Блузки з воланами – як їх носити?

Блузки з воланами – як їх носити?

Ви прихильниця жіночності? Розкрийте свою красу по-новому! Блузки з воланами – вдале поєднання кокетливості та ніжності. Цей декоративний елемент має довгу історію. Все почалось ще у далекому XVII столітті. Саме тоді воланами прикрашали одяг заможних чоловіків та жінок. Тому така блуза – це справжній тренд року! Не відмовляйте собі у задоволені виглядати неперевершено щодня! Ця річ – прерогатива прекрасної половини людства. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась така блуза? Настав час виправити це непорозуміння! А наша команда із задоволенням розповість Вам всі секрети для швидкої та вдалої покупки!

Як носити блузки з воланами?

 Стильна блузка з воланами чудово поєднується з класичними вузькими брюками. Ви обожнюєте спідниці? Сміливо одягайте їх! Адже ця річ відмінно поєднується і з ними. Особливо варто звернути увагу на спідницю-олівець. Для створення ніжного романтичного образу Вам знадобиться максі спідниця. Також такі блузки класно поєднуються з джинсами. Влітку Ви сміливо можете одягнути шорти. На вулиці прохолодно? Жакет чи кардиган стане найкращим доповненням для вишуканої блузи! Приділіть достатню кількість уваги кольоровим комбінаціям для створення вдалого образу. До однотонної блузи найкраще підійде однотонний або низ у флористичний принт. А до яскравої блузки 100% краще брати однотонний низ. Це допоможе Вам зберегти гармонію у образі та не перевантажити його. Також краще утриматись від використання аксесуарів. Адже вишукані блузки з воланами легко можуть претендувати на звання родзинки образу! Біжутерію краще використати, якщо Ви створюєте образ з однотонною блузкою. Відкрийте у собі стиліста – спробуйте створити свій ідеальний образ. Модні експерименти – це завжди захоплююче. 

Блузка з воланами та перлами на короткий рукав кольору кемел у поєднанні з чорними джинсами
Блузка з воланами – стильні фасони на eButik.com.ua!

Актуальні блузки з воланами

Зараз ми разом із Вами розглянемо найкращі варіанти блузок:

  • блузки з воланами на плечах

Цей варіант сміливо можна назвати найжіночнішим серед усіх. Ця модель прийшла до нас з сонячної Італії. Місцеві жінки обожнюють носити цю спокусливу блузку у спекотні дні!

  • блузки з воланами внизу

Ця модифікація блузки легко інтегрується у офісний образ. Волан внизу називається баскою. Така деталь ефектно підкреслить Вашу струнку талію. Ідеальний варіант для струнких красунь! 

  • блузки з воланами на рукавах

Цей варіант завоював жінок своєю оригінальністю. Такий крій дозволяє Вашій шкірі вільно дихати. А ще така блузка личить жінці з будь-яким типом фігури.

  • асиметрична блузка з воланами

Ви любите опинитись у центрі уваги? Тоді ця річ точно для Вас! Незвичайний крій з першої секунди привертає увагу. Стильний та креативний образ за кілька хвилин з цією блузою – це легко!

  • незвична блузка з воланами

Дизайнерські рішення іноді бувають доволі таки не стандартними. Тому волани можуть знаходитись у доволі таки незвичних місцях! 

Елегантні блузки з воланами

Мода на пастельні відтінки захоплює нас з головою! Ніжні відтінки якнайкраще транслюють жіночність. Пастельні кольори – ідеальна основа для створення романтичного образу. Найстильніші рішення цього року – лавандовий, молочний, лимонний, м’ятний. Для створення стильних офісних образів ми рекомендуємо Вам використовувати однотонні блузки з воланами. До найпопулярніших варіантів можна віднести кавовий, смарагдовий, насичений синій, гірчичний, чорний та білий. З будь-яким з цих кольорів легко створити базовий образ. Ще один тренд року – смужка. Цей принт завжди у нас асоціювався з морською тематикою. Відпочинок на пляжі та лагідне сонце – літо вже на порозі? Тоді обов’язково придбайте собі блузку в смужку. Шукаєте цікаве рішення? Контрастні рішення – ось Ваш ключ до успіху. Смужки актуальні у будь-якому рішенні: вертикальні, горизонтальні, діагональні. А, можливе, Вам варто спробувати щось абстрактне. Мода завжди відкрита до експериментів! Також у цьому сезоні популярні квітковий та анімалістичний принти. Знайдіть своє ідеальне колірне рішення для блузки!

Якісні блузки з воланами: поговоримо про матеріал

Роль матеріалу важко переоцінити. І зараз ми розглянемо з Вами найкращі матеріали для виготовлення блузок:

  • шовк

Шовкові блузки з воланами – це Ваша справжня секретна зброя! Шовк немов Ваша друга шкіра. Він невагомий та надзвичайно приємний до тіла.Така річ ідеально підійде для створення святкового або урочистого образу.

  • шифон

Він огортає Вас немов хмаринка. Легкий та невагомий шовк – ідеальний варіант для пошиття блузки. Шифонові блузки легко стануть якісною основою для створення романтичного образу. Ваш коханий буде приємно здивований!

  • вовна

Тонка вовна чудово підійде для прохолодного сезону. В такій блузі Ви відчуватимете себе комфортно та затишно протягом цілого дня. Така річ – справжній маст хев для осені та зими!

  • трикотаж

Чудовий варіант для створення базових образів. Трикотаж цінується за практичність та доступну ціну. А ще цей матеріал безпечний для шкіри. Тому не викликатиме жодних проблем зі здоров’ям. Блуза з такого матеріалу стане хорошою покупкою для створення базової капсули. 

Настав час для шопінгу!

Настав час для ідеального шопінгу у eButik.com.ua! Чому він ідеальний? А тому що у нас Ви знайдете найкращі якісні жіночі речі, взуття та аксесуари за привабливими цінами! Вам набридли шалені чеки та довгі черги у торгових центрах? Досить це терпіти! З eButik.com.ua шопінг – це суцільне задоволення для кожної жінки. Декілька кліків і Ваш ідеальний образ готовий! Наші каталоги задовольняють модні потреби будь-якої жінки! Ми завжди тримаємо руку на пульсі модних трендів! Наша мода доступна для кожного. Наші клієнти стильні та щасливі! Витрачайте час на приємні речі, а не на довгі черги у магазинах! З нами легко виглядати стильно та суттєво зекономити гроші! Ми виготовляємо наш одяг за найновішими трендами та створюємо спеціальні каталоги для легкого пошуку. Виглядати неперевершено – це мрія кожної жінки будь-якого віку! А ми із задоволенням робимо її досяжною! Дешеві блузки з воланами у eButik.com.ua стануть справжньою есенцією Вашого гардеробу! Також наша команда рекомендує Вам переглянути наш широкий асортимент базових жіночих футболок. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Прочитайте: 30-ті роки, що було тоді в моді і що залишилось до сьогодні?

Перегляньте: Чоловічі шорти – перегляд найкращих моделей на спекотні дні