Ботильйони на плоскій підошві, колоти, стовп або шпилька — що вибрати?

Ботильйони на плоскій підошві, колоти, стовп або шпилька — що вибрати?

Скоро почнеться осінь і погода перетвориться на більш дощову і похмуру. Буде набагато холодніше, тому варто заздалегідь придбати собі теплі ботильйони. Сьогодні ми радимо вам на які моделі на плоску підошву, колоти, стовп або шпильку ставити.

Відповідний відтінок

Перш ніж визначитися з тим чи іншим видом взуття, подумайте про колір нової пари взуття. Взуття для осені слід вибирати на свій смак, верхній чохол, в якому ви ходите найчастіше, але і для одягу в своєму гардеробі. Для осені рекомендуються туфлі темних відтінків, тому що на них так швидко не видно забруднення, а погода в цю пору року дуже мінлива. Найчастіше ми надягаємо чорний, сірий і коричневий пінетки. Також популярними є чоботи в флоті, хакі і і бордові. Однак, якщо ви любите яскраві відтінки і таке взуття підходить до вашого одягу, ви можете зробити ставку на яскраво-рожевий або кремовий. Що стосується матеріалу, то жінки надягають на шкіру, еко-шкіру або красиво презентують замшу. Взуття може бути матовим або лакованим. Ми досягнемо модного ефекту, якщо виберемо матеріал з мерехтливим, металевим покриттям (він може зустрічатися з будь-яким кольором взуття!).

Берци на плоскій підошві

Якщо ви цінуєте зручність ботильйони на плоскій підошві для вас. Приємно виглядають моделі втягнуті в (кинджали), пінетки Мотоцикл (доходячи до середини ікри), а також фасади зав’язані спереду. Кинджали зазвичай мають декоративні гумки з боків, які не тільки роблять їх зовнішній вигляд більш привабливим, але і полегшують його надягати. Моделі мотоциклів зазвичай декоруються міцними аксесуарами — пряжками, замками або металевими елементами, такими як стрази, шпильки, шипи або металеві кола. Ефективно представити себе чоботи z naszywkami w stylu militarnym czy ażurowymi wycięciami.

botki
Buty na jesień: botki. Sklep ebutik.pl

Моделі на стійці і анкері

Чоботи на стовпі надзвичайно зручні, і в той же час вони візуально стрункіше силует і додають нам кілька сантиметрів. Стійке взуття ідеально виглядає зі вставками інших відтінків і зі шнурівкою спереду — це як комбінування ботильйони на стовпі з траперами. Чоботи на стовпі з бахромою або модними оборками з боків або задньою стороною взуття. Популярними прикрасами є палітурки, нанесений матеріал або шнурки в інтенсивних відтінках. Комфортність носіння також відчувається, вибираючи пінетки на відбивну. Такі моделі можна прикрасити м’якою шубою.

Берци на шпильці

При пошуку взуття спробуйте вибрати фасади, які подовжують ваші ноги і додадуть вам кілька сантиметрів заввишки? Ви любите ходити на шпильках? Якщо ви відповіли на обидва питання ствердно, можете впевнено робити ставку на ботильйони на шпильці. Красиво присутні замшеві моделі з декоративними ремінцями з екошкіри. Ефективно виглядають взуття на осінь з так званим носком верхній, тобто ідеально прилягає і міцно прилягає до ноги. Також варто зробити ставку на моделі з модним шнурівкою або металевими прикрасами, такими як стрази, намиста або блиск, що прикрашають задню частину взуття (каблук) і шпилька.