Балонові куртки – готуємось до холодного сезону!

Балонові куртки – готуємось до холодного сезону!

Ти в пошуках стильного, актуального та практичного верхнього одягу на осінь? Тоді жіночі балонові куртки – це саме те, що Тобі потрібно! А все тому, що їм не страшний ані дощ, ані сніг чи вітер! У Твоєму гардеробі ще ніколи такої не було? Читай далі і познайомся з нею блище! 

Балонові куртки – чому так називаються?

Модні балонові куртки – це те, до чого ми вже настільки звикли, що навіть і не задумуємося над тим, чому ж вони мають таку назву. А все на багато простіше, бо такі куртки виготовляються з тканини, яка називається – болонь! А отримала вона свою назву від однойменного італійського міста Болонь. Прорив в текстильній промисловості стався завдяки Нобелівському лауреату Джуліо Натта. І саме йому вдалося вперше отримати речовину, з якої почали виготовляти синтетичну нитку. До того ж, італійським текстильникам тих часів вдалося створити з таких ниток елегантну та тонку тканину з теплостійким и водонепроникним ефектом. 

До нас така тканина прийшла тільки в кінці 60-х років та вважалася дефіцитним товаром. Спочатку, тканину виготовляли тільки на одній фабриці, проте поступово, болонь стала настільки популярною, що її почали виготовляти і інші фабрики. В ті часи, у нас, болонь виготовляли з капронових ниток. Тому матеріал виходив більш грубим і товстим, ніж італійський. Поступово технологія змінювалася і зараз, в основному, тканину виготовляють з нейлону. 

В чому перевага балонових курток?

Перш за все, варто сказати про те, що балонові куртки на осінь не пропускають воду та зберігають тепло, що є дуже важливим у цей період. До того ж, такі куртки не привередливі у догляді. Їх уже легко почистити від пилу та бруду. Також, баланові вироби не мнуться, мають маленьку вагу та не займають багато місця. Можна виділити такі основні переваги як:

  • Високий ступінь міцності.
  • Висока стійкість до зовнішніх факторів.
  • Маленька вага.
  • Легкість в складаннію
  • Вироби не розтягуються і не руйнуються від постійної вогкості.
  • Гіпоалергенність.
  • Естетичний вигляд.
  • Доступна ціна. 

Модні балонові куртки 2021 – які бувають?

  • Довгі балонові куртки. Такі неймовірно комфортні моделі називають також куртками-ковдрами, які здатні захистити від будь-яких навколишніх факторів. До того ж, довжина може бути як до середини коліна, так і досягати кісточки. Ще одним їх плюсом є те, шо вони не дадуть Тобі замерзнути навіть у міні-спідниці! 
  • Балонові куртки середньої довжини. В основному, це моделі до середини стегна, які можна поєднати будь з чим. І це дійсно так, такі куртки мають багато варіантів поєднань, вони підходять під будь-який стиль одягу. 
  • Короткі балонові куртки. Ідеальний варіант на осінь, який виглядає супер стильно та підкреслює переваги фігури. До того ж, за допомогою такої моделі можна візуально добавити кілька сантиметрів зросту. За рахунок довжини і оверсайзного крою, короткі куртки виглядять неймовірно ефектно! 
Бежева балонова куртка з капюшоном
Неймовірно затишна та модна куртка – це основа для Твоїх вдалих образів! Найкращі моделі сезону вже доступні в https://ebutik.com.ua!

Який колір в моді?

  • Космічний металік. Такі оригінальні і яскраві моделі – це тренд, який точно варто спробувати! До того ж, срібло та золото ідеально поєднуються з будь-яким кольором. Навіть самим яскравим. 
  • Ніжні пастельні відтінки. У цьому сезоні точно варто звернути увагу на м’ятні, ванільні, а також смачні кольори крем-брюле.
  • Яскраві. Рожеві, блакитні, червоні, вогняні помаранчеві та інші яскраві відтінки будуть ефектно виділятися на фоні сірих та чорних курток. 
  • Камуфляж і хакі. Куртки в стилі мілітарі так само незмінно в тренді у цьому сезоні. А якщо говорити про камуфляж, то він може бути виповненний і в нестандартному кольорі – рожевий, червоний, жовтий. 
  • Чорний і білий. Класичні варіанти, які підходять для будь-якого випадку і в офіс. Тому, якщо Ти бізнес-леді, то сміливо обирай таки колір! Таку куртку Ти з легкістью поєднаєш і зі спідницею-олівець і з класичними штанами.  

Балонові куртки на осінь – з чим носити?

  • Джинси. У цьому випадку варто сказати про те, що дуже виграшно виглядатиме образ з джинсами скінні на високі талії в поєднанні з курткою болоневую курткою. Таким чином Ти вдало балансує пропорції і все буде виглядати гармонічно. До того ж, у цьому випадку не буде зайвим додати до образу об’ємну в’язану шапку. 
  • Короткі штани класичного крою. Однозначно дуже стильно виглядає поєднання класики та яскравих та трендових речей. Тому сміливо поєднуй яскраві балонові куртки з чорними чи світлими штанами. А якщо яскраве це не Твоє, то пастельні варіанти будуть виглядати на менш ефектно.
  • Штани в спортивному стилі. Спортивні образи – це те, що ми обираємо найчастіше. Тому на кожен день чи на прогулянку варто спробувати образ зі спортивними штанами та курткою! Таке поєднання точно не дасть Тобі замерзнути! 
  • Кашеміровий чи трикотажний костюм зі штанами чи спідницею. Коли хочеться відчувати себе жіночно і привабливо та при цьому комфортно та зручно, нам на допомогу приходить затишний трикотаж. До того ж, вибір таких костюмів сьогодні дійсно великий – штани кльош чи прямі, светр оверсайз з високим горлом чи джемпер. Можна також підібрати костюм з спідницею, який буде зігрівати не меньше і ще краще підкреслить Твою фігуру. 
  • Шкіряна чи джинсова спідниця. Неймовірно вийкрашне поєднання, яке виглядає неймовірно стильно та кокетливо. В такому образі, кожна жінка відчує себе по-особливому привабливою та неймовірною! 

 

Читай також: В’ЯЗАНІ СУКНІ – ПЕРЕГЛЯД ЗАТИШНИХ МОДЕЛЕЙ

Тема для Тебе: ПЛАТЬЯ КОТОРЫЕ ПОДЧЕРКНУТ ТВОЮ ФИГУРУ — ПОЗНАКОМСЯ С НИМИ!