Барвисті рамонески: цікаві моделі

Барвисті рамонески: цікаві моделі

Шкіряні куртки і, зокрема, рамонески вважаються обов’язковим have в жіночому гардеробі. Зазвичай ми робимо ставку на чорні або коричневі моделі. Сьогодні ми пропонуємо вам барвисті рамонески, які відмінно працюватимуть у багатьох стайлінгу і наповнять оптимізм навіть в самі похмурі дні.

Відповідний крій та прикраси

Шкіряні куртки можуть мати найрізноманітніші гарнітури, найпопулярнішими серед них є рамонески. Рамонеск мають замок, закріплений збоку і ставлять вузли. Їх часто прикрашають пагонами, численними кишенями, декоративними замками або поясом внизу куртки. Як ще їх можна прикрасити такими шкіряні куртки? Цього року дуже популярною прикрасою є рюші — рекомендуємо вам піджак з оборками внизу. Це ідеальний крій для людей, які хочуть звернути увагу на свою талію або додати трохи обсягу. Такі куртки рекомендуються, перш за все, колонками, пісочним годинником і куточками. Рамонеск також можуть бути прикрашені стьобаними або вставками з різного матеріалу, ніж більшість курток. У модні тенденції також вписуються жіночі куртки кольоровими скобами або вишивкою. Барвистий рамоніск також можуть мати стрази, шипи, намистини або шпильки. З одного боку, такі прикраси вписуються в класичне визначення рамоніск, А з іншого вони підходять в тренд металевих відтінків. Вони також цікаво представляють себе куртки ozdobione dużym futrzanym kołnierzem czy modele z ociepleniem.

kolorowe ramoneski
Kolorowe ramoneski – sklep ebutik.pl

Незвичайні кольори

На сьогоднішній день найпоширеніші ми вирішуємо на чорному або коричневому шкіряні куртки. Однак варто ввести подих новизни в свій гардероб і зробити ставку на модний кольорові рамоніск. Ти не готовий до радикальних змін? На перших порах ви можете зупинити свій вибір на флоті, кобальтових або блакитних моделях. Восени також дуже модні такі приглушені відтінки, як бордовий або оливковий. В останні тренди відмінно вписуються барвистий рамоніск в пастельних тонах — блакитний або світло-рожевий. Але найбільш рекомендую вам сильні, інтенсивні відтінки, такі як жовтий, червоний або троянди. Навіщо робити ставку на сильний відтінок? З одного боку, виділятися, експериментувати і не дублювати діаграми. З іншого боку, сильні кольори вселяють оптимізм і додають кольору навіть в найпохмуріші і похмуріші дні.

Барвисті рамонески: топ-5

Наш стиліст обрав для вас п’ять чудових рамонесок. Ви хочете зробити ставку на рамоніск в нестандартному кольорі, але боїтеся розбризкувати? Хорошим вибором стане синій френч класичного крою з кольоровою вишивкою з квітковими мотивами. Чудово піднести себе буде синій рамоніск з більш коротким зрізом, що додасть легкості і дівочого витонченості будь-якій укладанні. Варто також надіти яскраво-рожевий жакет в мотоциклетному стилі, з підкріпленням на рукавах і пристебнутою планкою на шиї. Цікавим одязі є також жовтий рамоніск, Який відмінно підходить до осінньої аури. Якщо ви любите стежити за модою, рекомендуємо червоний жакет з шаруватими воланами внизу. Всі пропоновані нами моделі ви знайдете за низькою ціною в магазині ebutik.pl.