Базова сукня в спортивних образах – поєднай жіночність із зручністю!

Базова сукня в спортивних образах – поєднай жіночність із зручністю!

Прагнете дещо змінити свій стиль, але не знаєте з чого розпочати? Тоді Ви потрапили в правильне місце! Саме у цій статті Ви дізнаєтесь безліч стильних порад, які допоможуть кожній модниці урізноманітнити свій повсякденний вигляд. Базова сукня в спортивних образах – те, що потрібно цієї весни. Про її універсальність знає чи не кожна любителька гарячих трендів. Поєднайте її зі спортивним вбранням і отримайте стильний образ лише за кілька хвилин. Не вірите, переконайтесь самі!

Базова сукня в спортивних образах – Ваш маст хев цієї весни!

Базові речі становлять невід‘ємну частину щоденного гардеробу. Адже саме вони творять стильну основу для всіх можливих модних комбінацій. Капсулу весняного гардеробу важко уявити без базової сукні. Простота та лаконічний дизайн привертає увагу любителів мінімалістичних рішень. Проте не цієї весни. Стилісти вдались до стильних експериментів і поєднали її зі спортивним вбранням. Базова сукня в спортивних образах – хіт цього сезону. Така смілива комбінація вдало вписується в атмосферу легкості, комфорту та волелюбності. Поєднайте улюблену сукню зі стильними кофтами baseball в американському стилі, об‘ємними худі чи принтованими толстовками. Не забувайте про стильні аксесуари. У спортивний стиль найкраще вписуються жіночі кепки чи пов‘язки. Образи зі спортивними толстовками сподобаються далеко не всім. Скористайтесь стильним лайфхаком, зав‘язуйте толстовку в якості накидки. Таким чином Ви почуватиметесь впевнено, а толстовка додасть контрасту та оригінальності Вашій буденній стилізації. З худі все набагато простіше. Адже приталений низ і об‘ємний верх гармонійно поєднуються між собою. 

Стильна базова сукня в спортивних образах цієї весни відрізняється кольором. Яскраві та насичені відтінки повинні бути в Вашому гардеробі. Адже всі гарячі тренди про колір! Базова сукня в спортивних образах на весну найкраще пасуватиме активним жінкам. Якщо ж Ви цінуєте легкість і комфорт, тоді не зволікайте з покупкою. Запрошуємо на шопінг вже сьогодні!

Базова сукня з рукавом 3/4 довжиною до коліна світло-рожевого кольору
Базова сукня в спортивних образах – актуальні фасони на eButik.pl!

Базові сукні: з чим поєднувати?

Універсальні фасони жіночих суконь стануть чи не найкращим рішенням для повсякденних образів. Сучасна мода презентує легкість і комфорт, тому стильна основа повинна бути в Вашому гардеробі. Сьогодні базові сукні все частіше з‘являються у весняних комбінаціях. Простий стиль і лаконічний дизайн дозволяють фантазувати з поєднаннями. Тому дизайнери наважились поєднати їх зі спортивними моделями одягу. Базові сукні в спортивних образах – те, що потрібно для активних прогулянок, відпочинку та неформальних зустрічей на свіжому повітрі. Якщо ж поєднати жіночу сукню в базовому стилі з кофтою baseball Ви отримаєте сучасний образ лише за кілька хвилин. Повернення знаменитого американського хіта значно урізноманітнить Ваш зовнішній вигляд. Кофти з манжетами та приталена сукня створять волелюбний образ, який пасуватиме як і для повсякденних рішень, так і для навчання чи роботи. Якщо ж поєднувати сукні з худі, тоді варто звернути увагу на фасони оверсайз. Приталений крій сукні та об‘ємний верх стануть чудовим рішенням для жінок, які не на всі сто відсотків впевнені в своїй фігурі. Адже саме в такий спосіб Ви делікатно приховаєте зайві сантиметри. Такий образ додасть впевненості в собі, привабить зручністю та улюбленими нотками спортивного стилю. 

Худі можуть бути як і однотонні, так і в принт. Якщо ж Ви обираєте худі з візерунком, тоді віддайте перевагу сукні в одному кольорі. Таким чином Ви позбудетесь десонансу в принтах. Щодо толстовок, то тут варто бути обережними. Не всі обожнюють додатковий об‘єм і довгу довжину, тому стилісти радять звернути увагу на короткі моделі. Коротка довжина у вільному пошитті додасть стилізації легкості та особливої родзинки. Таким чином Ви виділите лінію талії, демонструючи ідеальні вигини тіла. Трендова базова сукня в спортивних образах допоможе не втратити жіночність, особливо, коли фанатієш від спортивного вбрання. Такі комбінації є доволі популярними у весняну пору, тому не гайте часу. Жіноча базова сукня в спортивних образах – це новинка в світі моди, яку варто обирати на щодень!

Базова сукня в спортивних образах: поговоримо про дизайн!

Базовий гардероб здебільшого презентують прості моделі в одному кольорі. Класичні відтінки завжди залишатимуться в моді. Проте цієї весни варто наважитись на кольорові рішення. Не бійтесь експериментувати та змінювати звичну кольорову палітру в Вашому гардеробі. Адже це завжди цікаво, стильно та непередбачувано. Базові сукні можуть бути різними. Від довжини до форми декольте. Якщо ж гладкий трикотаж Вам набрид, тоді варто звернути увагу на моделі в рубчик. Вертикальні смужки візуально видовжують силует і додають оригінальності. У спортивному стилі вони гармонійно поєднуються з бавовняним верхом і принтованими моделями. Спортивний стиль сьогодні трактується по новому. Тому відкиньте стереотипи минулого, а наважтесь на нові рішення в моді. Типово спортивні образи залишаються основними для тренування чи інших фізичних активностей. Натомість вбрання в спортивному стилі вже давно стало частиною повсякденних образів.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце стилю, вигідних покупок і трендового вбрання. Саме у нас Ви знайдете всі гарячі новинки цього сезону: від вбрання до аксесуарів. Адже ми прагнемо бути близько нашого клієнта. Щодня оновлюємо асортимент і збагачуємо сторінки стильними образами, які часто надихають і допомагають покупцям у виборі. Дешева базова сукня в спортивних образах спричинила справжній переворот у світі моди. Тому, якщо душа прагне змін, Ви знаєте, що робити! Запрошуємо на шопінг в eButik.pl

Читайте: Куртка-косуха – повернення великого хіта!

Перегляньте ще: Спортивні штани в весняних кольорах – зверни на себе увагу!