Базові сукні – прості та універсальні моделі, які повинні бути у Твоєму гардеробі!

Базові сукні – прості та універсальні моделі, які повинні бути у Твоєму гардеробі!

Інколи так хочеться простих і універсальних поєднань, особливо під час насиченого робочого дня. Вишукані сукні та високі підбори приваблюють лише кілька хвилин? А так хочеться залишатись жіночною та виглядати на всі сто. Вихід є! Перегляньте базові сукні, які своїм простим пошиттям просто підкорили жіночі серця. Саме вони забезпечать максимальним комфортом і легкістю на цілий день, тому що уникають зайвих оздоблень і виготовляються з натуральних тканин. Ще досі вагаєтесь, яку модель вибрати для себе? Тоді ця стаття саме для Вас!

Базові сукні: відчуття легкості та стилю!

Базовий одяг вже давно завоював серця багатьох модниць. Саме прості та універсальні речі сьогодні на вершині популярності! Зараз розповімо чому. По-перше, це надзвичайно стильно та практично. Жіночі базові сукні майже у кожному стилі виглядають вдало та неймовірно. Вони з легкістю зарекомендують себе як у класичному, так і брутальному чи спортивному поєднаннях. По-друге, вони не перешкоджають свободі рухів і часто виготовляються з трикотажної або бавовняної тканини. Такі вироби є надзвичайно приємними на дотик, характеризуються хорошою повітропроникністю і практично не відчуваються на тілі. По-третє, ця річ поза конкуренцією стосовно лаконічного дизайну. Однотонні відтінки просто чудово поєднуються у всіх можливих комбінаціях і так приваблюють любителів мінімалізму та модних експериментів. Такі сукні не є вибагливими. Вони стильно виглядають у самостійному образі чи в поєднанні з цікавими аксесуарами. Різноманіття фасонів допоможе обрати свою модель чи то з бретелями, чи довгим рукавом, а може з високою горловиною. Якщо хочете виглядати непомітно, зверніть увагу на класичі відтінки чорного, сірого, білого, бежевого та темно-синього кольорів. Якщо ж навпаки хочете запалювати та заряджатись новими емоціями, обирайте яскраві кольори. Звичайно, такі моделі не часто з’являються у осінньому гардеробі, проте сміливі дівчата ламають всі стереотипи. Пам’ятайте про це!

Коротка базова сукня з довгим рукавом кольору кемел
Базові сукні – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Базові сукні: список актуальних моделей

Вам відомо, що кожного сезону модні дизайнери дивують нас цікавими та оригінальними моделями, які створюють зважаючи на усі відомі модні тенденції. Стильні базові сукні не є виключенням. Вони також змінюються не лише у кольорі чи пошитті, але й часто дивують тканинами та цікавими доповненнями. Наприклад, різноманіття коміра, рукава та додаткові розрізи змінюють стиль та загальний вигляд сукні. Тим самим підкреслюючи її особливий характер. Базові сукні на осінь відрізняються матеріалом і притаманною кольоровою палітрою. Більше про популярні фасони Ви дізнаєтесь нижче:

  • базові сукні міді

Довжина міді найкраще пасуватиме для осінніх поєднань. З такими сукнями стильно та привабливо виглядатимуть масивні черевики, високі козаки чи спортивні кеди на платформі. Однотонні моделі з високою горловиною обожнюють шкіряні косухи, довгі пальта чи шерстяні сорочки в клітинку. Все залежить від Ваших уподобань і майбутньої події. Міді-сукні у розмірі one size часто приваблюють легкістю та універсальністю. До них можна підібрати кольорові хустки, кашемірові капелюхи чи кепки з еко-шкіри.

  • довгі базові сукні

Довгі сукні часто обирають високі жінки, які таким чином хочуть підкреслити свій модельний ріст. Універсальні моделі суконь обожнюють різні модні експерименти та оригінальні комбінації, що дають змогу фантазувати над майбутнім образом. Жіночі довгі фасони здатні створити привабливі та романтичні поєднання, а також отримати бажаний результат.

  • базові сукні з довгим рукавом

У холодну пору найбільше хочеться створити комфортний та теплий образ, при цьому не втрачаючи жіночності. Сукні з довгим рукавом чудово справляються з цим завданням. Адже саме вони ідеально прилягають до тіла, відтворюючи всі вигини силуету. А різноманіття рукава може внести свої корективи у загальний вигляд, зробивши його стильним і оригінальним.

  • базові сукні з високою горловиною

Висока горловина або ж комір у сукнях виглядають по-справжньому розкішно. Вони чудово захищають шию від холодного вітру та допомагають створити затишні та привабливі поєднання. Такі сукні виділяють головні достоїнства жіночої фігури, приваблюючи своєю універсальністю та практичністю.

Особливість тканин і кольорової палітри

Осінні базові сукні обожнюють легкість і ніжність. Вони не терплять важких і занадто щільних тканин, а також велику кількість оздоблення. Якщо ж і такі моделі зустрічаються, то доволі рідко. Адже у сучасному ритмі життя переважає комфорт і зручність. Сукні у простому пошитті виглядають лаконічно та доречно у щоденному використанні. Модні дизайнери потурбувались про жінок, які не уявляють свого дня без сукні та створили моделі з трикотажу. Це надзвичайно приємна до тіла тканина, яка не перешкоджає свободі рухів і просто захоплює своєю доступністю. При правильному догляді характеризується високою зносостійкістю. Тільки ретельно перевіряйте бірки та обирайте правильний режим прання! Бавовняні моделі також з’являються у осінніх колекціях. Переважно це сукні у спортивному стилі або ж утепленням. Такі моделі також стильно виглядають у різноманітних поєднаннях і кольорах. Сукні з светрової тканини відносяться до більш теплих моделей, які найкраще пасуватимуть для глибокої осені. Щодо кольорової палітри, то тут все просто. Базовий гардероб обожнює класичні відтінки, але й не забуває про насичений колір. Тому Ви без вагань зустрінете яскраві сукні, котрі з радістю можна одягнути під час останніх теплих днів.

Час для покупок!

Якщо ж Ви все таки наважились на покупки без довгих черг і шумних торгових центрів, тоді інтернет-магазин eButik.com.ua саме для вас! Лише кілька натискань відділяє Вас від привабливих і стильних речей у доступних цінах. Кожного дня ми тішимо наших клієнтів знижками та різними акціями, щоб зробити їхні покупки ще вигіднішими! Не вірите, переконайтесь у цьому самі. У нас Ви гарантовано знайдете дешеві базові сукні, високої якості та у різноманітних кольорах. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної, тому не перестаємо поповнювати асортимент актуальними моделями. Запрошуємо на покупки онлайн у eButik.com.ua вже сьогодні! 

Читайте також: Нюдові стилізації plus size – пропозиції!

Перегляньте більше: Сукні на осінь – модні візерунки та фасони