Базові комплекти з двох частин – ранкінг фасонів

Базові комплекти з двох частин – ранкінг фасонів

Ви цінуєте свій час понад усе? У Вас завжди не вистачає часу для створення образів? Проте Ви бажаєте виглядати неймовірно? Базові комплекти з двох частин – ось Ваш порятунок! Саме це вбрання допоможе Вам створити неперевершений образ за лічені хвилини. Все, що Вам залишилось – підібрати правильне взуття та аксесуари. І Ваш ідеальний образ готовий! Бажаєте придбати стильний жіночий комплект? Ви опинились у правильному місці в правильний час! Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для вдалого вибору та швидкої покупки! Отож, поїхали! 

Жіночі базові комплекти з двох частин: огляд моделей 

  • класичні комплекти з двох частин. Жіночий костюм з чоловічого плеча – один з трендів сезону. Жінки завжди мали схильність щось запозичити в чоловічому гардеробі. Дана модель характеризується піджаком вільного крою та прямими брюками зі стрілкою. 

 

  • в‘язані жіночі комплекти. Прогулянкові костюми зі щільного трикотажу – найкращий варіант для осінньо-зимового періоду. В такому комплекті Ви відчуватимете себе жіночно та затишно. А що ще потрібно у прохолодну погоду! До того ж, в’язані речі – абсолютний тренд сезону. 

 

  • комплекти з двобортним піджаком. Цей варіант можна вважати найуніверсальнішим серед усіх. Адже такий комплект допоможе Вам створити ідеальний образ для будь-якої події. Такий фасон піджаку личить жінкам з будь-якими формами. 

 

  • спортивні жіночі базові комплекти з двох частин. Для занять спортом, прогулянки, шопінгу –  цей варіант найкращий. Тому така річ обов‘язково повинна бути у гардеробі кожної жінки. До того ж, у цьому сезоні дизайнери вирішили потішити нас широким різноманіттям фасонів та дизайнів. Обрати буде з чого! 
Базовий комплект з двох частин білого та голубого кольору з капюшоном
Базові комплекти з двох частин – трендові моделі на eButik.com.ua!

Зручні базові комплекти з двох частин: обираємо фасон піджака 

Якісні базові комплекти з двох частин вирізняється широким різноманіттям варіантів. Обираєте варіант з піджаком? Ми підготували для Вас невеликий гід, завдяки якому Ви знайдете свій ідеальний варіант. Однобортні, двобортні або з ґудзиками доверху. Перший варіант може бути на два або три ґудзика. У Вас об‘єм у області грудей? Тоді Вам краще надати перевагу піджаку на три ґудзики. В такій моделі Ваш бюст виглядатиме неперевершено! Якщо у Вас досить маленькі груди, тоді на Вас добре сидітиме фактично будь-який варіант піджаку. Вирізи поділяються на круглі та у формі букви V. Існують моделі піджаків з кишенями та без. А ось кишені можуть бути накладними або прорізаними. Надаєте перевагу класиці? Тоді Вам варто придбати комплект, в якому піджак має прорізні кишені та V-подібний виріз. За кроєм можна обирати серед приталених та моделей вільного крою. У Вас довгі та стрункі ноги? Тоді Вам краще надавати перевагу коротким піджакам. А ось, щоб приховати небажаний об‘єм у бедрах, краще обрати подовжену модель. 

Модні базові комплекти з двох частин: секрети вдалого образу

Підбираючи комплект, важливо врахувати усі особливості Вашої фігури. Ви струнка та висока красуня? Тоді на Вас найкраще сидітимуть базові комплекти з двох частин зі штанами з прямими простими лініями та моделі oversize. Додатковий об‘єм піде Вам на користь. В таких комплектах Ви виглядатимете жіночно та тендітно. У Вас пишний бюст та об‘ємні стегна? Наша команда рекомендує Вам звернути увагу на варіанти, які підкреслюють красу Ваших форм. Надавайте перевагу піджакам з круглим вирізом. Для жінок з дуже об‘ємним низом найкращим варіантом будуть брючні варіанти з невеликим кльошем від коліна. Таким чином Вам вдасться врівноважити пропорції тіла. А ось красуням низького зросту ми рекомендуємо носити подовжені піджаки. Такий верх допоможе Вам виглядати вище. Також Вам личитиме спідниця-олівець у вертикальну смужку. Адже, як відомо, цей принт допомагає виглядати вище та стрункіше. Кілька простих правил допоможуть Вам відчувати себе впевнено та неперевершено. Стилістичні прийоми здатні творити справжні чудеса. 

Вишукані базові комплекти з двох частин: секрет у кольорі 

Від кольору залежить настрій та посил образу. Колір здатний кардинально змінити образ. Тому до цього питання варто підійти відповідально. Стильні базові комплекти з двох частин у цьому році представлені у широкій кольоровій палітрі. Обираєте щось для  створення ділового образу? Тоді Вам варто надати перевагу класичним відтінкам: сірий, чорний, темно-синій. За допомогою цих кольорів Ви за кілька хвилин здатні створити неперевершений образ. Збираєтесь одягнути комплект на співбесіду? Вам також краще зупинити свій вибір на класичних кольорах. Навіть у перший робочий день краще обрати щось спокійного кольору. Якщо дозволяє робочий дрес-код, можна розглянути варіанти у смарагдовому та бордовому виконанні. Також можна розглянути білі базові комплекти з двох частин. Цей благородний колір стане чудовою основою для створення вишуканого образу. Білий додасть Вашому образу свіжості. Ви вважаєте себе креативною особистістю? Тоді яскраво-жовтий, помаранчевий, салатовий або колір фуксії – найкращі варіанти для Вас. Проявіть свою індивідуальність за допомогою кольору. 

Настав час для шопінгу! 

Бажаєте придбати дешеві базові комплекти з двох частин? Проте у Вас немає жодного бажання стояти у довгих чергах в торговому центрі? На щастя, настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Онлайн-шопінг у eButik.com.ua – це справжнє задоволення для кожної красуні! Жінки обожнюють якісні речі, тому завжди з обережністю купують нові. Ми усвідомлюємо щоденну боротьбу покупців з неякісним мас-маркетом. Саме тому ми довго та детально працюємо над хорошим одягом. Мода повинна бути доступною для кожного! З нами Ви здатні оновити свій гардероб якісним одягом та заощадити кошти! В наших каталогах Ви зустрінете широкий вибір стильних речей на будь-який смак. Не забудьте також переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сумок! Виглядайте неперевершено щодня разом із eButik.com.ua! Адже Ви заслуговуєте лише на найкраще! Демонструйте свою індивідуальність за допомогою одягу та стильних аксесуарів! Виглядати на всі сто щодня – це більше не мрія! З eButik.com.ua – це цілком реально! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте більше: Тренди на осінь 2021 – перевір, що буде в моді у наступному сезоні!

Перегляньте також: Ефектний стиль oversize – як створювати образи?