Блузка на літо – топ 5 фасонів

Блузка на літо – топ 5 фасонів

Чи можна створити елегантний та чарівний образ без сукні? Наша відповідь: “так!”. Блузка на літо – це ідеальний варіант для створення неперевершеного образу. Такий образ вирізнятиметься легкістю та особливим магнетизмом. З блузкою легко створити безліч неперевершених луків. Виглядати спокусливо та інтригуючи – ось бажання мільйонів жінок. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась красива блузка? Настав час виправити це непорозуміння! Відправляємось разом на пошуки стильної блузки! Наша команда із задоволенням поділиться з Вами усією необхідною інформацією для швидкої та вдалої покупки!

Актуальні блузки на літо: огляд моделей

Зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші у цьому році моделі жіночих блузок:

  • блузка на літо з широкими рукавами

Пишні рукави – справжній тренд року! Вони користуються неймовірною популярністю серед дизайнерів. Рукава-ліхтарики, розкльошені рукави та об’ємні з підплечниками – обирайте свій ідеальний варіант. 

  • блузка на літо з оголеною спиною

Елегантність – перша асоціація з цією блузкою. Вона легко стане головним акцентом у Вашому образі. Така блузка – найкращий варіант для створення романтичного образу. 

  • прозора блузка на літо

Моделі з прозорими рукавами стали абсолютним хітом цього сезону. Цей варіант обирають впевнені в собі жінки. Така блузка легко стане головною родзинкою Вашого образу!

  • мереживна блузка на літо

Мереживо завжди асоціюється з жіночністю та ніжністю. Така блузка повинна бути в гардеробі кожної леді. Вона відмінно підійде для створення неперевершеного образу. 

  • блузка на літо з принтом

Принти дивують своїм широким різноманіттям. Смужка, горошок, флористичні мотиви, анімалістика, абстракція – обирати лише Вам! Креативний образ з такою блузкою легко створити за лічені хвилини!

Біла блузка на літо з відкритими плечима в поєднанні з джинсами
Блузка на літо – трендові моделі на eButik.com.ua!

Якісна блузка на літо: поговоримо про матеріал

  • шовк

Гладкість та витончений блиск приваблюють з першого погляду. Навіть простий крій виглядатиме неперевершено. Проте шовк потребує дбайливого догляду. Але ця тканина свідчить про беззаперечний смак жінки.

  • бавовна

Цей матеріал вирізняється універсальністю та хорошими технічними характеристиками. Його широка колірна гамма дозволяє обрати свій ідеальний відтінок. Бавовняна блузка на літо – відмінний варіант для створення офісного образу. До того ж, бавовна не вимагає спеціального догляду.

  • мереживо

Колись цей матеріал був справжнім скарбом для людства. І дозволити його собі могли лише заможні люди. Проте сьогодні ми здатні насолоджуватись мереживним одягом. Мереживна блузка якнайкраще підкреслить вигини Вашої фігури. Така блузка легко стане головним акцентом Вашого ідеального образу.

  • льон

Ідеальний варіант для літа! В такій блузці Ви відчуєте себе максимально комфортно. Адже льон дозволить Вашій шкірі вільно дихати та не викликатиме жодних алергічних реакцій. Єдиний неприємний момент – така блузка важко піддається випрасовуванню. 

Стильна блузка на літо: колір відіграє важливу роль

При створенні образу надзвичайно важливо дотримуватись правильного поєднання кольорів. Адже гармонійне поєднання відтінків гарантуватиме Вам беззаперечний вигляд! Класичний перевірений варіант – поєднання білої блузки з чорними брюками. Це чудовий вибір для створення ділового образу. Є одна порада щодо взуття: до чорної спідниці найкраще підійдуть бежеві туфлі, а ось до брюк пасуватимуть чорні. Поєднання з білим також виглядає гармонійно. Біла блузка на літо відмінно виглядатиме з білими брюками із завищеною талією. Тут головне підібрати однакові відтінки білого. Обов’язково додайте до образу яскраві аксесуари. Для теплого білого найкраще підійдуть прикраси у бежевих відтінках, а до холодного – блакитна та фіолетова палітри. Такий образ ідеально підійде для відвідування урочистих заходів. Збираєтесь на вечірку? Тоді доповніть білу блузку яскравою спідницею. У цьому році актуальними кольорами залишаються жовтий, помаранчевий, зелений, срібний та золотий. З рожевою блузкою легко створити романтичний образ. Для довершення образу Вам знадобляться штани в сіру клітинку. 

Вишукана блузка на літо: створюємо довершені образи

Ця універсальна річ легко впишеться у будь-який образ. У Вас є вагання щодо цього? Ми знаємо, як їх розвіяти! Блузка на літо бохо буде чудово поєднуватись разом із джинсовою спідницею. Доповнити образ Вам допоможе зручна сумка-шопер. Легкі блузки чудово комбінуються з класичними брюками та спідницями. Ви можете створити елегантний образ всього за кілька лічених хвилин. Ви можете одягати блузку зі стильними капрями та зручними лоферами. Ваш образ кардинально буде змінюватись залежно від того, як її носити: заправленою чи навипуск. Біла подовжена блузка відмінно виглядає у поєднанні з класичними укороченими брюками зі стрілками. Її також можна носити зі спідницею-олівець. Доповніть образ широким паском, який вдало підкреслить Вашу струнку талію. Модель з квітковим принтом відмінно впишеться у образ з плісерованою спідницею. Оливкова блузка чудово поєднується зі шкіряною коричневою спідницею. Для прогулянки містом Вам знадобиться Ваша улюблена блуза та зручні джинси. Щодо взуття? То тут у Вас є можливість обирати серед широкого різноманіття : кеди, кросівки, балетки, босоніжки.  

Час для вдалого шопінгу!

Ви вважаєте себе справжнім шопоголіком? Але Ви не бажаєте витрачати свій час на довгі та безглузді черги у торгових центрах? Вихід є! Онлайн-шопінг – ось Ваше спасіння! Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Нехай усі дивляться лише на Вас! Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Мода повинна бути доступною. Дешева блузка на літо у eButik.com.ua стане ідеальною основою для створення буденних та святкових образів! Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих спідниць. Будьте неперевершені щодня! Дозвольте собі більше вже сьогодні! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Перегляньте ще: Футболки з принтом – літня необхідність

Прочитайте більше: Сукні міні – огляд найкращих фасонів