Блузка іспанка – до якої фігури пасує та з чим її носити?

Блузка іспанка – до якої фігури пасує та з чим її носити?

Літній сезон обіцяє бути цікавим! Адже так хочеться поринути в атмосферу сонця та тепла в стильному одязі. Саме в цій статті ми поговоримо про яскраву новинку цього сезону. Блузка іспанка – річ, яка здатна звести з розуму не лише запеклих модниць. Оголені плечі виглядають спокусливо та привабливо. Вони додають особливої родзинки майбутньому образу. Хочете завоювати увагу оточуючих, тоді ці блузки повинні бути в Вашому гардеробі!

Блузка іспанка – пристрасна мода повертається!

Літній сезон надихає на сміливі стилізації. Жіночність дедалі більше цінується в простому вбранні, адже базовий стиль сьогодні на вершині популярності. Проте це не заважає створювати стильні моделі верху з особливою родзинкою. Сьогодні ми поговоримо про блузки іспанки. Саме вони завоювали жіночі серця особливим шармом і характером. Оголені плечі в найкращий спосіб підкреслюють красу жіночого тіла та романтичність образу. Такі блузки стануть ідеальним вибором не лише для повсякденних стилізацій, але й для особливих подій. Адже не лише розкішні фасони одягу з‘являються в святкових комбінаціях. Сучасна мода віддає перевагу універсальності та практичності. Однотонні блузки дають початок стильним образам. Оскільки модна основа має значення! Жіночі блузки з відкритими плечима символізують ніжність з нотами сміливості. Це гармонійне поєднання нікого не залишить байдужим. Переконайтесь в цьому самі!

Стильна блузка іспанка – це перш за все натуральна тканина, соковитий колір і ніжні додатки: легкі волани, делікатні ґудзики чи грайливе драпірування. У цьому сезоні не варто відмовлятись від принтів. Обирайте візерунки зважаючи на власні уподобання. Адже не завжди модні тренди можна поєднати в щоденних образах або ж у звичній для нас стилізації. Базова блузка іспанка в свою чергу презентує однотонні моделі в актуальній кольоровій палітрі. Все більше жінок віддають перевагу яскравим кольорам, оскільки важко уявити літній сезон в темних відтінках. Базова основа дозволяє створювати трендові комбінації лише за кілька хвилин. Тому не зволікайте з покупками!

Коротка блузка іспанка кольору фуксія в поєднанні з білими короткими шортами
Блузка іспанка – трендові фасони лише на eButik.pl!

Як вибрати свою блузку з відкритими плечима?

Це питання є доволі актуальним, адже не завжди ми можемо уявити собі як виглядатиме на нашому тілі та чи інша модель одягу. Тому дизайнери подбали про наші кошти та нервові клітини, поділивши фігуру на відповідні типи. Це дозволяє багатьом з легкістю обрати своє ідеальне вбрання. Адже кожна фігура має свої вимоги відносно пошиття, дизайну та навіть кольору. Наприклад, жінкам з широкими плечима варто утриматись від покупки блузки іспанки. Оскільки даний верх ще більше виділить їх габаритність. І таких особливостей є безліч. Сьогодні ми поговоримо про типи фігури та відповідні моделі блузок. Отож, жіноча блузка іспанка не має аналогів в світі моди. Вона одна презентує красу та ніжність жіночих плечей, виділяє рельєфність ключиць, що доволі спокусливо виглядає в будь-яких поєднаннях. Сучасна мода цінує жіночу впевненість в собі та власному тілі. Ми прагнемо завоювати прихильність оточуючих за допомогою одягу. Тому варто змінити світогляд для успішних комбінацій. 

Струнким жінкам пасуватимуть будь-які моделі блузок з відкритими плечима. Блузка іспанка з ґудзиками презентує нову класику літнього сезону. Делікатні та водночас оригінальні додатки допоможуть змінити характер майбутнього поєднання. Наприклад, дерев‘яні чи прозорі ґудзики виділяють простоту та універсальність виробу, а ґудзики з камінням чи перлинами – святковий настрій. Блузка іспанка з воланами пасуватиме жінкам, котрі не бояться додаткового об‘єму. Їх варто вибирати тим, хто потребує збалансувати силует за допомогою грайливих волан. Власницям типу фігури «перевернутий трикутник». Якщо ж Ви власниця типу фігури «яблуко» чи «трикутник» забудьте про дані блузки. Оскільки значно підкреслите зайві кілограми в області живота. Тип фігури «груша» та «пісочний годинник» обожнюють дані моделі верху. Тому що потребують додаткового об‘єму або ж є власницями пропорційних плечей відносно бедер. Отже, аналізуйте своє тіло та вибирайте правильну модель!

Блузка іспанка: приклади стилізацій!

Ми всі любимо надихатись образами відомих стилістів і зірок. Адже саме вони змінюють наші погляди, смаки та провокують на кардинальні зміни. Так хочеться виглядати стильно, не витрачаючи багато коштів і зусиль. З нами це можливо! Обирайте блузку іспанку та поєднуйте її у різних стилях. Наприклад, додайте до неї улюблені джинси з широкими штанками та високі підбори. Така стилізація чудово підійде для посиденьок з друзями чи прогулянок на свіжому повітрі. Або ж поєднайте блузку з відкритими плечима з атласною спідницею міді. Якщо ж такий романтичний образ не відповідає Вашому стилю, тоді замініть низ на джинсову спідницю з розрізом. Не забувайте про аксесуари. Саме вони відіграють важливе значення в нашому образі. Віддаєте перевагу вуличному стилю? Тоді поєднайте блузки з відкритими плечима з тканинними джогерами. Грайте з кольорами. Не бійтесь експериментувати, адже це завжди цікаво. 

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для успішних покупок в мережі. У нас Ви знайдете те, що так довго шукали. Ми просто обожнюємо збагачувати асортимент трендовими новинками, котрі диктують нові модні стандарти. Доступні ціни, великий вибір моделей та кольорів не залишить нікого байдужими. Скористайтесь щоденними знижками та тематичними акціями, які допоможуть заощадити кошти. Дешева блузка іспанка – маст хев у літньому образі. Тому не зволікайте з покупками, адже стильна база користується шаленою популярністю. Запрошуємо на покупки в eButik.pl вже сьогодні!

Читайте ще: Сукні міні в рубчик на літо – вибирай колір!

Подивіться також: Літній костюм зі спідницею – створи сексуальну стилізацію на кожен день