Блузки в квіти плюс джинси — модна укладка

Блузки в квіти плюс джинси — модна укладка

У теплу пору року ми із задоволенням надягаємо одяг, прикрашений квітковими мотивами. Сьогодні ми підберемо для вас найкрасивіші блузки з квітами і підкажемо, як створити з ними відмінну укладку з джинсами. Перевірте, які наші пропозиції.

Модні блузки в квіти:

Квіткові мотиви є модними круглий рік, але ми найохоче робимо ставку на них влітку. У гардеробі кожен з нас повинен опинитися модним Блузки в квіти. Які моделі варто вибрати? Зріз важливий в першу чергу. Хітом цього літа є блузки з іспанської зі зниженою лінією плечей іноді збагачується воланом. Також відмінно підходять іспанки з більш коротким кроєм — з прошарком внизу одягу. Хорошим вибором є також Блузки в квіти, Які досліджують руки завдяки вирізам вирізаним плечима. Ще одна модна прикраса – рюші. Вони бувають не тільки в іспанському декольте, але і в якості тазиків або прикрас на рукавах або передньому одязі. На наш смак дуже випадкові блузки з басками і рюшами на рукавах прикрашені кольоровою квітковою вишивкою. Моделі з вишивкою добре вписуються в етно, бохо або народний стиль. Модна прикраса є палітурки — блузки може мати зав’язаний виріз або рукава. Для роботи або офіційних зустрічей варто вибрати блузки футболка. Вони не менш елегантні, і вже тим більше комфортні, ніж традиційні сорочки.

Кольори та прикраси

Крім крою, важливий і сам колір Блузки в квіти. На нашу думку квіткові мотиви найкраще виглядають на яскравому тлі, тому ми з радістю вибираємо білий або бежевий блузки. Також варто зробити ставку на модні пастельні відтінки, такі як персиковий, світло-жовтий, блакитний, світло-рожевий або бузковий. З міцних кольорів рекомендуємо блузки в рожевий, зелений або кобальтовий колір. Ви не знаєте, на який колір зважитися? Ви завжди можете зробити ставку на тоновані відтінки, такі як чорний, сірий або гранатовий. Що стосується себе квіткові мотиви варто вказати, що іноді в них присутній конкретний вид квітів, наприклад, троянди або ромашки, але найчастіше вони є блузки w tak zwaną łączkę – z wieloma rodzajami kwiatów, a niekiedy także motywami roślinnymi.

bluzki w kwiaty plus jeansy
Bluzki w kwiaty plus jeansy – sklep ebutik.pl

Блузки в квіти плюс джинси: готові комплекти

Ми підготували для вас укладку, яку можна підсумувати словами – блузки в квіти плюс джинси. Ми створили набори для різних випадків, щоб показати, що обидва елементи гардеробу дуже універсальні. Наша перша укладання призначена для роботи, де строгий дрес-код недійсний — якщо не вдалося одягнути джинси. Робочий комплект складається з білих джинсів і блузки сорочка в квіти. Блуза з довгими рукавами має декоративну баску. Укладання витримується в світлих тонах. Все це варто підкреслити темними аксесуарами в темно-кольорі — місткою сумочкою і шпильками. Друга укладання відмінно підійде на кожен день. Ми можемо нести його на шопінг, на прогулянку, зустріч з друзями або родиною. Цього разу ми зробили ставку на класичний джинси в синьо-чорну блузку з квітами з модним краваткою на шиї. У нас були гламурні аксесуари — металевий конверт і лорди з мерехтливими перлами. Третій набір відмінно підійде для побачення. Одягаємо рожеву блузку в квіти з опущеною лінією плечей і ремінцем на талії. Ми звикли робити її чорною джинси, Сірі шпильки і мішок клатча. Кожну укладку можна збагатити годинником — завдяки йому ми встигнемо під контролем.