Блузки в смужку — вертикальні або горизонтальні?

Блузки в смужку — вертикальні або горизонтальні?

Які смугасті блузки краще вибрати? Ті, що у вертикальних смугах або горизонтальних декораціях? Сьогодні ми порадимо вам, які моделі відмінно виглядають і з чим варто носити.

Які смугасті блузки вибрати?

Великим вибором є одночасно Блузи в смужку горизонтальних, а також вертикальних. Вертикальні візерунки подовжують візуально силует і горизонтально підкреслюють верхню частину тіла. Вузькі бретелі стрункіше, широкі бретелі кидаються в очі і підкреслюють — вдалий вибір для жінок з невеликим бюстом, наприклад. Перед покупкою варто врахувати довжину рукава — короткий, довгий, 3/4 довжини, а може бути і без рукавів. Також важливим є виріз — човник, V-подібний виріз, круглий, зав’язаний або конверт. Щодо довжини блузки Ви можете зробити ставку на класичні моделі для стегна, довгі фасади до середини стегна або короткі скорочення, що розкривають живіт. Блузи в смужку відмінно виглядають ношені зі спідницями, шортами, матеріалом брюк або джинсами. Одяг добре поєднується зі светрами, толстовками, блейзерами і куртками.

Які розклади кольорів краще вибрати?

Кращими представленими вважаються моделі, засновані на принципі контрасту. Завжди модними є блузки в флотському стилі, тобто зберігається в таких кольорах, як білий, чорний/темно-синій і червоний. Ефективно виглядають блузки поєднуючи два види смуг. Вони також красиво виглядають блузки łączące biel z żółtym, błękitem, zielenią czy jasnym różem.

bluzki w paski
Bluzki w paski – sklep ebutik.pl

Прикраси

Хороший вибір – традиційна Блузи в смужку, Але варто звернути увагу на гламурний крій або прикрасу. Відмінним рішенням є блузки з іспанської смугастий — з опущеною лінією плечей і модними рюшами. Варто також зробити ставку на луки і ювелірні написи. Вони прекрасно себе представляють Блузи в смужку з мереживом, вишитими квітами або кольоровою накладкою. Хорошими прикрасами є прядки на рукавах або шиї, рюші (на лінії декольте, на рукавах, внизу одягу) або широкі рукава. Блузки Крім смугастого малюнка, їх також можна прикрасити квітковими мотивами, принтом або блискучої аплікацією.

Блузки в смугастій укладанні

На щоденній основі великим вибором є Блуза в смужку з краваткою на рукавах, вирізаними плечима на плечах і баскінкою. Блуза буде чудово виглядати з чорними шортами. Весь відмінно підкреслити жовті шпильки і сумочку на ланцюжку одного кольору. Якщо ви йдете на пляж, ви можете зробити ставку в свою чергу на еспадрілі. Для зустрічі з друзями або родиною рекомендуємо джинсові спідниці з тертям, смугасту блузку з рукавами довжиною 3/4 і симпатичні шльопанці з світло-рожевим бантом. Для комплекту варто вибрати сумочку і годинник. Для роботи непогано підійдуть білі брюки і сорочкова блуза з вертикальними смужками, прикрашена оборками на рукавах і краваткою на лінії декольте. До місця, де переважають суворі правила дрес-коду, наприклад, в офіс ми пропонуємо шпильки, на іншу роботу можна надіти сміливо модні еспадрілі.

Всі блузки і доповнення, згадані в статті, пропонує ebutik.pl магазин. Ви знайдете багато одягу, взуття та аксесуарів для стайлінгу за низькими цінами. Магазин ебутік.pl – це гарантія відмінної якості продукції і низької ціни!