Базова колекція для мам!

Базова колекція для мам!

Напевно, найбільше щастя у світі дарувати життя маленькій людині. Адже покликання усіх жінок в материнстві та любові. Вагітні жінки також прагнуть виглядати стильно та красиво кожного дня. І в цьому з легкістю допоможуть наші стилісти! Базова колекція для мам – поєднання простоти, стилю та максимального комфорту. Не знаєте, що одягнути на кожен день? Часто ховаєтесь за мішкуватим одягом на кілька розмірів більше? Перестаньте приховувати красу свого тіла вже сьогодні!

Базова колекція для мам – краса в універсальності!

Вагітність – це відповідальний період для кожної жінки. У цей час кардинально змінюється тіло, смаки та настрій. Все частіше хочеться чогось нового, екстравагантного, але через часті каруселі емоцій важко зробити кінцевий вибір. У такому випадку варто звернути увагу на базові речі. Це ідеальний вибір як і для повсякденних, так і святкових образів. Базова колекція для мам презентує стильні фасони одягу в різноманітній кольоровій гамі. Тренди завоювали всю індустрію моди! Тому без перебільшень Ви знайдете яскраві та неординарні колірні рішення і в базовому вбранні. Без аксесуарів тут не обійтись. Адже будь-яка основа вимагає доповнення: від біжутерії до затишних комплектів на холодний сезон. 

Стильна базова колекція для мам створена з думкою про майбутніх матерів, які прагнуть насолоджуватись вагітністю. Для жінок, які не ховаються за светрами оверсайз, а віддають перевагу актуальним новинкам і модним стилізаціям. Базовий гардероб – це маст хев для кожної жінки. А для майбутньої мами – справжня чарівна палочка. По-перше, базові речі не вимагають великих витрат. По-друге, гарантовано знадобляться і після вагітності, адже тілу потрібен певний час для повного відновлення. По-третє, база ніколи не буде зайвою. Універсальність особливо цінується під час вагітності. Коли улюблені речі малі, витрачати гроші на новий одяг шкода, а ходити в одному оверсайзі вже немає сил. Тому базова колекція для мам – Ваш ідеальний вибір, незважаючи на пору року за вікном.

Коротка базова сукня з бавовни на довгий рукав в поєднанні з чорною пов'язкою
Базова колекція для мам – актуальні фасони лише на eButik.com.ua!

Які моделі одягу повинні бути у базовому гардеробі вагітної?

Гардероб вагітної також може бути стильним і актуальним. У цей час не варто забувати про жіночність і власну індивідуальність. Більшість майбутніх матерів у ейфорії материнства забувають про власний зовнішній вигляд. І в цьому найбільша проблема! Якщо ж Ви все ж таки наважились оновити гардероб базовими новинками, давайте переглянемо, які моделі одягу повинні бути у списку покупок першими. Поїхали:

  • базова сукня

Без сукні неможливо обійтись. Адже це незмінна складова жіночого гардеробу, яка поєднує у собі ніжність і жіночність. Зверніть увагу на бавовняні моделі у спортивному стилі, якщо ж полюбляєте розслаблені комбінації. Або ж на облягаючі фасони, які з легкістю підкреслять Вашу стильну округленість тіла. Не бійтесь обирати короткі чи сукні міді, адже материнство – це не про закрите та мішкувате вбрання. Найбільшою популярністю у холодний сезон користуються сукні з довгим рукавом, високою горловиною чи округленим декольте. Тому не зволікайте!

  • спідниця

Однотонні моделі спідниць надзвичайно універсальна річ у жіночому гардеробі. Про її практичність можна говорити довго, особливо якщо вона виготовлена з трикотажу чи стрейчевої тканини. Вибирайте моделі з широкою проте не щільною резинкою, щоб уникнути дискомфорту та перетискання в області живота. До неї Ви з легкістю оберете будь-яку блузку, жіночий гольф і навіть вільну толстовку, щоб урізноманітнити щоденний образ.

  • повсякденний костюм

У цьому сезоні повсякденні костюми завоювали модну індустрію. Їх обожнюють за універсальність, легкість і максимальну зручність. Актуальна базова колекція для мам включає не лише трикотажні моделі, але й однотонні велюрові костюми, які підкорили серце не однієї модниці. Також Ви знайдете спортивні моделі, ідеальні для довгих прогулянок, візитів лікаря та тривалого шопінгу.

Базова колекція для мам – особливості вибору!

Повсякденна базова колекція для мам презентує лише комфортні та стильні моделі одягу, котрі не зашкодять майбутній матері. Адже при виборі будь-якого вбрання варто враховувати параметри свого животика, який з кожним днем збільшується. Старайтесь уникати фасонів з кількома ґудзиками та високими поясами. Натомість зверніть увагу на класичні фасони або ж моделі на резинці. Про занадто коротке вбрання варто забути. Не соромтесь купляти одяг великих розмірів. На холодний сезон ми радимо спробувати трикотажні боді. Відмінний верх, який ідеально виділить Ваш силует і прикриє вразливі ділянки тіла. А ще це чудовий вибір для фотосесії. Тоді вагітний животик виглядатиме найкраще! Базові блузки в рубчик стануть ідеальним доповненням для спідниць, а довгі светри найкраще доповнять образи з жіночими легінсами. Не забувайте про якість тканини і швів. Адже організм вагітної надзвичайно вразливий, особливо до синтетичних матеріалів. Базова колекція для мам вимагає ретельного вибору. Наші стилісти радять вибирати однотонне вбрання, щоб уникнути надмірного об’єму, який можуть з легкістю додати масивні принти та оздоблення.  

Час для покупок!

Ще досі не можете наважитись на покупки в Інтернеті? Дарма! Це чудова економія, часу, коштів і власних сил. З онлайн-покупками Ви забудете про довгі, виснажливі черги та відсутність стильного одягу. Інтернет-магазин eButik.com.ua – чудове місце для приємних і трендових покупок. Адже ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Стильні новинки у приємних цінах вже чекають на Вас. Поспішіть переглянути базову колекцію для мам на зиму, яка без перебільшень сподобається кожній модниці. Будьте красивою навіть під час вагітності разом з eButik.com.ua!

Подивіться: Трикотажні костюми – мода і зручність в одному!

Прочитайте: Жіноча білизна – моделі ідеальні на кожен день!