Бомбардувальники — наймодніші куртки цього сезону

Бомбардувальники — наймодніші куртки цього сезону

Погода стає приємніше, але нам все одно потрібна верхня кришка. Найкраще зробити ставку на куртки бомбардувальників, які є хітом цього сезону. Перевірте, які фасади модні і виберіть ідеальний бомбардувальник для себе.

Куртка бомбер — яка це модель?

Бомберка має нещільний зріз, а його відмітним елементом є зварні шви. Вони можуть виникати в кінці рукавів, внизу одягу і на лінії декольте. Куртки бомбардувальник відносяться до спортивного і військового стилів. Вони натякають на спортивні толстовки і куртки. Куртки зазвичай досягають стегна, також доступні розширені моделі до середини стегна. Перед покупкою куртки Варто задуматися, чи хочемо ми, щоб вона мала додаткові елементи, такі як кишені або капюшон. Магазин ебутік.pl пропонує безліч цікавих моделей жакетів, ознайомтеся з тим, які з них найцікавіші.

Які кольори вибрати?

Якщо ви хочете, щоб одяг ідеально поєднувався з різноманітними укладаннями, надіньте приглучені відтінки. Хорошим вибором буде гранатовий, чорний, сірий, але і білий. Також добре підійдуть бордові і оливкові моделі. В останні тенденції добре вписуються жакети в світлих пастельних відтінках типу яскраво-рожевого або блакитного. Ви віддаєте перевагу інтенсивні кольори? Для весняно-літнього сезону варто вибрати бомбардувальники в жовтий, червоний, кобальтовий або зелений колір. Якщо ви хочете куртка Ви можете зробити ставку на металеві відтінки, такі як золото або срібло. Модними також є куртки бомбардувальників łączące w sobie kilka odcieni. Do gustu bardzo przypadły nam modele w sportowym stylu z paskami w kontrastowym w stosunku do całości kurtki kolorze. Warto nadmienić, że niektóre kurtki są ozdobione futerkiem oraz wstawkami z innych materiałów.

bomberki
Bomberki – sklep ebutik.pl

Бомбардувальники в

У цьому році дуже модними є куртки бомбардувальників у шаблони. На які прикраси варто робити ставки? Для весняно-літнього сезону вдалим вибором є квіткові мотиви, які добре поєднуються з погодною аурою. Ми можемо вибрати моделі з певним видом квітів — наприклад, в трояндах або зупинити свій вибір на так званих моделях в ланці — поєднуючи різні моделі квітів. Вони також цікаво представляють себе куртки в тропічних візерунках. Також модними є моделі в тваринних мотивах — тигрів, птахів або пантерний малюнок. Варто також зробити ставку на куртки бомбардувальників в спортивному стилі — з патчем з назвами міст або команд. Також добре виглядають моделі, що відповідають стилю мілітарі з військовими знаками або візерунками моро.

ТОП-5

Наш стиліст вибрав для вас п’ять найцікавіших моделей жакетів. Нам дуже сподобався чорний куртка в пір’ї. Одяг підійдуть комплекти бохо стилю, але і багато інших комплектів. Також відмінно представлена чорна модель з різнокольоровими квітами, які додадуть укладанні чарівності. Відмінним вибором є дрібничка кольору хакі з військовою нашийкою. Якщо ви хочете виділитися, надіньте золотий куртка-бомбер. Стильна модель з чорними зварювальними швами стане ідеальним одягом для різних випадків. Любителькам яскравих кольорів рекомендую, в свою чергу, яскраво-рожевий френч з білими поясами і тигроподібної накладкою.