Ажурні сукні – зроби ставку на бохо!

Ажурні сукні – зроби ставку на бохо!

Вам набридли штани та светри? Настав час додати жіночності до Вашого гардеробу. Інколи у нас, жінок, виникає бажання виглядати на всі сто! І не варто собі відмовляти у задоволенні! Ажурні сукні – ось ідеальний для Вас варіант. Мереживо надасть Вашому образу елегантності та ніжності. З такою сукнею Ви з легкістю завоюєте мільйони чоловічих сердець. Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для вдалого вибору.

Актуальні ажурні сукні: огляд моделей 

  • короткі ажурні сукні

Кілька років тому такі сукні були були основою для створення вечірніх образів. Проте сьогодні ми здатні насолоджуватись ними щодня. Коротка довжина допоможе відчути Вам себе впевнено. Ви будете привертати до себе захоплені погляди. В такій сукні легко відчути себе справжньою зіркою! Мереживо та коротка довжина допоможуть Вам створити неймовірний спокусливий образ! 

  • ажурні сукні з мереживним верхом

Сукні, виготовлені з суцільного мережива, коштують доволі таки дорого. І не кожна красуня може дозволити собі їх. Але кожна жінка хоче виглядати неймовірно. На щастя, існують фасони, більш демократичні за ціною. Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на сукні з мереживним верхом. В таких моделях спідниці виготовляють з іншого матеріалу. Така сукня виглядає не менш фантастично! 

  • ажурні сукні з мереживними рукавами

Бажаєте додати своєму образу нотку таємничості та шарму? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на сукні з рукавами з мережива. Саме така делікатна деталь додасть Вашому образу елегантності. У такій сукні кожна красуня відчує себе неймовірною. 

Коротка ажурна сукня з рукавом 3/4 білого та рожевого кольору
Ажурна сукня – трендові фасони лише на eButik.com.ua!

Як носити ажурні сукні? 

Ви вже визначились з моделлю сукні? Тоді настав час подумати про створення повноцінного образу! Бажаєте створити повсякденний образ? Такі сукні легко можуть стати справжньою родзинкою Ваших образів! Такі ніжні сукні легко поєднуються з яскравим намистом та круглими браслетами. У Вас тонка талія? Для чого приховувати її?! Підкресліть її за допомогою контрастного тонкого поясу. Без чого ми, жінки, не уявляємо свого життя? Без сумки! Підберіть свій ідеальний аксесуар в тон сукні або туфель. Головне правило – не додавайте до образу шкіряну сумку. Адже шкіра погано поєднується з мереживним вбранням. Обираєте взуття? Тут у Вас повна свобода вибору! Ви можете взути пару на підборах або на плоскому ході. Все чого Ваша душа побажає! А ось вечірній образ з красивою сукнею не обійдеться без високих підборів. Вишукана ажурна сукня та елегантні туфлі-лодочки – це унікальний тандем. Стильну та яскраву сукню найкраще доповнити прикрасами з великим камінням. А ось вбрання ніжного кольору краще доповнить ніжна підвіска. Довіртесь власному смаку! 

Стильні ажурні сукні: поговоримо про колір та довжину

Широке різноманіття кольорів здатне задовольнити смаки будь-якої красуні! Колір здатний кардинально змінити образ. Він впливає на характер цілого образу. Спробуйте палкий червоний колір. Головне – підібрати правильний відтінок до Вашого кольоротипу. Такий колір розповість про впевненість жінки у своїй красі. Бажаєте підкреслити свою юність? Тоді сміливо одягайте світлу сукню. Білий або бежевий додасть Вашому образу свіжості! У цьому сезоні найпопулярніша довжина – міді. Ви власниця довжелезних струнких ніжок? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на міні-сукні. Якщо є що показати, то чому б це не зробити! Чорна ажурна сукня – це найуніверсальніший варіант. Така сукня – це справжня палочка-виручалочка. Сміливо одягайте її на будь-яку подію у своєму житті! Сукня у синьому кольорі – також відмінний вибір для створення приголомшливого образу! До того ж, насичений синій – один з найтрендовіших кольорів року! Яскраві та насичені кольори ідеально підходять для створення стильного коктейльного образу. 

Ажурні сукні плюс сайз: мода для всіх

Ви красуня з пишними формами? Це не означає, що Ви повинні відмовляти собі в задоволенні носити красивий одяг. Не варто обмежувати себе футболками та туніками oversize крою. Підкресліть свої неймовірні вигини! Ви будете виглядати неймовірно у такій сукні. Трендові ажурні сукні повинні з‘явитись у Вашому гардеробі! Надавайте перевагу моделям з ажурним верхом, низом та рукавами з мережива. Бажаєте приховати животик? Чорна сукня допоможе Вам приховати небажаний об‘єм! А ще така сукня допоможе Вам створити образ на будь-яку подію! У Вас об‘єм у стегнах? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на моделі із завищеною талією. А сукня з вирізом вдало підкреслить красу Вашого бюсту! Ідеальна довжина сукні для Вас – трохи нижче коліна. Лише пробуйте створити образ з такою сукнею. І Ви більше не захочете повертатись до однотонних суконь. Не обов‘язково, щоб уся сукня була ажурною. Буде достатньо мереживних вставок або рукавів. Спробуйте наважитись на світлі моделі. Не варто все життя обмежувати себе темними відтінками. Додайте своєму життю трохи кольору! 

Настав час для шопінгу! 

Ви втомились від довгих черг у торгових центрах?! Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua точно допоможе Вам у пошуках! Наша команда невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Для вдалих покупок Вам не потрібно виходити з дому! Наша команада невпинно слідкує за тижнями моди та завжди створює одяг за найголовнішими трендами світу. Ми віримо в справжню якісну моду. Вам більше не доведеться витрачати багато грошей на неякісні речі. За декілька кліків Ви зможете знайти ідеальні речі та придбати їх за низькою ціною. Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Наші дешеві ажурні сукні здивують Вас своєю неймовірною якістю. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Наші каталоги завжди допоможуть Вам при виборі якісних речей. Ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих сорочок з принтами! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Подивіться: Принт зебра знову в моді: стильні поради наших експертів!

Перегляньте також: Джинсові куртки – на які моделі слід звернути увагу!