Базовий гардероб – чому користується такою популярністю!

Базовий гардероб – чому користується такою популярністю!

Базовий гардероб – це справжнє спасіння для кожної жінки. Страшно навіть подумати, що б ми робили без нього! Жінки і так полюбляють говорити, що їм нема що одягнути. А саме базова колекція допомагає мінімізувати цю проблему. Адже усі елементи легко та швидко між собою поєднуються! Ви ще до сих пір не склали свою ідеальну основу? Настав час виправити це непорозуміння! І наша команда Вам із задоволенням у цьому допоможе!

Стильний базовий гардероб

У базовому гардеробі жінки не існує непотрібних речей. Зручний базовий гардероб – це набір речей, які легко поєднують один з одним. Саме капсульний гардероб дозволяє нам створити раціональні рішення на кожен день та для особливих моментів. А ще він позбавляє нашу шафу від зайвого, непотрібного та не стильного одягу! Речі комбінуються між собою за стилем та кольором. База повинна складатись з доволі простого та лаконічного одягу. Одяг повинен підходити Вам за стилем та віком. Такий гардероб транслює Ваш спосіб життя та підкреслює Вашу природну красу. Скласти такий гардероб не так складно, як здається на перший погляд. І зараз Ви разом із нами у цьому переконаєтесь. Базові речі повинні відповідати сезону року. У Вас повинно бути кілька капсул: зимова, весняна, літня та осіння. Проте деякі речі Ви зможете використовувати протягом цілого року. Ці речі – це справжнє спасіння в ситуаціях, коли Вам нема що одягнути. Отож, більше Вас не хвилюватиме ця проблема! Можете видихнути з полегшенням! Усе геніальне просто – ця фраза якнайкраще транслює роль цього різновиду гардеробу. 

Кофта з довгим рукавом у чорно-білу смужку в поєднанні з чорними штанами
Базовий гардероб – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Трендовий базовий гардероб: основи

Ми склали для Вас список обов‘язкових позицій Вашого базового гардеробу. Без цих речей неможливо створити ідеальний базовий гардероб:

  • сині джинси прямого крою

Так, ця легендарна річ назавжди у наших серцях! Важко недооцінити роль джинсів у нашому житті. Ми носимо їх практично усюди! 

  • біла сорочка 

Не знаєте, що одягнути? Одягайте її! Біла сорочка завжди буде актуальною! Вона врятує Вас у будь-якій життєвій ситуації.

  • чорна водолазка

Класичний базовий гардероб неможливо уявити без водолазки. Тому ця річ точно повинна бути у Вашому гардеробі! 

  • брюки в стилі casual

Жодний діловий образ не обійдеться без цього предмету гардеробу. Найкомфортнішим варіант на всі сезони!

  • сірий жакет класичного крою

Така річ легко додасть Вашому образу елегантності та стриманості. А іноді це буває так необхідно, чи не так?

  • чорна маленька сукня

Ця річ з нами пройде вогонь, воду і мідні труби! Сексуальніший наряд годі і вигадати! Тому обов‘язково тримайте у своїй шафі цю річ!

  • спідниця-олівець

Це аналогія брюкам. Проте таку річ обирають більш ніжні натури. Класична спідниця додасть шарму будь-якому образу. 

Осінній базовий гардероб: на всі випадки життя

Обираєте предмети верхнього одягу? Обов‘язково орієнтуйтесь на свій стиль та вік. Молода та струнка жінка чудово виглядатиме у джинсовій куртці. А ось старшим красуням краще зупинити вибір на пальто. Для кожної жінки такий гардероб має певні відмінності та особливості. Базовий гардероб для молодої мами має свої особливості. Він повинен бути надзвичайно комфортним та універсальним. Особливо це можна відслідкувати на взутті. Увесь асортимент на низькому ходу: кросівки, балетки, кеди. У одязі переважає спортивний стиль: світшот, парки, худі, легінси. Для майбутніх матусь існують свої нюанси. Їх базова колекція повинна бути зручною та не перешкоджати вільному пересуванню. Дизайнери потурбувались про жінок та вирішили презентувати модні колекції з використанням еластичних матеріалів, які чудово підтримують животик. Для бізнес-леді існують свої правила підбору. Їх стриманий базовий гардероб важко уявити без костюму, брюк, сорочок та спідниці-олівець. Також актуальною буде сукня-футляр. Серед взуття переважатимуть моделі на підборах. Обов‘язковим є наявність аксесуарів. 

Жіночий базовий гардероб: актуальні кольори

Чорний базовий гардероб – міф чи реальність? Безумовно, це старий стереотип! Ви не повинні себе обмежувати лише цим кольором. Адже існує безліч інших базових кольорів. Як мінімум, Ви з легкістю можете замінити чорний на спокійний синій. Цей колір ідеально поєднується з будь-чим. Він личить жінкам з будь-яким кольоротипом. А таке буває не так часто. Придивіться до цього кольору та спробуйте замінити ним нудний чорний. Наступний варіант – сірий. До слова, один з найстильніших кольорів цього сезону. Кожна красуня здатна відшукати «свій» відтінок сірого. І дарма його вважають нудним. З правильним поєднанням він здатний заграти новими цікавими барвами. Він легко може послугувати хорошою базою для яскравих акцентів. А ось з білим ми рекомендуємо Вам бути обережними. Він личить не усім. І білий не так просто підібрати. Це доволі складний колір. Вам важливо відшукати саме свій підтон. Тому перегляньте різноманітні відтінки білого. Нюдові відтінки бежевого ідеальні для аксесуарів. Краще уникати вбрання у цьому кольорі. Адже воно надаватиме Вам зайвого об‘єму. 

Настав час для шопінгу!

Бажаєте придбати дешевий базовий гардероб? Наші каталоги полегшать Ваші модні страждання! Ми віримо в моду для кожного. Ми невпинно слідкуємо за трендами та постійно оновлюємо наші каталоги. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua пропонує Вам широкий вибір стильного жіночого одягу. Ви досі ходите по магазинах та відстоюєте шалені черги? Забудьте про торгові центри та довгі пошуки хорошого одягу. Адже eButik.com.ua створює одяг з найкращих матеріалів за доступною ціною. Ми обожнюємо бачити наших покупців щасливим, стильними та задоволеними.Тому ми проводимо багато часу за створенням ідеальних колекцій на будь-який смак та гаманець. Не вагайтесь та мерщій розглядайте наші каталоги! Вашому образу не вистачає стильного жіночого кардигану? Саме час придбати новий у eButik.com.ua! Така річ якнайкраще доповнить Ваш осінній образ! Ви будете виглядати на всі сто! Будьте впевнені в своїй красі! А про все інше потурбуємось ми! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та хорошого дня!

Подивіться: Велюрові костюми – різноманіття фасонів на осінь

Перегляньте також: Осінні аксесуари – обирай модні хустки!