Кофта оверсайз для весняних стилізацій – зручність і стильний образ в одному

Кофта оверсайз для весняних стилізацій – зручність і стильний образ в одному

Ви все ще в пошуку максимально комфортного вбрання? Тоді ми знаємо, що варто вибрати в цьому сезоні. Сучасна мода презентує універсальність і максимальний комфорт. Більшість жінок звертають увагу не лише на стильні та неординарні поєднання, але й на базові рішення. Кофта оверсайз – новий хіт цієї весни, адже саме вона приваблює своєю волелюбністю. Без неї важко уявити стильні вуличні образи та поєднання на щодень. Хочете виглядати привабливо, не витрачаючи багато зусиль? Тоді вперед за покупками.

Кофта оверсайз – вдале поєднання стилю та комфорту!

Ще кілька років тому стиль оверсайз здавався для нас дивним і не охайним. Надмірний об‘єм, мішкувате вбрання залишалось подалі від жіночих фасонів одягу. Багатьом не могло прийти на думку, що протягом кількох сезонів стиль оверсайз стане одним із найпопулярніших в світі моди. Це все завдяки унікальній можливості цього стилю – приховувати дрібні недоліки жіночої фігури. Тоді в багатьох з’являється вогник впевненості в собі та в своєму вигляді. Багато модниць не уявляють свого життя без волелюбних і комфортних рішень. Адже правильний гардероб повинен містити і зручні фасони одягу. Кофта оверсайз одна із тих моделей, котрі повинні бути в кожної модниці. Вона з легкістю впишеться в стилістику будь-якого образу. Найчастіше її комбінують у повсякденних стилізаціях або ж у вуличних поєднаннях. 

Стиль кежуал обожнює жіночі кофти оверсайз, як і спортивний стиль. Переконайтесь в цьому самі! Отож, про універсальність цього вбрання говорити не варто, оскільки кофти в пошитті оверсайз пасуватимуть завжди і всюди. Щоб образ виглядав стильно та гармонійно варто пам‘ятати про прості правила. Правильний розмір, крій відповідно до типу фігури та стилістика образу. Тоді Ви з легкістю підкорите всіх своїм неординарним виглядом. Базова кофта оверсайз презентує простий дизайн. Виграшною залишається широка палітра кольорів. Все більше яскравих моделей з‘являються в цьому сезоні. Адже колір має значення цієї весни! Тому не бійтесь урізноманітнити свій буденний образ насиченими барвами.

Кофта оверсайз з капюшоном і написом рожевого кольору в поєднанні зі шкіряними легінсами чорного кольору
Кофта оверсайз – трендові фасони лише на eButik.pl!

Волелюбні фасони жіночих кофт: перелік стильних фасонів

Кожного сезону ми спостерігаємо за оновленням весняних колекцій. Модні дизайнери не зупиняються на досягнутому, а впевнено створюють новинки. Адже скільки жінок на планеті, стільки й різних потреб. Хтось цінує в одязі стильний дизайн, а комусь хочеться відчувати максимальний комфорт протягом всього дня. І це та інше бажання є правильним. Оскільки, мабуть, не існує ідеального вбрання для всіх. Кофта оверсайз може бути різною. Найбільше вони різняться між собою довжиною, стилем і дизайном. Про оздоблення та форму рукава говорять зовсім мало, адже переважно такі фасони відштовхуються від класики. Жіночі кофти взагалі є одними з найнеобхідніших речей в весняному гардеробі. Коли ще температура любить раптові зміни, об’ємні кофти прийдуть Вам на допомогу. Саме вільне пошиття допоможе забезпечити не лише захист, але й збереже тепло. Отож, давайте перейдемо до презентації стильних моделей.

  • коротка кофта оверсайз

Це класичне пошиття, яке обожнює кожна з нас. Короткі фасони можуть поєднуватись з будь-яким низом. Головне дотримуватись балансу в кольорі та речах-компаньйонах. Вони обожнюють низ з високою талією. Адже, щоб приховати надмірну відкритість, потрібен високий низ.

  • довга кофта оверсайз

Довгі кофти дещо нагадують жіночі сукні. Таке вбрання гарантовано сподобається любителям вільного та широкого крою. Довгі фасони можна носити як і з базовим низом, так і з короткими шортами. Все залежить від погоди та власного бажання.

  • кофта оверсайз з принтом

Принтовані кофти вільного пошиття – гаряча новинка сезону. Це можуть бути повністю оздоблені моделі або ж фасони з написами, принтованими вставками та об‘ємними малюнками.

  • кофта оверсайз з асиметричним низом

Цікавий крій приваблює все більше жінок, адже саме такі фасони створять оригінальний образ лише за кілька хвилин. Такі кофти створені, щоб урізноманітнити щоденний образ. Асиметрія сьогодні в моді, тому не зволікайте з покупками!

Кофта оверсайз: поради стилістів

Наші експерти люблять ділитись цікавими порадами стосовно стилю, фасону та поєднання. Сьогодні ми говоримо про жіночі кофти вільного крою, котрі так обожнює кожна з нас. Вони відносяться до універсальних моделей та збагачують базові гардероби на весну. До вибору своєї моделі варто підійти ретельно. Адже надмірний об‘єм не всім пасуватиме. Він з легкістю може зіпсувати загальний вигляд і гармонію поєднання. Тому особливості фігури перше, на що ми звертаємо увагу. Далі якість виробу. Так, саме вона презентує стильний та охайний зовнішній вигляд. Багато залежить і від дизайну. Прості фасони ідеально впишуться в стилістику повсякденних комбінацій, а принтовані – з легкістю стануть частиною особливого образу. В поєднанні з сукнями та спідницями вони виглядатимуть жіночно та романтично. Звичайно, на такі модні експерименти погодиться не кожна, але однозначно варто спробувати. Не бійтесь змінювати стиль і характер поєднання. Адже ця весна обожнює оригінальні образи. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl презентує стильні новинки в доступних цінах. Так, саме ціни Вас приємно здивують, адже ми прагнемо робити моду доступною для кожного. Все більше жінок перебувають в активному пошуку трендових фасонів. Ми пропонуємо широкий асортимент жіночого та чоловічого вбрання в різній кольоровій палітрі. Тому кожна з Вас обере, щось для себе. Дешеві кофти оверсайз повинні бути в Вашому гардеробі. Оскільки це стильна основа вдалого поєднання. Виглядайте модно та привабливо цієї весни. Все завдяки покупкам в eButik.pl!

Читайте: Літні жіночі костюми – з шортами чи зі спідницею?

Подивіться ще: Жіноча колекція денім від eButik – пізнайте цікаві новинки