Оригінальні футболки з принтом – простий спосіб, щоб підкреслити стилізацію

Оригінальні футболки з принтом – простий спосіб, щоб підкреслити стилізацію

Весняний сезон – час для модних експериментів. Тому варто подбати не лише про яскраві образи, але й стильну основу з принтом, яка гарантовано приверне до себе увагу оточуючих. Футболки з принтом – Ваш ідеальний вибір. Саме вони з легкістю поєднаються в будь-яких образах, оскільки займають перше місце серед моделей літнього гардеробу. Хочете здивувати найближчих стильним подарунком? Тоді Вам до нас! Широке різноманіття трендового верху здивує навіть найвибагливіших модниць. Переконайтесь в цьому самі!

Футболки з принтом – новий тренд цього сезону!

В розпал сонячного сезону варто подбати про легкі та водночас стильні поєднання. Перше що приходить нам на думку – це жіночі футболки. Без них важко уявити весняну пору останнього місяця. Адже саме в цей момент можна відчути прихід літнього тепла. Такий період є доволі символічними для багатьох жінок, тому принтовані футболки залишаються в рядах найпопулярнішого верху. Вони в своєму дизайні можуть бути різними. Тут йдеться і про романтизм, стриманість та сміливість. На це впливає дизайн, який може бути різним: від мотивів природи до крилатих виразів. Футболки з принтом відіграють важливу роль в будь-якому образі. Оздоблення – це своєрідна родзинка, яка виділяє характер, настрій і уподобання обраниці. Хочете, щоб про Ваші смаки дізнались близькі люди? Тоді вибирайте стильні футболки в нашому інтернет-магазині. 

Трендові футболки з принтом в яскравих кольорах – новий хіт сезону. Вони не лише ідеально вписуються в стилістику сонячної пори, але й ідеально поєднуються з насиченими барвами природи. Все, що нас оточує додає снаги жити та експериментувати. Тому, не бійтесь проявити себе по-новому. У цьому сезоні принт і колір мають значення!Жіночі футболки в принт – нова класика цієї весни. Вони все більше привертають нашу увагу, надихають до кардинальних змін і просто змушують жіночі серця битись частіше. Так, одна футболка, а скільки змішаних почуттів. Хочете дізнатись більше про доступні фасони? Тоді залишайтесь з нами!

Футболка з малюнком темно-сірого кольору в поєднанні з голубими джинсами прямого крою
Футболки з принтом – трендові фасони лише на eButik.pl!

Популярні фасони цього сезону!

Для когось існує одна стандартна модель футболки, а хтось слідкує за модою та знає про їх різноманітність. В цій частині статті ми детальніше поговоримо про футболки. Саме вони вважаються улюбленою основою, тому повинні бути в гардеробі кожної модниці. Все більше жінок обирають універсальність і практичність, а стильний дизайн стає основним пріоритетом у виборі. Неможливо виділити один фасон, який пасуватиме всім без виключення. Адже варто врахувати всі особливості фігури. Хтось може похвалитися пишним бюстом, для якого футболки з круглою горловиною – табу. Інші прагнуть додати об‘єму в верхню частину тіла, оскільки володіють вузькими плечима, а хтось хоче відвести увагу від широких бедер. В кожної модниці свої побажання, тому дизайнери виділяють кілька основних моделей. Давайте переглянемо, які!

  • довгі футболки в принт

Довгі фасони, що своїм пошиттям нагадують сукні приваблюють своєю легкістю. Вони чудово впишуться в повсякденні поєднання та стануть частиною стильного образу. Лише кілька годин і Ви готові запалювати вуличною красою!

  • футболки в принт оверсайз

Стиль оверсайз стане стильним вибором для жінок, котрі прагнуть приховати певні недоліки своєї фігури. Все більше жінок стилізують їх з базовим і облягаючим низом, щоб досягти правильних пропорцій в образі. Такі футболки з улюбленим принтом стануть Вашою трендовою основою!

  • футболки в принт з розрізами

Розрізи сьогодні можна спостерігати практично в кожному вбранні. Футболки не є виключенням. Якщо душа прагне змін, тоді не зволікайте з покупками!

  • короткі футболки в принт

Коротка довжина в топі продажів! Такі фасони футболок дозволяють виділити сильні сторони жіночої фігури, а також надихнуть на модні експерименти. Це чудова альтернатива для жіночих топів. Хочете спробувати, тоді вперед!

Футболки з принтом: який дизайн вибрати?

Щодо вибору дизайну, тут варто врахувати свої смаки та побажання. Ми все частіше спостерігаємо минучі тренди та вічну класику. До актуальних принтів варто віднести квіти, рослинні мотиви, тваринний принт, геометрію, абстракцію та написи. У цьому сезоні стильний вибір припадає на квіткові візерунки. Саме яскраві бутони підкорили серця багатьох модниць. Дрібні чи об‘ємні квіти не має значення, адже весняний сезон найкраще відповідає їх стилю. Тваринний принт також в моді. Все через любов до всього живого. Якщо леопардові оздоблення Вам набридли, зверніть увагу на стриману зебру. В кольоровій версії вона презентує новий тренд сезону! Геометрія – це про лаконічність і простоту. Тому, це чудовий вибір для любителів мінімалізму. Щодо абстракції, тут панує мрійливість і романтичність. 

Футболки з принтом в абстракцію презентують свободу в будь-якому рішенні. Такі візерунки приваблюють індивідуальністю, насиченим кольором і глибоким змістом. Недаремно жінки, котрі прагнуть виділитись з натовпу та зацікавити свого співрозмовника обирають такий стильний верх. Футболки з написом окремий вид стилю кежуал. Такий принт ніби повертає нас в часи минулого, мотивує та спонукає на особисті зміни.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує трендові фасони сезону, котрі неодмінно повинні бути в Вашому гардеробі. Ми обожнюємо збагачувати асортимент стильними новинками, які диктують нові тренди. Наші стилісти надихають жінок на експерименти та допомагають у створенні стильних образів для будь-яких подій. З нами бути модними – легко! Ми прагнемо робити моду доступною для кожної. Щодня дивуємо покупців знижками та акціями, які допоможуть значно заощадити Власні кошти. Тому запрошуємо на шопінг в eButik.pl вже сьогодні!

Читайте більше: Спідниці максі – перегляд найважливіших трендів сезону

Дізнайтесь про: Спортивні кофти плюс сайз – переглянь найбільший вибір кольорів на eButik