Базові штани з широкими штанками – як їх стилізувати?

Базові штани з широкими штанками – як їх стилізувати?

Базовий одяг сьогодні користується шаленою популярністю. І це не дивно. Адже прості та лаконічні фасони стануть Вашими надійними компаньйонами в створенні щоденних образів. Стильна основа відіграє важливу роль, а стриманий та водночас трендовий низ – велика рідкість в жіночому гардеробі. Базові штани з широкими штанками – Ваш маст хев цього літа! Не проґавте можливості бути стильною цього спекотного сезону. Адже все красиве надзвичайно просте. Бажаємо успіху!

Базові штани з широкими штанками – поговоримо про нові тренди

Всі знають, що базовий стиль збагачують прості моделі одягу. Вони презентують однотонну та стриману палітру, яка впишеться в стилістику будь-якої пори року. Ніжна пастель, улюблений беж чи молочний відтінок – на вершині популярності. Адже не все повинно захоплювати кольором. Сьогодні ми поговоримо про стильний низ, який творить трендову основу цього літа. Широкі штанки приваблюють з однієї сторони волелюбним характером, а з іншої лаконічним пошиттям. Такий мікс почуттів гарантовано сподобається кожній модниці. Тому базові штани з широкими штанками – основа стильного образу! Вони ідеально поєднуються з будь-якими елементами одягу. Обожнюють модні експерименти та не залежать від класичних рішень. Якщо душа прагне змін, тоді без вагань поєднуйте їх зі спортивними кофтами. Улюблені толстовки та худі не зіпсують образ, а навпаки додадуть нотки невагомості та оригінальності. Чому б не спробувати? 

Стильні базові штани з широкими штанками презентують соковиті фасони. Насичені кольори допоможуть заявити про себе. Комбінуйте їх як і з яскравим, так і базовим верхом. Не забувайте про дрібні принти, символічні написи та стильні мотиви. Мода повинна відображати Ваш стиль, тому вперед! Жіночі базові штани з широкими штанками пасуватимуть не всім. Ретельно вибирайте правильний фасон, зважаючи на тип власної фігури. Адже успішний образ залежить від гармонійного поєднання. Не бійтесь міксувати їх зі сміливим верхом, адже весь успіх в оригінальності. Переконайтесь самі!

Базові штани з широкими штанками фіолетового кольору в поєднанні з білою футболкою
Базові штани з широкими штанками – трендові фасони лише на eButik.pl!

Як стилізувати?

Це питання є доволі важливим для багатьох модниць. Хтось обожнює крокувати в ногу з модними трендами, а є жінки, які лише наважуються змінити свій стиль. Довіритись професіоналам просто, але хочеться навчитись самому створювати актуальні поєднання. Бажання бути стильною сильніше за будь-які труднощі. Тому саме в цій частині статті ми поговоримо про модні комбінації. Розпочнемо знайомство з базовим гардеробом. Це чудова інвестиція, яка значно заощаджує Ваші кошти в майбутньому. Адже якісна основа служитиме довше, є універсальною та пасує всім без виключення. Базові штани – це своєрідний фундамент для майбутнього образу. Тут велику роль відіграє стиль, пошиття і колір. Якщо ж Ви обираєте однотонний низ, то для цікавішого вигляду варто додати принтований верх. Такий підхід в моді створює гармонійні образи, які не залишаться без уваги оточуючих. Базові штани з широкими штанками варто поєднати з коротким топом. Цей доволі літній образ оцінило багато красунь, тому не зволікайте з покупкою. Цю стилізацію можна доповнити яскравою сорочкою або ж ніжною лляною накидкою. У холодні вечори на допомогу прийде джинсова куртка, кардиган чи ажурний светр. 

Пастельні базові штани з широкими штанками ідеально виглядатимуть з кольоровими блузками. Не забувайте про високі підбори, адже такий романтичний образ пасуватиме для особливих подій. Базові штани з широкими штанками та високою талією ідеально виглядатимуть з корсетом. Вибирайте атласний верх з делікатним оздобленням або без нього. Доповнюйте стилізацію жіночим піджаком і високими підборами та запалюйте стилем. Таке поєднання не залишить нікого байдужим. Ми обожнюємо комбінувати базові штани зі спортивним верхом. Так, поєднання класики та спорту все ще користується шаленою популярністю. Вибираючи, спортивний верх варто врахувати широкий низ. Тому зверніть увагу на не надто об‘ємні толстовки. Саме вони допоможуть зберегти баланс в улюбленому поєднанні. Отож, радимо спробувати!

Базові штани з широкими штанками – маст хев у Вашому гардеробі!

Стильні поєднання зі штанами з широкими штанками створити легко, розуміючи сенс базового гардеробу. Не варто забувати про гармонію та речі, які можна поєднувати між собою. Базові штани презентують однотонну палітру кольорів від класичних, пастельних до яскравих. В літню пору варто схилитись до вибору соковитих образів, проте любителям класики не варто перейматись. Більшість жінок звикли до стриманої палітри кольорів, тому цього літа вона також в моді. Стилісти радять комбінувати стриману основу зі сміливим верхом. Найкраще пасуватимуть принтовані топи, блузки та футболки. Літо обіцяє бути цікавим, тому наважтесь на модні експерименти! Хочете виглядати стильно лише за кілька хвилин? Тоді Ви потрапили в правильне місце. Адже саме в нас зібрані головні тренди сучасної моди. Жіночі штани з широкими штанками – новий хіт, який додасть образу сміливості, оригінальності та легкості. Переконайтесь в цьому самі!

Час для покупок!

Кожна з нас обожнює доступний шопінг в мережі. Адже це завжди швидко, легко та економно. Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце краси та стилю, в якому кожна з модниць гарантовано знайде щось для себе. Наважтесь на експерименти, вибираючи цікаві фасони одягу. Перегляньте нову базову колекцію, в якій трендовий низ відіграє важливу роль. Дешеві базові штани з широкими штанками – запорука стильного вигляду. Хочете спробувати, щось нове? Тоді Вам до нас. Широкий асортимент стильних новинок сезону не залишить нікого байдужим. А щоденні та тематичні акції допоможуть придбати омріяну річ, не за всі гроші світу. Запрошуємо в eButik.pl!

Читайте: Сукні максі на літо – перегляд моделей

Дізнайтесь більше: Жіноча білизна – обери білий