Берци на осінь: модні фасади

Берци на осінь: модні фасади

Ходити в кросівках або жировиках – це вже погана ідея. Взуття потрібно підбирати під погодні умови, тому на осінь рекомендуємо вам модні жіночі ботильйони. Ознайомтеся, які моделі зараз в моді і відкрийте для себе цікаві фасади.

Класичні ботильйони для осені

Нескладний, простий дизайн і універсальний колір гарантують успіх при виборі взуття. Найкраще наносити на такі кольори, як коричневий, бежевий, чорний або сірий. Як завжди восени, також популярні такі відтінки, як хакі або бордовий. Коли справа доходить до прикрас класичні ботильйони повинна бути максимально універсальною і позачасовою. Тим не менш, ми можемо зробити ставку на прикраси, такі як банти, хутряні вставки, кант або інші дрібні і ніжні прикраси. Взуття з матеріалу, що нагадує шкіру змійки, також добре представлена. На наш погляд, вони прекрасно уявляють себе бордовими ботильйони на осінь з геометричним тисненням на верхній. Хорошим вибором є також коричневий пінетки виготовлений із замші з регульованою верхньою шириною і декоративним бантом. Якщо ви хочете додати собі кілька сантиметрів варто зробити ставку на модні ботильйони на посту. На наш погляд, вони відмінно виглядають чорні ботильйони z granatowymi gumkami po bokach czy z klamrą i ozdobnym futerkiem.

botki na jesień
Modne botki damskie – sklep ebutik.pl

Пінетки для мотоциклів

Як і щороку великою популярністю користуються Пінетки для мотоциклів. ці чоботи , як правило, чорні і мають товсту підошву. Взуття в стилі рок декоровано особливим чином — шпильки, стрази, ланцюжки і великі пряжки. Взуття виглядає досить масивно, але може бути дивно легкою. Пінетки для мотоциклів відмінно підходять з більшістю укладок, їх найкраще перевіряти в укладанні «з кіготь». Вони представляють себе чудово чорні ботильйони на цеглі, прикрашеному золотими пряжками і металевою вставкою спереду. Хорошим вибором також буде ботильйони на осінь з декількома ремінцями і пряжками, що підкреслить рок характер взуття. Оригінально виглядає коричнева модель з декоративною нашийкою і шпильками, які оформляють у форму зірки. Пінетки для мотоциклів Вони також добре виглядають з бахромою — їх погляд повертається не тільки до рок-стилю, а й бохо та хіпі сетів.

Моделі відповідають останнім тенденціям

Тенденції мають до себе, що не кожен повинен припасти до смаку, а повністю змінити обличчя укладання. Ми знайшли для вас деякі моделі, які відповідають останнім тенденціям на взуттєвому ринку. Що? Ще рік популярність металевих відтінків — не тільки золота або срібла, але і всіх відтінків з металевим блиском. На наш погляд, великим вибором є чорні ботильйони на осінь з червоною мерехтливою мармуровою текстурою. Трендом цього сезону, в свою чергу, є пастельні відтінки і різні кольори рожевого і синього. На наш смак у нас яскраво-рожевий ботильйони на осінь прикрашені ажурними вирізами. Хорошим прикрасою для цього сезону є, в свою чергу, атласні або атласні стрічки, що замінюють шнурки. На наш смак подешевшала сіра жіночі ботильйони з таким орнаментом. Трендом цього року також є склеювання і шнурівка. Вони добре виступають, наприклад, темно-червоні пінетки з палітуркою збоку.