Бронзер, Троянди та Світленер — про контурну пластику

Гей! Ви шукаєте натхнення для весняного макіяжу? Ви знайдете їх прямо у нас — в інтернет-аптеці Ebutik.pl. Темою сьогоднішнього вступу є контурна пластика, яка є те, що прихильники кольорової косметики просто люблять. На жаль, не всі знають, як це зробити правильно, але на щастя ви дізнаєтеся все з порад наших візажистів.

Контур — власне що це таке?

Якщо ви прихильник посібників по макіяжу в Інтернеті і в обов’язковому порядку тестуєте косметичні новинки, рекомендовані блогерами в індустрії краси, то, звичайно, контурування – це не новий термін для вас. Це геніальний винахід, за допомогою якого можна прикрасити себе і навіть повністю змінити риси обличчя, – це те, що кожна дівчина хотіла б освоїти в мізинці! Тренд на контурну пластику ввела знаменитість Кім Кардашян — вона однією з перших публічно показала, що надати мрії форму її обличчя можна за допомогою декількох косметичних засобів і правильних хитрощів. Звичайно, контурна пластика не змінить ваше обличчя повністю – я думаю, це зрозуміло. Більше того, цього робити не потрібно. Це займе всього кілька кроків, щоб виділити те, що ви хотіли б показати і охопити те, що вам не зовсім подобається. У цьому записі ви дізнаєтеся, як це зробити. Ми також розглянемо продукти, необхідні для контурної пластики — їх ви знайдете, звичайно ж, в нашій інтернет-аптеці Ebutik.pl.

Бронзер, троянди і запальничка — ось що потрібно!

Варто спочатку визначити самостійно спосіб контурної пластики. Можна робити це мокрим, або сухим — різниця полягає у виборі виробів. Ми сьогодні зупинимося на сухій контурній пластиці, що трохи легше, особливо для маленької людини. Тут напевно, крім очевидних речей на кшталт я грунтовки, вам знадобиться бронзатор, троянди і запальничка. Радимо, що бронзатор абсолютно матовий — інакше, звичайно, запальничка. А як щодо інструментів? У магазинах сьогодні легко знайти спеціальні щітки, призначені для бронзера, хайлайтера або рожевого кольору. Це буде найменша проблема, звичайно, ми рекомендуємо вам купити щітки, призначені для конкретного виду косметичних засобів, тому що це просто багато, що може полегшити вам.

bronzer, róż i rozświetlacz
Бронзер, троянди і запальничка — інтернет-магазин аптеки Ebutik.pl

Контур – короткий підручник

Сподіваємося, що вам зрозуміло, що Приступаємо до поліпшення контурної пластики вимагає фізичних вправ, фізичних вправ і фізичних вправ знову! Тому немає шансів, що один запис вас навчить, і відразу все у вас вийде відмінно. Ну, якщо ви не дуже здатні і легко засвоюєте такі речі — тоді нічого не виключено. Однак ми можемо дати вам кілька порад, які допоможуть вам освоїти це непросте мистецтво.

Бронзер — як ним користуватися?

Почнемо з бронзатора. Косий пензлик значно полегшить вам розподілення продукту так, як воно повинно виглядати. Накладення бронзатор На кисті зверніть увагу на те, що зайве знімається — з бронзатором легко перестаратися, а нам швидше цього не хочеться. Влаштуйте губи в так званий носик, який ви часто можете приймати для Селфі — так ви чітко побачите свої вилиці. Ніжними рухами підкреслюйте їх саме за допомогою бронзатора. Також не забудьте підкреслити область чола і лінію нижньої щелепи. Важлива порада при використанні бронзатора — спочатку нанесіть невелику кількість засобу, адже з цим косметичним засобом легко переборщити. Якщо потрібно, ви просто трохи зробите. Бронзер дійсно є основою контурної пластики, тому наносити на цю частину макіяжу варто дуже сильно.

Хайлайтер – косметичний засіб зірок

Ви дбаєте про те, щоб отримати Голлівуд вигляд? Ясна, особливо коли мова йде про вечірньому макіяжі, і тоді найчастіше ми тягнемося за бронзером, трояндами і легше. Саме останній на сьогоднішній день є улюбленим косметичним засобом знаменитостей. Зазвичай легше нав’язує