свій індивідуальний стиль і характер. Адже дані моделі обирають сміливі та впевнені у собі жінки, яким не потрібні сукні, щоб підкорити цей світ або ж сильну половину людства.

Брючний костюм в смужку сірого кольору в поєднанні з чорною майкою
Брючний костюм – трендові моделі знайдете на eButik.com.ua!

Брючні костюми: перелік актуальних фасонів цього сезону

Брючні костюми для жінок вже давно перестали бути лише вбранням для офісу. Сьогодні вони вважаються основою базового гардеробу кожної модниці, завдяки своїй унікальності та простоті. Дизайнери стараються уникати надмірної суворості у майбутніх моделях, тому розслабленні та щоденні варіанти Ви знайдете без зайвих зусиль. Давайте переглянемо стильні моделі цього сезону:

  • Брючні костюми з однобортним піджаком

Особливість даної моделі полягає у пошитті самого піджака. У ньому представлено один ряд ґудзиків, яких може бути від одного до трьох штук. Такі костюми виділяються більшою суворістю та класичним стилем. Довжина однобортного піджака може бути різною. А крій вільний чи приталений – пасуватиме будь-якому типу фігури. 

  • Брючні костюми з двобортним піджаком

На відміну від однобортних фасонів двобортні мають два ряди ґудзиків. Також дані моделі характеризуються наявністю розрізів по боках чи на спині, що допомагає вільно пересуватись. Дані моделі костюмів ідеально приховають дрібні недоліки фігури. Вони створені для різноманітних поєднань, тому стануть виграшним варіантом для будь-яких подій.

  • Брючні костюми з піджаком-смокінг

Піджак-смокінг – це ідеальний вибір для вечірніх поєднань. Його універсальності та стильному пошитті немає рівних. Даний костюм пасуватиме практично всім типам фігури та гарантовано не залишить нікого байдужим. Ця модель обожнює високі підбори та розкішні аксесуари, які додадуть ще більшої елегантності майбутньому образу.

  • Брючні костюми з безрукавкою

Брючні костюми для теплого сезону відрізняються наявністю безрукавки замість піджака. Такі моделі виглядають надзвичайно стильно. Ви можете обрати як приталені та короткі варіанти, так і вільні та довгі. Все залежить від ваших особистих уподобань і типу фігури. 

Стильні принти та актуальна кольорова палітра 

Для створення універсальних і базових поєднань найкраще пасуватимуть класичні та стримані відтінки. Наприклад, чорний, сірий або ж бежевий. Якщо Ви все ж таки прагнете виділитись серед інших, обирайте яскраві кольори. Найпопулярнішими є червоний, зелений, помаранчевий, жовтий, синій та рожевий. Виглядають такі костюми розкішно і можуть по-новому обіграти будь-який образ. Не слід забувати про актуальні пастельні тони. Це бірюзовий, лавандовий, голубий, оливковий та персиковий. Вони здатні підкреслити зовнішність обраниці та значно покращити емоційний стан. Щодо принтів, то наші експерти радять звернути увагу на позачасову класику. Це клітинка, смужка та квіти. Брючні костюми в клітинку вважаються надзвичайно стильними та елегантними. Єдиний недолік, великий візерунок може дещо повнити силует. Костюм в смужки здатен зробити фігуру стрункішою та зріст дещо вищим. Вибравши дану модель, можна чудово приховати дрібні недоліки фігури. Квітковий принт – один з найпопулярніших серед жінок різного віку. Саме він чудово підкреслює жіночність і ніжність. Квіти здатні створити гармонійні поєднання у різних стилях. Переконайтесь у цьому самі!

Час для покупок! 

Інтернет-магазин eButik.com.ua створений з думкою про кожну модницю. Саме у нас Ви забудете про довгі черги та виснаження під час покупок у стаціонарному магазині. Лише кілька натискань відділяє Вас від успішного та приємного шопінгу. Асортимент онлайн-магазину eButik.com.ua налічує безліч трендових моделей вбрання за доступними цінами. Різноманіття моделей та кольорової гами вражає своєю унікальністю. Щоденні знижки допоможуть придбати омріяну модель значно дешевше. Також Ви з легкістю знайдете дешеві брючні костюми, які сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Бажаємо успіху!

Подивіться: Сукні на осінь – модні візерунки та фасони

Перегляньте: Спортивні костюми на осінь – що обрати?