Базові костюми на зиму – як вибрати відповідну модель?

Базові костюми на зиму – як вибрати відповідну модель?

Базовий гардероб є доволі популярним і у зимову пору. Йдеться не лише про прості та універсальні моделі одягу, але й затишні новинки, які ідеально пасуватимуть у час низьких температур. Базові костюми на зиму – чудова знахідка для активних жінок. Вони приваблюють не лише практичністю, але й стильним виглядом. Адже краса в простоті. Чи не так? Отож, давайте переглянемо поради експертів, щодо вибору відповідної моделі на зиму.

Базові костюми на зиму – затишна новинка цього сезону!

Про них знає чи не кожна жінка. Повсякденні жіночі костюми не втрачають своєї популярності вже кілька сезонів поспіль. Саме вони підкорюють легкістю, універсальністю і стильним виглядом. Прості та лаконічні моделі ідеально пасуватимуть як і для щоденного використання, так і для особливих подій. Ми часто звертаємо увагу на зручність. Тому базові костюми на зиму – Ваш чудовий вибір. Вони містять утеплення, яке допомагає почуватися зручно навіть у період низьких температур. Такі костюми просто необхідні для активних жінок, молодих матусь і любителів подорожей. Адже це найкращий спосіб зігрітись без багатошарових комбінацій. Стильні базові костюми на зиму налічують безліч моделей. Вони відрізняються між собою наявністю капюшона, коміра, блискавки, кишень і манжетів. А ще у цьому сезоні велику роль відіграє колір. Яскраві відтінки в найкращий спосіб підкреслять Ваш характер, а пастельні кольора – стиль і особливі риси. Костюми на зиму можуть бути трикотажними, бавовняними, велюровими та флісовими. 

Не варто уявляти їх лише у спортивному стилі. Адже актуальними є в’язані чи трикотажні вироби. Ще в’язані речі не були настільки популярними! Різноманіття плетіння захоплює з першого погляду. Трендові базові костюми на зиму досить вдало захищають від холоду та не перешкоджають свободі рухів. Вони не лише забезпечують тіло максимальним комфортом, але й дозволяють почуватися впевнено та жіночно у класичних варіантах. Вибирайте зручне взуття і стильні аксесуари та експериментуйте зі своїм виглядом. Пам’ятайте у цьому сезоні поєднання класики та спорту є досить актуальним. Отож, вперед!

Базовий костюм з капюшоном і кишенями бежевого кольору
Базові костюми на зиму – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Яку модель вибрати?

Про різноманіття фасонів говорити не варто. Адже краса та стиль вдало поєднуються у костюмах на зиму. Завдяки колосальній популярності, дизайнери не зупиняються, а створюють дедалі більше стильних новинок. Це можуть бути не лише спортивні фасони з капюшоном, широкими кишенями та блискавкою, але й лаконічні та стримані костюми з розкльошеними штанами та делікатною в’язкою. У цій статті Ви дізнаєтесь про трендові костюми на зиму, які повинні бути у Вашому гардеробі. Не зволікайте з вибором, адже найактуальніші фасони розлітаються як гарячі пиріжки. Отож, поїхали!

  • бавовняні базові костюми на зиму з худі

Повсякденні варіанти з затишним худі не перестають з’являтись у жіночих гардеробах. Перш за все, ці моделі цінуються за максимальний комфорт, розслаблений стиль і затишний капюшон. Адже ніколи не відомо, яка негода чекатиме на Вас під час прогулянки чи відпочинку на свіжому повітрі. Базові костюми з худі відносяться до спортивних і повсякденних моделей. Вони обожнюють модні експерименти, тому стильно виглядатимуть як і з стьобаними куртками, так і з класичними пальтами.

  • утеплені базові костюми на зиму

Без утеплення неможливо обійтись у зимовий період. Звичайно, жінкам, які часто проводять день у закритому, офісному приміщенні такі фасони видаватимуться недоречними. Проте це найкращий спосіб зігрітись без зайвого шару одягу. Утеплення буває різним, але на ринку найчастіше з’являються флісові костюми. Стиль виробу жодним чином не впливає на утеплення. Тому не варто перейматись різноманітністю даних моделей. 

  • трикотажні базові костюми на зиму

Трикотаж надзвичайно цінується у зимові пору. Такі костюми з легкістю створять стильні поєднання, лише за кілька хвилин. Вони найкраще пасуватимуть для роботи, навчання, різноманітних зустрічей та навіть різдвяних святкувань. Класичні фасони зі штанами-кльош і верхом з горловиною чи коміром-поло б’ють усі рекорди продажу. Пам’ятайте про особливості Вашої фігури у виборі даної моделі. Фасони оверсайз стануть Вашої чарівною паличкою у щоденних образах.

Базові костюми на зиму: перелік кольорів, які гарантовано Вам сподобаються!

Про яскраві відтінки Ви вже неодноразово читали в нашому блозі. Адже за версією інституту кольору Pantone – це маст хев у цьому сезоні. Стильні дизайнери просто обожнюють створювати нові тренди і часто користуються підказками відомих дослідників кольору. Якщо ж Ви хочете виглядати стильно та в ногу з модними тенденціями, то базові костюми на зиму в зеленому, синьому, червоному, помаранчевому та кольору фуксія – варті Вашої уваги. Проте пастельні відтінки не пасуть задніх. Вони також користуються неабиякою популярністю і не поступаються місцем яскравим аналогам. Все що потрібно вибрати свій відтінок, який ідеально підкреслить риси Вашої зовнішності. Не забувайте, що не лише стиль, але й зовнішній вигляд виробу може кардинально змінити образ людини. Кольоровий одяг додає впевненості в собі, покращує емоційний стан і просто допоможе виділитись серед сірої буденності. Зверніть увагу на світло-сірий, бежевий, білий, персиковий, фісташковий, оливковий та ніжно-рожевий кольори. Саме вони ідеально збагатять Ваш базовий гардероб цієї зими!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – чудове місце для вдалого та доступного шопінгу. Адже саме у нас Ви гарантовано придбаєте те, що так довго шукали в інших магазинах. Широкий асортимент стильного і трендового вбрання – мрія кожної жінки. І з нами це реально, оскільки ми щоденно збагачуємо асортимент новинками, які повинні бути у кожної модниці. Дешеві базові костюми на зиму допоможуть кожній виглядати стильно та впевнено, незважаючи на погоду за вікном. Не зволікайте, а поспішайте на покупки в eButik.com.ua!

Перегляньте також: Червона сукня на Святу вечерю – яку модель вибрати?

Подивіться ще: Чорний базовий костюм – must have у кожній шафі!