Базова колекція – ідеальна база на кожну пору року!

Базова колекція – ідеальна база на кожну пору року!

Кожна жінка хоч раз зіштовхнулась з проблемою “мені немає що одягнути”. Речі геть не поєднуються між собою і Вам важко створити довершений образ. На щастя, ця проблема легко вирішується. Базова колекція одягу – ось її вирішення. Завдяки правильно та грамотно підібраному гардеробу Ви витрачатимете на збори та створення образу набагато менше часу. Продуманий гардероб значно полегшує життя кожної жінки. Не знаєте, як його створити? Ми із задоволенням розповімо Вам усі секрети створення! 

Універсальна базова колекція: чи правильне це поняття

Базовий гардероб повинен володіти однією важливою властивістю – він повинен бути сучасним. Що для Вас поняття “сучасність”? В нашому розумінні це про колір. Не варто мислити стереотипами. Забудьте про чорний та сірий з бежевим. Такі поняття вже давно застаріли. А ще подібні кольори можуть дещо погіршити Ваш зовнішній вигляд. Яскраві кольори, навпаки, можуть по-новому розкрити Вашу зовнішність та якнайкраще підкреслити переваги, допомогти впоратись з недоліками. Яскрава базова колекція – це по-сучасному. Вам варто зрозуміти одне: універсальної базової колекції не існує. Вона індивідуальна для кожної жінки. Для когось обов’язковою базою буде брючний костюм. А комусь іншому він може просто навіть не знадобитись. Питання буде у крої та фактурі. Для кожного ці моменти будуть індивідуальними. І кожен може використовувати костюм з зовсім іншою метою. Одна жінка одягне його на роботу, а інша – для романтичного побачення. І це цілком правильно. Ви самі творці свого базового гардеробу. Тому завжди керуйтесь лише власними потребами та переконаннями. 

Базовий костюм з толстовкою сірого кольору
Базова колекція – трендові моделі на eButik.com.ua!

Стильна базова колекція: капсульний гардероб для жінок

Вишукана базова колекція – як її створити? Для початку необхідно визначити усі можливі ситуації, в яких Ви можете опинитись: робота, посиденьки у кафе з подругами, прогулянки на свіжому повітрі, заняття спортом, святкові заходи, відпустка. Візьміть листок та намалюйте схематично діаграму: яку частину часу Вам потрібно виділити для кожної з ситуацій. Ця схема носить назву «діаграма зайнятості». Для чого це робити? Зараз ми Вам пояснимо на простому прикладі. Наприклад, з діаграми Ви бачите, що урочисті заходи трапляються двічі на рік. Отож, Вам не потрібно мати в гардеробі багато вечірніх суконь. З діаграми ми можемо дослідити, що в офісі Ви буваєте з понеділка по п‘ятницю. То це означає лише одне: Вам потрібно сконцентрувати увагу на образах для роботи. Адже офісне життя займає великий шмат Вашого часу. Кілька пар брюк та блуз – це точно те, що Вам пригодиться! І відпустка – цей період також незначний у році. Тому купувати кілька десятків купальних костюмів точно не потрібно. Ось так проста діаграма допоможе Вам зекономити купу часу та коштів.

Зручна базова колекція: правила складання 

Усі речі Вашого гардеробу повинні поєднуватись один з одним за стилем, кольором та принтами. Про кількість речей ми вже з Вами поговорили. Вона залежить від Вашої діаграми зайнятості. Адже для роботи в офісі Вам може знадобитись біля двадцяти речей, а для прогулянки з подругами та походу в кіно – вісім. В базову колекцію потрібно включити базові речі. Що таке базові речі? Це вбрання, яке легко між собою комбінується. Базові речі мають простий колір та відсутність принту або спокійний принт. Такі речі повинні займати більшу частину Вашого гардеробу. Речі можуть перетинатись один з одним в кількох образах. Наприклад, вихідна базова колекція може складатись з елегантної блузи та брюк. І так само Ви можете одягнути цю блузу і ці брюки для походу на роботу або у кафе з подругами. Ще один важливий момент: варіантів для верху Ви повинні мати більше, аніж для низу. Ідеальне співвідношення – три до одного. Чому саме так? Співрозмовник завжди запам’ятовує те, у чому Ви одягнені зверху. Тому завжди змінюйте верх. Низ Ви можете залишити один на кілька днів. Ось і усі прості секрети створення базової колекції.

Трендова базова колекція: історія капсульного гардеробу

Вперше термін “капсульний гардероб” використала Сьюзі Фокс. Вона в 1970-их роках відкрила у Лондоні бутик Wardrobe. Фокс була переконана, що гардероб справжньої жінки повинен складатись з таких елементів, які протягом багатьох років не будуть втрачати своєї актуальності, залишаючись неймовірно стильними. І речі повинні були б бути такими, які легко можна доповнити сезонними елементами. Також вбрання повинно було б закривати більшість сфер ділової жінки. Ви точно мали нагоду звернути увагу на те, як створюють свої колекції популярні демократичні бренди. Дизайнери грунтуються саме на принципах капсульного гардеробу, створюючи свої колекції одягу. Тому нічого дивного немає  в тому, що в одному магазині Ви легко можете знайти речі, які чудово поєднуються між собою за кольором та стилем. Так і створюється базова колекція на кожен день. Ось так ідея Сьюзі Фокс допомогла мільйонам жінок позбавитись проблеми “а що мені одягнути”. Все геніальне просто. За цим правилом приховуються безліч світових відкриттів не лише у світі моді.

Настав час для шопінгу!

Як думаєте: дешева базова колекція – це реально? З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua – так! Більше не потрібно стояти у довгих чергах та витрачати свій час на безрезультативні пошуки якісного одягу! Ви вчасно завітали у наш інтернет-магазин! Саме ми володіємо розкішним вибором суконь. Кожна жінка знайде свою ідеальну сукню в нашому каталозі. Хіба це не чудова новина? Наша команда із задоволенням розробляє одяг для стильних та успішних жінок. Ми обожнюємо створювати одяг! Кожна наша річ зроблена з турботою про Ваш стиль та гаманець. Наші дешеві речі приємно здивують Вас своєю неймовірною якістю та приємною ціною! Ми віримо у здорове співвідношення ціни та якості. Наш широкий вибір базового одягу точно задовольнить усі Ваші потреби! Додайте яскравий аксесуар до свого образу. В цьому Вам допоможе наш казковий каталог стильних жіночих хусток. Не чекайте особливого приводу! Створюйте свою моду власноруч! А ми залюбки будемо поруч з Вами. Переглядайте наші каталоги та слідкуйте за оновленнями магазину. Досить вагатись! Здійсніть свої найсміливіші мрії лише в кілька кліків! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та чудового настрою!

Прочитайте: Трендові кольори осені: вибери свій відтінок

Перегляньте також: Велюрові костюми зі спідницею міні – будь сексі цієї осені!