Базові стилізації на літо – що варто мати у своєму гардеробі

Базові стилізації на літо – що варто мати у своєму гардеробі

Щорічне переглядання сезонного гардероба – це справжня медитація та морока в одному флаконі. Адже за цілий рік ми забуваємо наш літній гардероб та здивовано розглядаємо його при нагоді. Якщо Ви хоч раз задумувалися про нефункціональність свого літнього гардероба – тоді ми з радістю познайомимо Вас з якісною базою! В людській природі закладена схильність до змін та прагнення ставати кращими версіями себе. Тому разом з нашим світоглядом ми часто змінюємо свій гардероб. Проте базові речі завжди залишаються з нами! Якісна основа – це шлях до стильного літа! Не вагайтеся та розглядайте базові стилізації разом з нами!

Базові стилізації на літо: актуальні тенденції

База також може бути модною. Щороку ми зустрічаємо тенденції з відкритими обіймами. Адже навіть звичайний одяг може набути неймовірного відтінку завдяки актуальним трендам:

  • яскраві  кольори

Вам набридла суха класична палітра? Тоді яскраві базові стилізації стануть Вашим відкриттям! Цього року стилісти пропонують надати перевагу червоній, жовтій та зеленій гаммі. Всі відтінки цієї палітри здатні зробити Ваше літо насиченим та соковитим!

  • кроп – топи

Для гарячої та сонячної погоди незмінним трендом залишаються кроп-топи. Це обрізані та мінімалістичні футболки. Модними принтами цього року стануть графічні топи, футболки з асиметричним кроєм та прості базові стилізації

  • велосипедки 

Для активних та стильних жінок діючим трендом залишаються велосипедки. Це зручні обрізані легінси. Вони добре поєднуються з футболками, стильними топами та класичними блузками.

  • плісе

А для поціновувачів ніжності ми нагадуємо про існування спідниць – плісе. Легка та вишукана структура стане найкращим другом у гарячу пору. Не вагайтеся та обирайте різноманіття спідниць вже зараз!

Короткі сукні білого та бежевого кольору
Стильні базові стилізації з сукнями лише на eButik.com.ua

Що означає базова стилізація?

Функціональний, простий та елегантний – це все описує ідеальну базу. Базовий гардероб полегшить Вам життя та зробить вибір одягу приємним і легким процесом. Базовий стиль можна зустріти будь – де. Адже він універсальний та є надзвичайно комфортним. Основні принципи базового гардероба зовсім прості. Мінімалістична палітра кольорів – це перше правило. Прості кольори легко поєднувати між собою та створювати з ними легкі образи. Універсальні силуети – це безсмертний тренд. Тому варто надати перевагу силуетам поза сезонних трендів. Так Ви завжди матимете актуальні та стильні образи у своєму арсеналі. Універсальні базові стилізації це сезонний набір з 10  – 20 речей. Вони повинні добре сидіти, залишатись функціональними та комфортними саме для Вас. До цих речей Ви здатні додати будь – який аксесуар та подарувати образам вишуканого різноманіття! Також не забувайте про абсолютну поєднуваність. Адже це правило залишається головним в базовому гардеробі. Ваші речі повинні добре поєднуватись між собою за будь – яких комбінацій!

Базові стилізації плюс сайз

Стильний гардероб досяжний для кожного. В епоху інклюзивності ми пропонуємо Вам розглянути декілька базових речей для жінок плюс сайз! Стильні базові стилізації плюс сайз – це легко та доступно! 

  • плаття – сорочка

Цей безсмертний тренд підкорив жінок всього світу. Вільний та зручний крій цього плаття стане головним хітом Вашого літа. З платтям – сорочкою Ви почуватиметеся стильно, комфортно та впевнено!

  • плаття – футболка

Таке плаття пасуватиме як для активного відпочинку, так і для романтичної прогулянки в  місті. Вільний фасон надасть Вам максимального комфорту в гарячу пору. А стильний та простий дизайн стане окрасою Вашого базового гардероба.

  • комбінезон з запахом

Такий комбінезон може бути різної довжини. Проте комфортний дизайн комбінезона з запахом надасть Вам можливість почуватися стильно за будь – яких обставин. Цей комбінезон вдало підкреслить Ваші розкішні форми та подарує впевненості в собі!

  • шорти – бермуди

Шорти – бермуди з високою талією мають можливість стати зірковим одягом для Вашого літа. Висока посадка приховає всі крихітні недоліки та підкреслить Ваш розкішний силует якнайкраще!

Актуальні базові сумки

Жіночі базові стилізації  важко уявити без практичності. Жінки завжди цінували та цінуватимуть практичність та комфорт. А для комфорту нам іноді не вистачає звичайної сумки. Дизайнери цього року пропонують нам насолоджуватись сумками на будь-який смак! Ваш аксесуар може відігравати роль прикраси. А може вмістити в собі все необхідне та навіть більше! І саме сумка-сітка стане яскравим доповненням до Вашого щоденного образу. Також цього року ми можемо продемонструвати свій творчий потенціал за допомогою сумок геометричної форми. Дизайнери сміливо грають з формами та поєднують лінії, створюючи щось нове! Особливою популярністю користуються сумки квадратної форми. Ви хочете додати базі трохи романтизму? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на сумки у формі яйця. Така річ точно якнайкраще доповнить Ваш образ у важливий день. Не любите носити аксесуари? І не потрібно! Адже крихітні сумки здатні стати тим самим завершальним елементом Вашого образу. 

Дешевий та якісний гардероб в один клік!

Бажаєте створити елегантний образ з простими речами? Наші каталоги підкорять Ваше серце! Якісний одяг та низькі ціни ще ніколи не поєднувались настільки вдало. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Дешеві базові стилізації у eButik.com.ua допоможуть Вам виглядати щодня неймовірно! Ми створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Адже ми маємо саме те, що Ви давно шукаєте. З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише у кілька простих кліків. З нами легко виглядати неперевершено щодня!  Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Забудьте про довгі черги в магазинах! Для ідеального образу Вам лише не вистачає стильних шортів?! Не гайте часу та перегляньте широкий вибір якісних джинсових шортів вже зараз! Наші каталоги завжди допоможуть Вам у модних пошуках! Настала нова ера зручного онлайн-шопінгу! Дозвольте собі більше, адже Ви варті цього! Виглядайте стильно та неперевершено вже сьогодні! Бажаємо Вам приємного шопінгу та вдалого дня!

Подивіться: Широкі штани – звиваючі фасони на теплі дні

Перегляньте також: Сукня міні на літо – яку вибрати?