Блузка у квіти — тобто модний must-have на весну

Блузка у квіти — тобто модний must-have на весну

Начебто кожна з нас знає, що блузка у квіти є обов’язковим елементом будь-якого жіночого гардероба, але чи це дійсно так? Чи маєте в колекції свій екземпляр? Ну власне, наскільки я пам’ятаю, у мене, здається, теж ще немає…Тому у цьому записі я покажу Вам прекрасні пропозиції квіткових блузок та розповім, з чим й коли їх носити!

Чому ми любимо блузки у квіти?

У жіночій моді прийнятий такий догмат, що блузки у квіточку це ідеальний одяг для будь-якої жінки або дівчини. Притерлося, що в таких моделях ми виглядаємо більш дівчачими, жіночними, спокусливими або романтичними. Й дійсно, щось в цьому є, тому що квіткові візерунки повертаються як бумеранг з кожним новим сезоном весна/літо. На цю мить вони не виходять з моди вже кілька добрих років, і їх регулярно додають до своїх колекцій найбільші світові модельєри. Звідки така сильна позиція? Можливо, це пов’язано з тим, що квіти – це елемент природи, за яким підсвідомо кожен з нас сумує. Вони символізують любов, турботу й благодійність, асоціюються з пробудженням до життя, відродженням й сонячними, теплими місяцями. Одним словом, жіноча блузка у квіти викликає цілу купу позитивних емоцій тому не дивно, що ми хочемо включити її до своїх нарядів. Важко сказати, коли в моді з’явився перший одяг у квіткові візерунки, але нас не здивує новина про те, що це сталося у Франції.

Чи блузка у квіти для мене?

Здається, що модна блузка у квіти підійде більшості жінок, досить тільки підібрати правильний вид візерунка та фасон. Це дуже гарна новина для любительок квіткових візерунків й для жінок, які тільки хочуть почати з ними пригоду. Все, що потрібно зробити, це дотримуватися кількох простих правил, які я Вам вже розповідаю. Жінкам з повнішими формами та з великим бюстом ми рекомендуємо блузки з великими квітами або моделі з однією великою квіткою посередині. Також обирайте блузки з круглим вирізом та моделі з розрізом трохи нижче бюста. Дамам з округлостями варто уникати дрібних квіткових візерунків на одязі.

Жіноча візерункова блузка з магазину ebutik.com.ua
Світла блузка з різнокольоровими квітами справляє враження – доступні в магазині ebutik.com.ua

Блузки у квіти з пишними рукавами повинні своєю чергою зацікавити жінок з фігурою груші. Таким чином, Ви візуально розширите область плечей, а ще кращий ефект забезпечать квіткова блузка з іспанським декольте. За допомогою квіткових блузок фасону oversize ми можемо приховати деякі недоліки фігури. Таким чином, мініатюрні жінки додадуть собі оптично об’єму, а пишні жінки пом’якшать фігуру й додадуть їй легкості.

З чим носити та поєднувати блузки у квіти?

Основним правилом поєднання візерункового одягу з іншим є комбінування його з однотонними матеріалами. Водночас варто враховувати подію, на яку обирається наряд. Також багато що залежить від кольору блузки та від квіткового візерунка на ній. Якщо хочеш виглядати невимушено, вирушаючи в місто, то Тобі потрібна приталена блузка у квіти з довгим рукавом в дуеті з джинсами slouchy. Додай до них ковбойські чоботи, а також сумку на плече в стилі hobo й капелюх. Пам’ятай, що блузки у квіти завжди мають чудовий вигляд з джинсами, так що нехай це буде Твоєю секретною зброєю. Якщо не вистачає часу, то поєднуй такі блузки з джинсовими штанами, шортами або спідницями, й ефект завжди буде відмінним. Блузки у квітковий візерунок виглядають також цікаво в поєднанні зі штанами з екошкіри, а також вініловими легінсами. І ще один цікавий трюк – нижню частину образу підбери за кольором до одного з відтінків на блузці, й Ти отримаєш єдине ціле.

Чорна блузка у квіти також відмінно виглядає з чорною нижньою частиною одягу. Таке поєднання красиво виділяє квітковий візерунок й, до речі, виглядає шикарно та достойно. Варто зробити ставку на чорні плісировані спідниці міді або спідниці-олівець, а також чорні джинси або вощені штани в обліпку. До цього одягни звичайно, чорні туфлі, бажано на підборах, що додасть елегантності, й підбери також клатч або сумочку. Найбільший бум квіткових візерунків в одязі, звичайно, починається з початку весни й триває усе літо. Тому в теплі місяці обов’язково дайте можливість блузкам з короткими рукавами, які підійдуть на роботу й для вільного часу. Під час свят та зустрічей з друзями обирай короткі блузки у квіти іспанки, які щороку є хітом дівочих образів. Поєднуй їх з модними шортами та мініспідницями з високою талією, до них підбери шльопанці або босоніжки на підборах.

Жіноча вишукана візерункова блузка з магазину ebutik.com.ua
Шикарна чорна блузка з квітами у весняному образі з джинсами — магазин ebutik.com.ua

Для яких випадків підходить блузка у квіти?

Блузки у квіти підійдуть в основному для будь-якого випадку. Це чудова ідея для побачення, Жіночого Дня або Дня Святого Валентина, але вони також підійдуть для повсякденних міських або офісних образів. Носіть їх також для сімейних урочистостей, вечірок з друзями, а також для весняних прогулянок. Елегантна блузка у квіти також гарантує успішний й цікавий образ для роботи. Обирайте також квіткову модель з трикутним декольте й трохи вільнішими рукавами та поєднуйте її з завуженими штанами або шикарними костюмними штанами. Додайте до цього класичні шпильки й шикарну сумку у формі трапеції. Також варто розглянути жіночу сорочку, прикрашену квітами, яка також красиво урізноманітнить офісний або формальний образ. Елегантні квіткові моделі відмінно підійдуть не тільки для вечора, але і для офісу або для зустрічі з друзями. Все залежить від того, якому стилю одягу Ви віддаєте перевагу на щодень.

Це нормально, що не кожній з нас подобаються квіткові візерунки на блузках, тому що ми не мусимо їх любити. Але якщо відчуваєш, що це Твоя тема, то спробуй носити набагато більше квіткових візерунків цією весною. Я, наприклад, після написання цього тексту, вже знаю, чого, безумовно, не вистачає в моїй шафі.

Читай також: Коконінг – жити затишно!

Дивись також: Дитячий одяг – стильно і за хорошою ціною