Блакитні стилізації – відкрий для себе блакитний одяг на весну!

Блакитні стилізації – відкрий для себе блакитний одяг на весну!

У цьому сезоні дизайнери усього світу рекомендують нам звертатися до позитивних кольорів, які символізують радість. Та це й не дивно, адже це саме те, чого нам зараз не вистачає. Таким чином, блакитні стилізації – це те, що однозначно зможе подарувати Тобі у цьому сезоні спокій, гармонію та релакс. Хочеш відкрити для себе цю неймовірну красу? Ми вже підсказуємо як це зробити! 

Чому блакитні стилізації – це саме те, що нам потрібно?

З приходом теплих та сонячних весняних днів, нам усім хочеться забути про темні кольори та додати інших барв у свій гардероб. З цією задачею просто на відмінно зможуть справитися блакитні стилізації. Чому саме цей колір? Окрім того, що блакитний є гарячим трендом сезону, він також випромінює неймовірну енергетику. Якщо запитати, які асоціації він викликає, то більшість відповідей точно буде про спокій та ніжність. А приємна блакить просто неймовірно тішить око! Крім цього, саме цей колір асоціюється з гармонією, тишею та приємною прохолодою. А одяг у приємних блакитних відтінках одразу нагадує небо та море, що символізують релакс та відпочинок. 

Кому пасують блакитні стилізації?

Абсолютно нормальним є сумніватися в тому, чи пасуватиме Тобі колір, який Ти ніколи раніше не носила. Проте, це не означає, що не варто спробувати. До того ж, ми можемо Тебе запевнити у тому, що блакитні стилізації – це те, що зможе підкреслити унікальність кожної жінки. Крім цього, блакитний колір характеризується широким вибором відтінків, які дарують можливість підібрати саме той, який пасуватиме Тобі. Ми не можемо також не згадати про один стереотип, який точно варто забути. Деякі вважають, що блакитні стилізації пасують лише блондинкам та жінкам з блакитними очима. Але це зовсім не так! Тому, ми вже ділимося нашими секретами, які допоможуть Тобі підібрати правильний відтінок. Так, наприклад, ніжні відтінки найбільш виграшно поєднуються з темною чи смаглявою шкірою. А ось, яскравий блакитний зможе вдало підкреслити красу світлої шкіри. Проте, це не є якимось правилом і завжди варто вибирати те, що більше подобається. 

Цікавим є також те, що стилісти виділяють відтінки, які найбільше пасуватимуть різним типам зовнішності. Таким чином, вони дійсно радять блондинкам вибирати будь-який відтінок блакитного, адже для них пасує кожен. А особливу увагу варто звернути на пастельні варіанти. З іншої сторони, для рудоволосих красунь варто віддавати перевагу яскравим, або ж класичним блакитним стилізаціям. А ось для брюнеток, точно не варто проходити повз волошкового та відтінку морської хвилі. Для шатенков відмінним вибором стане бірюза та відтінок океану. 

Блакитний класичний жіночий піджак
Класика у блакитному кольорі – це, що закохує в себе з першого погляду! Ця та інші моделі доступні в ebutik.pl.

Блакитні стилізації – що для Тебе пропонує асортимент нашого інтернет-магазину ebutik.pl?

  • Блакитні стилізації з сукнями. Асортимент нашого магазину пропонує Тобі широкий вибір найгарячіших новинок сезону у трендових блакитних відтінках. Перш за все, ми рекомендуємо звернути увагу на приталені сукні в рубчик, які є незамінною базою на весну. Крім цього, на Тебе чекають такі оригінальні моделі як – сукні з імітацією топу, сукні з поясом на талії чи сукня з розрізами. Не проходь також повз стильних суконь у спортивному стилі з написами. А ось на зовсім теплі дні, Тобі точно знадобляться повітряні та легкі сукні на бретельках.
  • Блакитні стилізації з футболками. Даний предмет гардеробу по праву можна назвати одним із самих необхідних. Футболки –  це наша незамінна база на теплі сонячні дні. В нас на Тебе широкий вибір базових якісних футболок з бавовни, які хочеться носити постійно та не знімати. 
  • Блакитні стилізації з джинсами.  Джинси – це найзручніший та найпрактичніший варіант на щодень. Джинси у класичному блакитному кольорі точно мають бути у Твоєму весняному гардеробі. У цьому сезоні зверни увагу на широки джинси з дірками, розкльошені джинси та джинси з високою посадкою. 
  • Блакитні стилізації з толстовками. Ще одним улюблений предмет гардеробу кожної сучасної модниці. Толстовки неймовірно зручні, комфортні та практичні. Їх можна носити як з куртками, так і елегантними пальто. Тому, точно варто поповнити свою колекцію толстовкою у трендовому кольорі!
  • Блакитні стилізації с куртками та пальто. Для ранішньої весни нам точно ще знадобиться стильний верхній одяг. Тому, ми рекомендуємо звернути особливу увагу на класичне пальто блакитного кольору, а також на стьобану куртку. Такий предмет гардеробу вміло разбавити Твої повсякденні образи та додасть їм легкості та свіжості. 
  • Блакитні стилізації з піджаками. Не можна не зауважити те, що класика – це те, що зараз є неймовірно актуальним та модним. Тому у своєму гардеробі точно варто мати піджак у трендовому відтінку. Він з легкістю доповнить образ як з джинсами, так і сукнями. Експерементуй та вражай своїм стилем!

З чим поєднувати блакитні стилізації?

Аби нам з вами не зіпсувати наші блакитні стилізації, варто знати з якими кольорами їх найкраще поєднувати. Варто також зазначити те, що блакитний ми відносимо до пастельних відтінків, тому він відмінно поєднується з яскравими речами. Спробуй комбінацію блакитного з такими кольорами:

  • Червоний
  • Білий
  • Зелений
  • Синій
  • Фуксія
  • Помаранчевий
  • Жовтий
  • Бежевий

 

Тебе також може зацікавити: ЖІНОЧІ СПОРТИВНІ ШТАНИ – НЕ ВІДМОВЛЯЙТЕСЬ ВІД КОМФОРТУ В НОВОМУ СЕЗОНІ

Дивись також: СПОРТИВНИЙ КОСТЮМ – ВІДКРИЙТЕ НАЙБІЛЬШИЙ ХІТ ЦІЄЇ ВЕСНИ!