Безкоштовні квитки в Сінема Сіті для захоплень з Ebutik.pl!

Запрошуємо вас на наступний внесок нашого конкурсу, в рамках якого придбати чекають подвійні квитки на фільм — Де ти, Бернадетт? Це екран для останнього бестселера однойменної назви Марії Semple. Як піти в кіно абсолютно безкоштовно для дебютної картини на польських екранах? Правила залишаються незмінними. Введіть офіційний Профіль Facebook магазин Ебутік.pl на 14.08.2019р. Увечері пунктуально о 7 годині вечора, Почнемо там LIVE передача, В якому слід взяти активну участь. Коментуйте, відповідайте, поширюйте, задавайте питання, відповідайте іншим учасникам дискусії — робіть все, щоб ви побачили! Ось так ви збільшуєте свої шанси на перемогу в конкурсі. Пам’ятайте дату трансляції, щоб ви не упустили шанс безкоштовні квитки в Сінема Сіті! А поки поспостерігайте за собою офіційний причіп.

Зекономте до 50 злотих — безкоштовні квитки в Cinema City!

Щасливчики отримають від нас унікальний код, який буде наведено на 2 безкоштовних квитків в касах мережі кінотеатрів Cinema-City по всій Польщі. Реалізація виграшних кодів буде можлива до 29 серпня поточного року. Кодекси конкуренції також працюють у вихідні дні, так що з нами ви можете заощадити навіть більше, ніж 50zł! Пам’ятайте, завтра ми побачимо вас на офіційному інтерфейсі магазину Ебутік.pl. Веселіться разом з нами і випробуйте свою удачу в битві на безкоштовні квитки в Сінема Сіті! Може, на цей раз, ось що вам принесе удача. Візьміть другу половинку, члена сім’ї або друга в кіно і здивуйте близьку людину!

Про що фільм «Де ти, Бернадетт»?

Фільм» Де ти, Бернадетт?» розповідає про перипетіе здібної архітекторської леді, яка присвятила кращі роки для своєї сім’ї. У однойменного Бернадетт Фокс є дочка-підліток Бі (в цій ролі дебютує її на великому екрані Емма Нельсон) і турботливий чоловік (Billy Crudup). Зі своєю дитиною вона прекрасно розуміє, в свою чергу її чоловік здається трохи більш затятим в роботі. У професійних колах Бернадетт цінується і вважається революціонером в світі дизайну. Вона володіє сильним характером, який не боїться обговорювати з навколишнім середовищем і розглядається як ексцентрична людина. Бернадетт шкодує про роки, які вона не присвятила своїй кар’єрі та пристрасті в той же час? Вона відчуває себе перевантаженою сімейним життям і хотіла б мати якийсь час тільки собі? Одного разу жінка просто зникає при загадкових обставині, залишаючи сім’ю в спокої. Бджола охоче приступає до пошуку мами, дізнавшись про дивовижні факти її життя. Вам цікаво, як цей випадок буде пояснено? Отримайте безкоштовні квитки в Сінема Сіті від Ебутік.pl і відкрити таємницю Бернадетт.

Безкоштовні квитки в Cinema City для акторської поп-музики!

— Де ти, Бернадетт? — це робота Річарда Лінклатера, творця таких фільмів, як енергійна «Школа року» з Джеком Блеком і експериментальна «Бойхуд» з Ітаном Хоком. Режисер не боїться будь-якої умовності і радий спробувати різні стилі, що видно особливо після його темного «крізь темне дзеркало». У «Де ти, Бернадетт?» запросив австралійську актрису співпрацювати Кейт Бланшетт. Нагороди фільму обсипалися, зірка також відома в індустрії своєю схильністю до вимогливих ролей. Він не отримує голубину і не боїться викликів. Ролі вона вибирає ретельно, але також схильна до ризику. Актриса відома глядачам якщо тільки за тремтіння «Дотик Долі», епічна трилогія «Володар кілець» чи примхливі «Блакитний жасмин». Він вміло жонглювання ролями, не відриваючись від комерційних назв, таких як «Океанські 8″ чи «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа». Актриса також є парфумерним послом для люксового бренду Giorgio Armani. З кожним наступним роком її плівковий вихід розбухає. Так що можна з упевненістю зробити висновок, що її участь в «Де ти, Бернадетт?» сильно підняли ранг фільму. Її участь у затії обов’язково гарантує застілля від акторської гри. Якщо вам подобається Кейт Бланшетт то все більше спробуйте отримати безкоштовні квитки в Сінема Сіті на фільм у головній ролі!

Безкоштовні квитки в Сінема Сіті від Ebutik.pl

Схоже, що наш кіноконкурс розкручується назавжди! Це наступне видання веселощів, що магазин Ebutik.pl організовує разом з одним