Барвистий светр в смужку — хіт осені!

Багато з нас шукають жіночі светри восени, які будуть не тільки теплими і м’якими, але і стильними і жіночними. Не дивно, адже також в цей період року хочеться презентувати себе модно! Якщо ви хочете відчувати себе дівочими і оригінально виглядати, то рекомендуємо вам светр кольоровий в смужку. Це буде симпатична різноманітність від класичних, однотонних светрів або моделей, наприклад, з сплеском тасьми. Барвистий светр в смужку має цінителів останніх тенденцій — дивіться самі чому. Поєднання яскравих або пастельних тонів здатне оживити будь-яку укладку і зробити її бадьоріше.

Барвистий светр в смужку – Типи

Смугастий, а також решітки, є зразком великої репутації і з позачасовим стилем. Вони регулярно повертаються кожні пару сезонів, але насправді ніколи не перестають бути модними. Припускаючи смужки, навіть якщо немає видимих бум, це теж не буде злочином. Сьогодні модно кілька специфічних конфігурацій смугастого візерунка.

Перший – традиційне, двоколірний переплетення з більш тонкими або трохи товстими смужками, розташованими паралельно. Вона найбільш поширена і поєднує в собі зазвичай контрастні кольори. До другого роду відносяться три широкі смуги різних кольорів, які в основному більш пастельні і відмінно врівноважують. Такий светр – справжній хіт і повинен мати на осінь! Інший тип – це модель також з трьома кольорами, але трохи інший розподіл смуги. Нижній пояс найширший, верхній трохи вже, а середня смуга найвужча і зігнута в трикутник. Вона може розташовуватися ближче до низу або декольте светра. Таку модель теж варто мати в гардеробі цього сезону. Наступний кольоровий смугастий светр – це модель веселки або з нерегулярно пов’язаними смужками, які утворюють ефект меланжу. Вони часто супроводжуються кольоровою ниткою, вплетеною в ціле, щоб вона ще більше посилювала результат.

sweter w kolorowe paski, kolorowy sweter w paski, kolorowe swetry w paski, swetry damskie w paski, modne swetry damskie, tanie swetry damskie
Джемпера в кольорову смужку — Ebutik.pl

Барвистий светр в смужку легко стилюється

Це, безсумнівно, одне з найважливіших переваг такого светра. І це не має значення, якщо ми говоримо про довший кардиган без кріплення або має класичну модель, вставлену через головку. Незалежно від колірного набору у нас на светрі, ви дуже легко будете поєднувати його з будь-якими джинсами і, наприклад, гладкими, більш темними спідницями. Під низ потрібно просто надіти майку або футболку, в залежності від того, наскільки вам зручно. Або ви можете надіти кольоровий смугастий светр для свого голого тіла, якщо його переплетення і матеріал не надто прозорі.

Для всіх укладок з смугастим светром також можна підійдуть легко модні ботильйони, кинджали або трепери, які в даний момент знаходяться в строк. Якщо ви йдете в светрі на роботу, в школу або на прогулянку, ви також можете без роздумів вкласти в нього шпильки або іншої взуття на підборах. Однак враховуйте, що вони не надто елегантні для светра в більш вільному стилі. Намагайтеся вибирати ями однорідного і приглушого кольору і без візерунків. За загальним визнанням, біла футболка з чорним написом для смугастого кардигана не завадить, а ось більш барвистий візерунок вже може ввести в укладання мудлі.

Для кого потрібен барвистий светр в смужку?

Серед жінок поширена думка, що візерунок бретелей візуально потовщує фігуру. Власне з якимось кольором або геометричними зв’язками це може статися. Звичайно, це також не відбувається в кожному випадку, і це не правило. Тому, вибираючи светр кольоровий в смужку потрібно взяти до уваги всю нашу фігуру. Найпростішим способом будуть акуратні жінки з не дуже витратними стегнами і не сильно бюстом. Дамам з колами доведеться бути обережнішими. Як конфігурація смуг, меланжевого малюнка або поєднання деяких кольорів може бути