Базовий жіночий одяг — на що зробити ставку зимою?

Базовий жіночий одяг — на що зробити ставку зимою?

Простим і швидким рішенням для зимового образу є базовий жіночий одяг! Це саме те, що потрібно! Признайся, що саме взимку у нас немає бажання спеціально комбінувати одяг. Ми шукаємо досить швидких рішень, які дозволили б нам миттєво огорнути себе теплом і в насолоді пережити найбільші морози. І це можливо. В модному базовому жіночому одязі Ти можеш мати супер стильний вигляд! На наш погляд, варто мати у своєму гардеробі кілька предметів одягу з колекції basic, завдяки яким з’явиться можливість створювати блискучі наряди в модному варіанті. Отже, дізнаймось, що варто мати у своїй шафі, і, можливо, у Тебе вже є досить значна колекція. У всякому разі — практичного і супер модного одягу ніколи не буває занадто багато!

Чому варто носити базовий жіночий одяг зимою?

Зимові ранки для усіх велике навантаження. Вилізти з-під теплої ковдри не так-то і просто, а коли ще й така погода за вікном … є тільки одне рішення, яке допоможе Тобі приємно починати кожен день. Власне базовий жіночий одяг може зробити день краще. Все, що Тобі потрібно зробити, це підготувати з вечора модний і теплий комплект, в який Ти стрибнеш відразу ж після пробудження. Сьогодні ми робимо ставку тільки на такий одяг, який завдяки своїй універсальності буде працювати на щодень — в коледж, на зустріч з подругою або виїзд за місто з друзями. Те, що за мить запропонують наші стилістки, вписується виключно в найгарячіші тенденції й є дуже теплим — якраз до холодної зими.

Базовий одяг на зиму з магазину ebutik.com.ua
Однотонна толстовка кенгуру це незамінний елемент базового гардероба на зиму — магазин ebutik.com.ua

Толстовка кенгуру в модних кольорах

Не можу уявити собі, щоб в шафі у якоїсь з Вас не виявилося хоча б однієї базової толстовки кенгуру. Класична модель з капюшоном і об’ємною кишенею спереду рішуче займає перше місце взимку. Звичайно, класична чорна модель завжди буде відмінним вибором, проте на цей раз ми хочемо порекомендувати Тобі спробувати щось нове. Як щодо того, щоб освіжити Твої зимові наряди пречудовими кольорами? Пастельні та неонові відтінки відмінно впишуться в зимову ауру і додадуть Твому образу життя! Наш номер один – базова толстовка кенгуру в лавандовому кольорі, але, звичайно, в ebutik.com.ua Ти знайдеш набагато більше кольорів. Добовни свій базовий жіночий одяг на зиму за допомогою цієї культової моделі толстовки.

Базові велюрові комплекти на зиму

Наступний модний базовий жіночий одяг на зиму — це велюрові жіночі комплекти. Спортивні штани в комплекті з толстовкою — це, коротко кажучи, must have цього року ! Ми, звичайно, трохи повторюємося, але просто неможливо не захоплюватися цим шаленим набором. Велюровий жіночий костюм — це збірник найкращих якостей, які повинен мати зимовий жіночий одяг. По-перше, він супер теплий, а по-друге, надзвичайно м’який і приємний до тіла. Нарешті, третє – він фантастично поєднує в собі невимушеність, комфорт і жіночний вигляд. По-четверте, і найголовніше — жінки люблять його і носять буквально всюди! Модні велюрові жіночі комплекти з колекції basic Ти знайдеш в асортименті магазину ebutik.com.ua у наймодніших кольорах. Це чудова пропозиція для кожної з Вас, і доступна вона за відмінною ціною. Перевір сама, чи підійде Тобі ця мода, і дізнайся як носити basic взимку.

Бавовняний світшот з високим коміром — must have!

Наша наступна зимова пропозиція з базового жіночого одягу – це звичайний бавовняний світшот з високим коміром. Такі моделі завжди добре мати під рукою. У кризові моменти, коли абсолютно не знаєш, що одягнути, Тобі на допомогу приходить досить зручний, однотонний світшот з коміром, а на нього улюблена джинсова куртка, модна хутряна жилетка чи толстовку типу бомбер і все готово. Навіть піджак стане відмінним доповненням до усього. Бавовняний світшот з високим коміром можна цікаво урізноманітнити цікавим намистом. Зараз наймоднішими є тонкі намиста або масивні ланцюжки. Знайдеш більше натхнення в магазині ebutik.com.ua.

Модний базовий спортивний одяг з асортименту магазина ebutik.com.ua
Спортивні штани basic ідеально доповнять Твій зимовий гардероб — магазин ebutik.com.ua

Базові спортивні сукні зимою — зручні на щодень

Супер зручний повсякденний варіант – це базова спортивна сукня. І в цьому випадку чекає на Тебе великий вибір модних моделей в ebutik.com.ua. Наш базовий жіночий одяг характеризується високою якістю матеріалу, завдяки чому сукня буде теплою і приємною на дотик, й при цьому забезпечить безпеку і комфорт (вона повітропроникна й водночас супер легка). Яка модель варта уваги? Зізнаюсь, важко визначитися. Вибір дійсно великий, і кожна з Вас може потішитися різноманітністю вибору. Знайдеш модні спортивні сукні з еластичною талією, моделі зі стоячим коміром, розкльошені спортивні сукні з тонкою оборкою або ребристі базові сукні.

 

Читай також: Модні жіночі шорти в літній укладанні 

Дивись також: Куртки рамонески на літо – що варто купити?