Базова колекція для кожного – переглянь чи маєш її в своїй шафі

Базова колекція для кожного – переглянь чи маєш її в своїй шафі

Ще зовсім недавно в моді з‘явилось таке поняття, як базовий гардероб. Саме він презентує прості та універсальні фасони одягу, які вразять багатьох своїм лаконічним стилем. Все частіше ми обираємо зручність і легкість. Особливо у період активного та сонячного сезону. Таким чином відділяємо себе від складних і багатошарових поєднань. Базова колекція цієї весни вражає своєю різноманітністю. Не вірите? Переконайтесь в цьому самі!

Базова колекція – невід‘ємна частина жіночого гардеробу

Більшість із нас з настанням нового сезону прагнуть кардинальних змін. Оновлення гардеробу значно відволікає, покращує настрій, а головне підштовхує до сміливих експериментів. Якщо ж розглядати весняну капсулу, то без стильної основи не обійтись. Її створює базове вбрання, яке цієї весни користується шаленою популярністю. Все більше моделей презентують легкість і практичність. Складний дизайн і надмірна помпезність відійшли в минуле. Сьогодні модні колекції збагачують прості фасони, які виділяють особливий характер. Базова колекція не потребує додаткової презентації для любителів мінімалістичних рішень. Тим, хто прагне змінити бунтарство на стриманість, неможливо пройти повз стильну основу. 

Стильна базова колекція в цьому сезоні презентує яскраву кольорову палітру. Всі зважають на актуальні відтінки за версією Pantone, тому весняна пора вражає насиченістю. Сьогодні повсякденні образи виділяють внутрішню красу. Жіночі сукні по фігурі, костюми та улюблені всіма топи – на вершині популярності. Адже саме вони в простому пошитті захоплюють стилем і допомагають у створенні швидких комбінацій. Базова колекція не зважає на характер події. Майбутні образи, що включають в себе поєднання бази в сміливих рішеннях, дедалі більше підкорюють жіночі серця. Чого варті поєднання з базовими сукнями в головній ролі. Вони стильно виглядають не лише на щодень, але й стануть доречними для роботи чи навчання. Вони не потребують зміни характеру образу, адже приваблюють простотою та високою якістю тканин. Не зволікайте з покупками!

Базовий костюм голубого кольору з толстовкою та джогерами
Базова колекція – актуальні фасони на eButik.pl!

Актуальні моделі базового гардеробу

Так, базовий гардероб презентує широке різноманіття моделей. Ви з легкістю знайдете сукні не лише з довгим рукавом, але й в рубчик. Таким чином Ваш образ виглядатиме доволі цікавіше. Про сукні можна говорити багато, адже саме вони лідирують серед базового одягу. Якщо ж розглядати моделі, аналізуючи довжину, тоді короткі та міді сукні стануть Вашим ідеальним рішенням. Вони чудово вписуються в стилістику весняного сезону. Адже саме відкрите вбрання символізує теплу пору. Актуальна базова колекція з суконь на бретелях вражає своєю універсальністю. Їх можна стилізувати як і з джинсовими куртками, шкіряними косухами, повсякденними сорочками, так і елегантними піджаками. А як щодо спортивного доповнення? Кофти на замок, спортивні бомбери та короткі толстовки допоможуть створити оригінальний образ лише за кілька хвилин. Перегляньте також базові моделі верху. Однотонні топи та футболки пасуватимуть у будь-яких поєднаннях. Зверніть увагу на крій. Експерементуйте з довжинами та вибирайте асиметрію. Щодо фасонів оверсайз, вони все ще користуються шаленою популярністю. 

Трендова базова колекція презентує також жіночі костюми. Вони характеризуються легкістю та вражають відчуттям максимального комфорту. Для активних буднів – Ваш ідеальний варіант! Образи з базовими костюмами варто урізноманітнити яскравими аксесуарами. Адже цієї весни кольорові акценти диктують нові модні тренди. Базовий верх також складається з жіночих кофт і лонгслівів. Переглядаючи широкий асортимент моделей в базовому стилі, можна з легкістю знайти щось для себе. Стильна основа не вимагає багато зусиль, лише вдале застосування. Тому вільні фасони чи облягаючі моделі базового верху стануть ідеальним рішенням для повсякденних комбінацій. Базова колекція на весну – це перш за все кольорові фасони одягу. Їх популярність заключається в насиченості, різноманітності та якості. Адже база повинна бути зносостійкою, привабливою та універсальною. Запалюйте стильними весняними образами разом з нами!

Базова колекція – поради стилістів!

Наші експерти прагнуть робити моду доступною для кожної. Ми щодня аналізуємо трендові новинки та успішно комбінуємо їх в повсякденні образи. Проте кожній з нас варто пам‘ятати про базове вбрання. Саме воно створить легку та універсальну капсулу на щодень, лише за кілька хвилин. Чудовий вибір для активних жінок! Адже питання відносно майбутньої стилізації щодня виснажує багатьох жінок. Щоб база виглядала привабливо, зверніть увагу на її зовнішній вигляд і якість матеріалу. Лише натуральні тканини заслуговують на популярність в цьому сезоні. Вони дозволяють тілу дихати, що надзвичайно важливо в час теплого сезону. Базова колекція для жінок – це в першу чергу прості фасони, які ідеально вписуються в стилістику будь-якого образу. Тому, вибираючи стильну основу також варто враховувати особливості своєї фігури. Таким чином Ви отримаєте не лише гармонійні поєднання, але й забудете про дрібні недоліки своєї фігури. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl допоможе кожній знайти своє омріяне вбрання. Модні новинки вже чекають на нашому сайті. Ми щодня збагачуємо асортимент популярними фасонами та створюємо безліч стильних поєднань для будь-яких подій. Базова колекція на щодень гарантовано виділить відчуття стилю та впевненість в собі. Адже виглядаючи стильно та привабливо, все під силу! Погоджуєтесь з нашими стилістами? Тоді, запрошуємо Вас на вигідні та доступні покупки в eButik.pl. Адже час кардинального оновлення вже наступив, тому не зволікайте! 

Перегляньте: Квітковий тренд повертається – як його поєднати в стилізаціях?

Подивіться: Жіночі піджаки – як з ними створити повсякденні стилізації?