Блузка іспанка – гарячий тренд повертається

Блузка іспанка – гарячий тренд повертається

Літо це період сміливих та стильних образів. Адже в гарячу пору ми готові на все заради комфортного та справді літнього одягу. Проте літні образи часто обмежуються простою футболкою та зручними шортами. Стилісти ж обожнюють створювати вишукані літні образи з найпростіших елементів. Блузка іспанка – це елегантна класика на будь-який час. Стилізуйте її з улюбленими шортами, стильними спідницями та класичними штанами. Ця блузка здатна вдало змінити Ваш образ на краще. Якщо Ви досі не знаєте всіх переваг цієї речі – тоді ми точно Вам допоможемо! З нами Ваші образи залишатимуться вишуканими та елегантними у будь-яку пору року!

Класична блузка іспанка

 Багато воланів та легка текстура – стильна блузка іспанка стане зіркою Вашого літнього гардероба! Ми звикли хапати тренди за хвіст та впевнено створювати образи з актуальних речей. Проте іспанка – це класичний тренд. Він ніколи не полишав вершин моди. А тільки ставав ще популярнішим! Щоб не губитися в різноманітті блузок ми підготували головні характеристики саме цієї речі!

  • відкриті плечі

Однією з головних характеристик іспанки є відкриті плечі. Вони вдало підкреслюють тендітність фігури та надають образу вишуканість. Часто відкриті плечі комбінуються з легким вирізом декольте. 

  • волани

 Ніжні волани додають блузці легкості та об’єму. Вони залишаються найвідомішою ознакою іспанки та прикрашають блузку якнайкраще. Виробники самі обирають кількість воланів. Проте класична модель завжди налічує витончену хвилю волану по лінії декольте

  • рукава

 Об’ємні рукави додають блузці романтичності. А в поєднанні з воланами та відкритими плечима буфи створюють легендарний дизайн іспанки. Блузка іспанка з воланом точно підкорить Вас своєю неповторною романтичністю!

  • легкий силует 

 Найчастіше така блузка не має силуету та вільно обіймає Ваше тіло. Тому саме їй надають перевагу влітку та з впевненістю одягають на теплу пору. Ця блузка дозволить тілу почуватися вільно та комфортно!

Блузка іспанка білого та чорного кольору з довгим рукавом
Блузка іспанка – перегляд актуальних моделей на eButik.com.ua

Актуальна блузка іспанка – головні тренди 

 Щоб класичні речі ставали більш трендовими модельєри щороку змінюють одяг та додають йому нових фарб. Цього року ця стильна блузка підкорить Вас своєю універсальністю та точно стане частиною Вашого гардероба!

  • буфи

 Якщо Вам не подобаються довгі рукави з манжетами, то модельєри пропонують звернутися до коротких рукавів з буфами. Така романтична модель гарантує Вам комфорт та стильний образ на гарячу пору. Буфи додадуть ніжному силуету ще більшої легкості!

  • без воланів

 Для поціновувачів мінімалізму стилісти пропонують структурні блузки. Іспанки з мікро воланами та їхньою відсутністю підкорили модний світ. Така модель не втрачає своєї жіночності. Проте стає більш практичною для щоденних образів. 

  • довжина

Коротка блузка іспанка – це матеріалізація жіночності. Її довжина підкреслює витончену талію та візуально збільшує бюст. Така довжина ідеально пасуватиме тендітним жінкам та вдало підкреслить витончені лінії їхньої фігури.

  • яскрава палітра

 Справжня класика – це чорна блузка іспанка. Проте цього року в моді яскраві кольори. Не соромтеся та розкрийте свою особистість разом з жовтим, червоним та зеленими кольорами. Ця стильна палітра підніме Вам настрій та приверне увагу оточуючих!

Стильні  візерунки

 Якщо Вам набридла класика – тоді загляньте у нові тренди! Однотонні та базові блузки чудово пасують для щоденних образів. З ними Ви завжди впевнені у якості свого образу. Проте для веселих та сміливих образів ми радимо звернути увагу на актуальні візерунки. З ними Ваша блузка набуде цікавішого та веселішого вигляду!

  • флористика

 Романтизм надихнув створити іспанку. Саме тому флористичний принт стане лише ідеальним кінцевим штрихом. Блузка іспанка у квіти додає будь-якому образу ніжності та жіночності. А розмір самого принта здатен приховати ймовірні недоліки у Вашій фігурі!

  • геометрія

 Шукаєте нотки футуризму? Геометричний принт вже давно підкорив серця людства. Адже лінії, клітинки та кола надають одягу одночасно веселої та стриманої нотки. Не вагайтеся та придбайте блузку з геометричним принтом. З нею Ви виглядатимете якнайкраще!

  • вишивка

 Вишитий орнамент додає блузці вишуканості та унікальності. Для поціновувачів неординарного та  фольклорного стилю модельєри з захопленням створюють блузки з вишитим орнаментом!

Як носити блузку іспанку?

 Для створення ідеального образу Вам не потрібно багато. Адже вишукана блузка іспанка – це самостійна та базова частина Вашого гардероба. Проте щоб вдало поєднати одяг, Вам потрібно приділити увагу якісному низу. Ви обожнюєте практичність штанів? Тоді не відмовляйте собі у комфорті! Найкращим фасоном штанів для Вашого образу стануть брюки з високою посадкою. Вони підкреслять легкий силует іспанки та нададуть образу потрібного балансу. На гарячу пору також варто поєднувати блузку з шортами з високою посадкою. Для поціновувачів жіночного стилю ми радимо звернутись до спідниць А-силуету. Структурованість спідниці надасть необхідного балансу в образі та створить неймовірно витончений силует для стильного вечора!

Ваш швидкий та якісний шопінг разом з нами!

Наша команда з обережністю слідкує за головними трендами та із задоволенням приділяє час якісному пошиттю одягу. З нами Ви можете забути про попередні негативні покупки. Дешева блузка іспанка у eButik.com.ua здивує Вас низькою ціною та високою якістю. Жінки обожнюють якісні речі, тому завжди з обережністю купують нові. Ми усвідомлюємо щоденну боротьбу покупців з неякісним мас-маркетом. Саме тому ми довго та детально працюємо над справді хорошим одягом. Ми віримо, що мода має бути доступною для кожного! Тому не витрачайте сили та гроші на безрезультатні пошуки светрів в магазинах. В каталогах eButik.com.ua Ви зустрінете широкий вибір якісних речей на будь-який смак. Ви вирішили спробувати спортивний стиль? Тоді рекомендуємо Вам переглянути наші каталоги якісних спортивних легінсів та обрати свою ідеальну пару! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Прочитайте: Стилізації з жовтим кольором у головній ролі – ідеальний аутфіт на літо

Перегляньте також: Жіноча лляна сорочка – обов’язкове вбрання на літо