Байкові сорочки – в клітинку чи однотонні моделі?

Байкові сорочки – в клітинку чи однотонні моделі?

У цьому сезоні мода на байкові сорочки не завершується, а лише набирає значних обертів. Універсальні та затишні моделі збагачують гардероби любителів стильного вбрання, яке ідеально вписується у осінній клімат. Це гарячий хіт вже кількох сезонів поспіль! До вибору однотонні та моделі в клітинку, що гарантовано не залишать нікого байдужим. Ще досі вагаєтеся, яку модель придбати? Тоді, ця стаття саме для Вас! Приємного перегляду.

Байкові сорочки – стильне рішення цього сезону!

Осіння пора завжди асоціюється з затишком і максимальним комфортом. У цей час більшість жінок в активному пошуку цікавих модних рішень, які ідеально впишуться у прохолодний клімат осені. Жіночі байкові сорочки – це чудовий вибір, для любителів універсальних і затишних поєднань. Вам набридли стьобані куртки та елегантні пальта? Тоді, сорочки з байки саме для Вас! Вони з легкістю впораються з роллю верхнього вбрання та допоможуть створити стильні поєднання. Зважаючи на свою універсальність, вони завоювали серця багатьох жінок. По-перше, ідеально поєднуються з різними елементами гардеробу. По-друге, обожнюють цікаві експерименти зі стилями та кольорами. По-третє, надійно захищають від холоду. Якщо ж і ці переконання для Вас байдужі, просто зверніть увагу на стильний дизайн і пошиття. У цьому осінньому сезоні лідирують однотонні моделі або ж у клітинку. Чому саме клітинка користується неабиякою популярністю серед принтів? Все дуже просто. Це позачасовий принт, який приваблює лаконічним дизайном і можливістю експериментувати.

Саме клітинка ідеально пасуватиме жінкам будь-якого віку і вважається номером один серед любителів вічної класики та простоти. Сьогодні модні дизайнери створили колекцію яскравих колірних поєднань, які гарантовано привернуть увагу оточуючих і допоможуть виділитись серед сірої буденності. Однотонні байкові сорочки у свою чергу приваблюють стриманістю пошиття і практичністю. Базові відтінки чудово поєднуватимуться з іншими кольоровими рішеннями, а також допоможуть підкреслити любов до мінімалістичних образів. Інколи хочеться збалансувати образ однотонним верхом і у цьому сорочки з байки гарантовано Вам допоможуть.

Байкова сорочка в клітинку з ґудзиками помаранчево-фіолетового кольору в поєднанні з білими штанами
Байкова сорочка – трендові моделі на eButik.com.ua!

Теплі сорочки: як носити цієї осені?

Сьогодні мода диктує комфорт і свободу вибору. Варто лише пам’ятати про баланс у кольорі та фасоні. Все інше виключно Ваша фантазія та прояв індивідуальності. Стильні байкові сорочки налічують кілька фасонів, які допоможуть кожній обрати те, що найбільше до вподоби. Байкові сорочки oversize символізують вільний та розслаблений характер. Вони найчастіше доповнюють образи в стилі кежуал, а ще вдало комбінуються зі спортивними речима. Наприклад, об’ємні сорочки стильно виглядають з улюбленими костюмами, спортивними джогерами та коротким топом, а також короткою сукнею з капюшоном. Всі ці поєднання з легкістю доповнять кеди, кросівки на масивній підошві, козаки та лофери. Наступні довгі сорочки найчастіше замінюють верхній одяг. Коли хочеться різноманітності, наші стилісти радять поєднувати їх з щоденними комбінаціями збагачуючи оригінальними аксесуарами. Універсальні джинси, тканинні штани, базові лонгсліви чи футболки та навіть затишні светри – найкраще пасуватимуть з однотонними моделями. Не забувайте про кольорові шарфи, кашемірові капелюхи чи шкіряні кепі. Ще затишні байкові сорочки обожнюють масивні черевики та шкіряне вбрання. Легінси з еко-шкіри чи шкіряні джогери допоможуть виглядати привабливо навіть у повсякденному образі. Доповніть стилізацію чорним капелюхом і насолоджуйтесь захопленими поглядами оточуючих. А як щодо трикотажних костюмів? Комбінацію затишку та стилю – гарантовано!

Саме байкові сорочки в клітинку допоможуть підкреслити комфортний образ, а яскраві відтінки створять своєрідний акцент, який додасть контрасту. Наші стилісти радять звернути увагу на костюми з широкими штанами, високою горловиною у вільному пошитті та доповнити образ шкіряними козаками чи челсі на масивній підошві.

Байкові сорочки – правила вибору

Вище ми згадували про однотонні сорочки та сорочки у клітинку. Саме у цьому сезоні вони найчастіше з’являються у каталогах модних бутиків і колекціях відомих дизайнерів. Однотонні сорочки обирають любителі стриманих поєднань і простих комбінацій. Саме бажання залишатися непоміченими грає велику роль у виборі даної моделі. Жінки, які звикли ховатись від кольору та екстравагантного дизайну часто обирають універсальні байкові сорочки в базових відтінках, а саме у чорному, сірому, бежевому та коричневому. Клітинка у свою чергу створена для дещо сміливих жінок, які люблять одяг з візерунками. Цей принт урізноманітнить однотонну стилізацію не лише кольором, але й розміром клітинки. При виборі слід звертати увагу на якість виробу та його пошиття. Для кожного типу фігури існують своє моделі, які допоможуть виділити головні достоїнства або ж приховати її дрібні недоліки. Базові байкові сорочки виготовляються з натуральних тканин, які надійно зберігатимуть тепло. Тому догляд повинен бути особливим відповідно до типу матеріалу. Тоді Ваш виріб залишатиметься довго у первинному вигляді.

Час для покупок!

У холодну пору не хочеться виходити з дому та чекати у довгих чергах? Вихід є! Наш інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для вигідних і комфортних покупок вдома. Саме у нас Ви гарантовано знайдете свою модель, оскільки каталоги вбрання збагачуються новинками кожного дня. Ми дивуємо наших клієнтів щоденними знижками та тематичними акціями, тому дешеві байкові сорочки чекають на Вас. Ви з легкістю знайдете вбрання високої якості, а також у різних стилях і дизайнах. Кожен виріб відповідає гарячим трендам і допоможе виглядати на висоті кожного дня. Запрошуємо на покупки в eButik.com.ua вже сьогодні! 

Перегляньте: 4 ідеї, як носити жіночий гольф

Читайте більше: Сукні в принт – гарантовано підкорять серце кожної модниці!