Брюки з високою талією знову в моді!

Брюки з високою талією знову в моді!

Мода щорічно змінюється. Проте вона завжди носитиме циклічний характер. У цьому сезоні до нас повертаються брюки з високою талією! Цей неймовірно стильний варіант брюк личить жінкам абсолютно з будь-яким типом фігури. Поєднуйте зручні брюки з базовими речима свого гардеробу та насолоджуйтесь неперевершеним образом! А ми із задоволенням допоможемо зробити Ваші покупки легкими та вдалими!

Актуальні брюки з високою талією

  • палаццо

Відмінна риса цих брюк – широкий крій та кльош від лінії стегна. Одні з найстильніших брюк. З чим їх поєднувати? Варто керуватись принципом мінімалізму. Щось базове стане ідеальним компаньйоном. Наприклад, однотонний топ якнайкраще здатен доповнити Ваш образ! 

  • укорочені брюки з високою талією

Особливість цієї моделі – відкрита щиколотка. З цими брюками варто бути обережними. Адже вони здатні візуально зменшити Ваш зріст. Головне – це підібрати правильний верх. Спробуйте створити образ з майкою або топом. Заправте їх у середину. Також такі штани чудово виглядатимуть з джемпером. Найкраще надавати перевагу взуттю на підборах. 

  • класичні брюки з високою талією

Така модель стане чудовою основою для створення стильного ділового образу. Брюки чудово комбінуються з будь-яким верхом. Широка палітра класичних брюк дозволить Вам обрати свій ідеальний відтінок. Класичний крій вирізняється своєю прямотою. Щоб підкреслити свою струнку талію, поєднуйте ці брюки з поясом. Для створення святкового образу комбінуйте ці брюки з акцентною блузою. 

Брюки з високою талією чорного кольору в поєднанні з коротким рожевим топом і чорним піджаком
Брюки з високою талією – актуальні моделі лише на eButik.com.ua!

Брюки з високою талією plus size

Вишукані брюки з високою талією здатні приховувати незначні недоліки фігури. Особливо цим відрізняються моделі зі щільних тканин. Але все це можливо лише за однієї умови – Ви правильно підібрали верх. З чим найкраще комбінувати ці брюки? Ви збираєтесь одягнути брюки-банани? Тоді Вам варто пам‘ятати про те, що верх не повинен бути об‘ємним. Класичну модель зі стрілками можна одягнути з чим завгодно! Стрілки на брюках роблять Ваші ноги візуально стрункішими. Влитий пояс у цих брюках допоможе Вам приховати небажаний об‘єм в області живота. Надавайте перевагу блузам простого крою. Уникайте зайвих декоративних елементів. Бажаєте створити образ з широкими брюками з високою талією? Або Ви надаєте перевагу розкльошеній моделі? Не варто хвилюватись! Ви не виглядатимете в них не доречно. Непомітна блуза або кофтинка стане найкращим доповненням Вашого стильного образу! Будьте відкритими до модних експериментів. Адже мода створена для кожного. І апетитні форми plus size – це не вирок. Ви ідеальні! Тому носіть із задоволенням свої улюблені брюки

Стильні брюки з високою талією: підбираємо аксесуари та взуття

Безумовно, найуніверсальнішим варіантом вважаються кросівки, босоніжки та туфлі на підборах. Варіанти на плоскому ходу можуть собі дозволити лише красуні з довгими та стрункими ногами. Ви прихильні до стилю casual? Для Вас найкращим варіантом будуть лофери, балетки та сліпони. Ви шукаєте ідеальне взуття до брюк стандартної довжини? Тоді Вам варто пам‘ятати одну важливу річ: штанка брюк повинна фактично повністю закривати Ваш каблук. Щодо аксесуарів? Найкращим варіантом буде звичайний пасок. Ідеально виглядатиме широкий пояс. А ось з аксесуарами варто бути обережним. Краще одягнути щось мінімалістичне та невелике. Це навіть може бути вузький шарф. Завжди пам‘ятайте про правило рівноваги: чим ширше штани в стегнах, тим меншу модель сумки варто обрати. Одягаєте вузькі брюки з високою талією? Сумка-мішок стане ідеальним доповненням Вашого образу! А ось з брюками палаццо ця модель виглядатиме недоречною. До палаццо краще обирати клатч. Моделі штанів із завищеною талією – доволі яскравий предмет гардеробу. Тому не варто перенаватажувати образ зайвими деталями. 

Яскраві брюки з високою талією: кольори та принти

Осінь – зовсім не привід сумувати та впадати у депресію. Будьте налаштовані позитивно. До того ж, у цьому сезоні дизайнери вирішили потішити нас широким різноманіттям кольорів: фуксія, червоно-помаранчевий, салатовий та рожевий – обирати лише Вам! Тому базові однотонні варіанти можуть зачекати. Розглянемо дещо особливе. Як на рахунок принтованих моделей? Трендові брюки з високою талією у цьому сезоні багаті на різноманітні принти. Кожна красуня знайде ідеальний варіант для себе! Базова клітинка – це найпростіший варіант. Ви впевнені у собі та не боїтесь модних експериментів? Тоді спробуйте яскраві та оригінальні анімалістичні принти! В таких моделях Вас важко будете не помітити! Популярністю користуються моделі в горошок та флористичні мотиви. З цими двома Ви точно здатні створити стильний офісний образ. Актуальним у цьому сезоні буде принт мілітарі. Такий принт задасть правильного характеру Вашому образу! Цікавим рішенням будуть брюки з накладними кишенями. Такий принт буде чудово виглядати у поєднанні з елегантною парою туфель та шкіряною курткою. 

Настав час для вдалих покупок! 

Ви терпіти не можете довгі черги та примірки у торгових центрах? Настала ера по-справжньому комфортного шопінгу! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно підкорить Вас своєю універсальністю. Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Бажаєте створити стильний образ? Ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З ними Ви здатні створити не один трендовий образ! Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. З eButik.com.ua це можливо! З нами Ви можете виглядати на всі 100 щодня! Онлайн-шопінг ще ніколи не був таким комфортним! Не вірите? Не витрачайте дорогоцінний час та просто зараз перегляньте каталоги інтернет-магазину eButik.com.ua! Наші дешеві брюки з високою талією приємно здивуть Вас своєю неймовірною якістю пошиття! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих блузок. Будьте неперевершеними щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Перегляньте: Жіночі легінси – універсальні та спортивні моделі!

Прочитайте ще: Демісезонні куртки – переглянь, що зараз носять