Байкові сорочки в клітинку – як їх використовувати в зимових стилізаціях?

Байкові сорочки в клітинку – як їх використовувати в зимових стилізаціях?

Ви все ще в пошуку стильного вбрання на кожен день? Тоді байкові сорочки в клітинку – Ваш ідеальний вибір. Трендові та затишні фасони гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим красуням. Стильна клітинка – тренд цього сезону! Без неї важко уявити байкові та шерстяні моделі одягу, які чудово вписуються в стилістику зимового сезону. Жіночі сорочки у свою чергу – це нова класика жіночого гардеробу. Хочете дізнатись більше про їх універсальність, тоді ця стаття для Вас!

Байкові сорочки в клітинку – маст хев у Вашому гардеробі!

Про жіночі сорочки ми неодноразово чули у цьому сезоні. Навіть колекція минулого року була переповнена стильними фасонами різної довжини, які виконували роль не лише доповнення, але й верхнього вбрання. Стиль сорочки також увібрали в себе сукні та куртки, оскільки лаконічний дизайн і пряме пошиття – це пряме попадання в десятку! Якщо ж говорити про трендові фасони цього сезону важко не помітити принт в клітинку. Улюблена геометрія вже кілька сезонів поспіль не втрачає своєї популярності, а все більше підкорює вбрання у повсякденному стилі. Байкові сорочки в клітинку – стильне рішення наших стилістів. Їх обирають як і для розслаблених комбінацій, які пасуватимуть для активного відпочинку чи щоденних прогулянок, так і для робочих буднів. Адже якщо у Вас не має обмежень в дрес-коді Вам надзвичайно пощастило. Такі сорочки ідеально пасуватимуть не лише з джинсами чи бавовняними легінсами, але й шкіряними виробами. Ви впевнено можете комбінувати їх зі шкіряними джогерами чи легінсами та не перейматись про стильний вигляд. Оскільки таке рішення вже відтворює нові модні тенденції цього сезону. Високі черевики, спортивні кросівки чи масичні челсі стануть Вашими компаньйонами. 

Стильні байкові сорочки в клітинку презентують оригінальні колірні рішення. Варто відійти від стандартів, а розглянути яскраві моделі цього сезону. Не бійтесь виглядати по-новому, адже ця зима – час кардинальних змін. Класичні байкові сорочки в клітинку також повинні бути у жіночому гардеробі. Якщо ж Ви полюбляєте прості рішення, тоді впевнено обирайте саме цю модель.

Сорочка в клітинку зеленого кольору в поєднанні з в'язаним светром і голубими джинсами
Байкові сорочки в клітинку – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Моделі, які гарантовано здивують своїм особливим пошиттям

Кожного сезону на нас чекає нова порція стильних пропозицій. Важко пройти повз новинки, які підготували для Вас наші експерти. Адже погодьтесь, одноманітність так швидко набридає. Стимулу працювати більше світовим дизайнерам додають активні зміни в соціальному житті кожної модниці, ритм і головні пріоритети. Сьогодні мода диктує свободу та універсальність. Вільний стиль набирає обертів, а розмір оверсайз ще ніколи не користувався таким успіхом. Більшість обирає максимальний комфорт і легкість і стараються в цьому підкреслити всю свою унікальність. Отже давайте переглянемо, які жіночі байкові сорочки на вершині популярності в цьому сезоні. Поїхали!

  • байкові сорочки в клітинку оверсайз

Про них неможливо не згадати в першу чергу. Вільний крій здатний задовольнити будь-які потреби жінок різного віку. Насамперед він в чудовий спосіб приховає дрібні недоліки фігури та допоможе відчути впевненість у своєму тілі та й у собі зокрема. Також за допомогою оверсайзу можна зрівноважити пропорції жіночої фігури, особливо тим жінкам, яким не вистачає додаткового об’єму в верхній частині тіла. А ще оверсайз – це про свободу та легкість у пересуванні. Такі байкові сорочки за лічені хвилини створять стильні образи на щодень. Не бійтесь комбінувати їх з трикотажем і в’язаними аксесуарами, тоді Ваша стилізація виглядатиме по-особливому стильно.

  • довгі байкові сорочки в клітинку

Ще один хіт цього сезону. Саме довгі фасони завоювали жіночі серця за лічені хвилини. Хтось обирає їх для повсякденних комбінацій, а комусь подобається стилізувати як верхнє вбрання. Всі способи є правильними та стильними. Адже саме довгі фасони чудово пристосовані до модних експериментів. Не бійтесь виділятись на фоні інших і презентувати свій індивідуальний стиль. У цьому сезоні це цінується найбільше.

  • асиметричні байкові сорочки в клітинку

Асиметричний крій, не залишить байдужими жінок, які обожнюють неординарні рішення. Якщо ж Ви відноситесь саме до них, тоді вперед за пошуком своєї ідеальної моделі.

Байкові сорочки в клітинку: як стилізувати?

Цієї зими не варто дотримуватись певних стандартів. Комбінації повинні бути зручними та максимально затишними, адже низькі температури просто вимагають багатошарових поєднань. Особливу увагу варто приділити поєднанням з гольфами та в’язаними светрами. Жіночі байкові сорочки в клітинку чудово виглядають у головній ролі. Не переймайтесь стосовно кольорової гами. У цьому сезоні яскраві кольори та вічна класика знову на вершині популярності. Комбінуйте байкові сорочки зі шкіряними легінсами та однотонними гольфами. Не забувайте про аксесуари та головні убори. Все частіше увагу привертають хутряні сумки та жіночі панами, які чудово вписуються у зимову атмосферу разом з утепленими моделями сорочок. Також варто спробувати поєднати сорочки з трикотажними виробами. Це можуть бути не лише костюми, але й сукні. Останні додадуть затишку та допоможуть створити образ у вуличному стилі разом з масивним взуттям.

Запрошуємо на покупки!

У час високо розвинених технологій, просто неможливо не скористатись онлайн-шопінгом. Це чудова можливість придбати омріяний товар, просто не виходячи з дому. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стильного вбрання та трендових новинок за доступними цінами. З нами Ви з легкістю знайдете те, про що давно мріяли. Не зволікайте! На головній сторінці Ви гарантовано знайдете дешеві байкові сорочки в клітинку, які стильно доповнять Ваш повсякденний образ. Отож, вперед за покупками в eButik.pl!

Перегляньте: Популярні принти на зиму – який вибрати для себе?

Прочитайте: Еко-шкіра в зимових образах – за чи проти?