Блакитне довге пальто оверсайз – виділяйся цієї зими!

Блакитне довге пальто оверсайз – виділяйся цієї зими!

У зимовий час не варто забувати про стильні новинки верхнього одягу. Адже це чудова нагода виглядати по-особливому кожного дня. Обожнюєте вбрання в стилі оверсайз? Тоді блакитне довге пальто оверсайз – Ваш ідеальний вибір! Це не лише поєднання стилю та свободи, але й ідеальна можливість виділитись з натовпу. Саме таке пальто додасть Вам впевненості та урізноманітнить Ваші повсякденні стилізації. У цьому сезоні перемагає колір! Тому не зволікайте з покупками.

Блакитне довге пальто оверсайз – стильна новинка цієї зими!

Мабуть, ні для кого не секрет, що у цьому сезоні кольорові моделі одягу заполонили колекції відомих дизайнерів. Однотонні та темні пальта вже втратили свою актуальність, адже на зміну прийшли яскраві та ніжні відтінки. Звичайно, про класику неможливо забути, проте у цьому сезоні варто зважитися на модні експерименти. Блакитне довге пальто оверсайз чудова можливість розпочати знайомство з кардинальними змінами у власному стилі. Довгі пальта у вільному пошитті сьогодні на вершині популярності. Саме вони ідеально поєднуються у багатошарових комбінаціях і надійно зігрівають у час несприятливих погодних умов. Обираючи довгі та вільні пальта, варто врахувати кілька особливостей. По-перше, такі фасони обожнюють високих дівчат. По-друге, це ідеальний вибір для жінок, які прагнуть приховати дрібні недоліки фігури. Та по-третє, чудова нагода зважитись на розслаблені поєднання. Адже у зимовий час найбільше хочеться релаксу та максимального комфорту. 

Стильне блакитне пальто оверсайз – справжній хіт зимового сезону. Саме такий ніжний відтінок чудово вписується в атмосферу зимової казки. Якщо розібратись детальніше, пальта оверсайз є доволі універсальними. Тому про майбутні образи Вам не варто хвилюватись. Кольорові рішення також не є приводом для скасування покупки, адже колір у цьому сезоні має значення. І чим сміливіші поєднання, тим вони стильніші. У будь-якому разі природа сама вчить нас поєднувати правильні відтінки. Голубе небо та білі хмари – ось Вам перша влучна комбінація. Слідкуйте за знаками природи та обирайте жіноче блакитне довге пальто оверсайз цієї зими!

Довге пальто з ґудзиками блакитного кольору в поєднанні з джинсами та бежевим лонгслівом
Блакитне довге пальто оверсайз – стильні фасони лише на eButik.pl!

Як вибрати свою модель або ж кому пасує оверсайз?

Ці найпопулярніші питання часто цікавлять жінок, які прагнуть крокувати в ногу зі стильними модними тенденціями. Відповідь на них Ви гарантовано знайдете у нашій статті. Отож, про стиль оверсайз знає чи не кожна жінка. Проте його часто плутають з великими та мішкуватими моделями одягу. Правильний оверсайз повинен бути на два розміри більше від фактичного. Тоді це не створить дисбалансу в образі та допоможе виглядати гармонійно. Власницям широких плечей варто добре поміркувати над покупкою такого пальта. Адже таким чином Ви ще більше підкреслите надмірний об’єм верху. Якщо ж Ви зможете збалансувати його з низом або ж застосуєте цікаві та яскраві акценти за допомогою аксесуарів, які візуально переключать увагу на себе, тоді ми не будемо Вас стримувати від покупки. Власницям вузьких плечей пощастило куди більше. Блакитне довге пальто оверсайз додасть потрібного об’єму. Тоді баланс силуету буде врятовано! Дана модель просто надихає на цікаві комбінації. Не бійтесь експериментувати з головними уборами, шарфами та оригінальними аксесуарами. 

Дівчатам високого зросту не варто перейматись, адже саме довгі пальта створені саме для них. Проте жінкам низького росту варто взагалі відмовитись від цієї моделі або ж компенсувати ріст за допомогою високих підборів. Не знаємо чи на зиму таке рішення стане для Вас актуальним. При виборі варто враховувати також особливості своєї фігури. Оверсайз пасує практично всім, але існують випадки коли він є зовсім недоречним. Модне блакитне довге пальто оверсайз повинно мати насичений та рівномірний відтінок. Це свідчить про хорошу якість. Також звертайте увагу на тканину, якість швів і симетричність. Адже часто недоліки та браки плутають з ознаками оверсайзу. 

Блакитне довге пальто оверсайз: з чим поєднувати?

Трендове блакитне довге пальто оверсайз є надзвичайно практичним і універсальним не лише відносно пошиття, але й кольору. Адже блакитний відтінок чудово поєднується з будь-яким кольоровим рішенням. Це можуть бути як і ніжні, пастельні акценти, так і яскраві кольори. Цієї зими варто відійти від класичних стандартів. Тому зверніть увагу на поєднання класики та спорту. Поєднуйте довге пальто оверсайз зі спортивними костюмами, стильними худі чи толстовками. Не забувайте про трикотаж. Саме його найбільше цінують у зимовий період. Повсякденні костюми з бавовни також чудово виглядають у комбінації з пальтом оверсайз. Жіноче блакитне довге пальто оверсайз можна поєднати з об’ємними светрами грубого плетіння та базовими сукнями. Останні становлять чудову основу для стильного поєднання. Улюблені джинси та шкіряні легінси стануть Вашими чудовими компаньйонами. Не забувайте про зимові комплекти та стильні додатки. Адже саме вони допоможуть стильно та без зайвих зусиль завершити Ваш зимовий образ.

Час для покупок!

Інтернет-магазин eButik.pl – це про стильні та комфортні покупки в мережі. Саме ми вражаємо наших клієнтів широким асортиментом трендового та стильного вбрання. Доступні ціни, щоденні знижки та тематичні акції – створені саме для Вашого комфорту. Ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Тому невпинно слідкуємо за модними тенденціями та збагачуємо цікавими новинками наш магазин одягу. Дешеве блакитне довге пальто оверсайз Ви гарантовано знайдете на сторінках eButik.pl. Адже такі гарячі хіти повинні бути у гардеробі кожної красуні. Не зволікайте з покупками. Оскільки стильні та популярні речі зникають, як гарячі пиріжки! 

Читайте: Жіночі джинси – переглянь, який крій пасує до Твоєї фігури

Подивіться: Сорочки в клітинку – як її поєднати в святковій стилізації?