Базова футболка в двох версіях – V-подібне чи кругле декольте?

Базова футболка в двох версіях – V-подібне чи кругле декольте?

Базовий одяг – вигідна інвестиція у Ваш гардероб. Саме прості фасони все більше та більше приваблюють любителів модних рішень. Універсальні моделі ідеально вписується в стилістику будь-якого образу, що значно спрощує наші зусилля та економить час. Найпопулярнішим вбранням базового гардеробу прийнято вважати жіночі футболки. Саме базова футболка в двох версіях виглядатиме стильно та лаконічно в різних стилях. Чи це класика, чи спорт – немає значення. Тому не зволікайте з покупками!

Базова футболка в двох версіях – стильний вибір на щодень!

Щоб скласти модний образ на щодень не потрібно докладати максимум зусиль. Адже стильна основа – запорука привабливого вигляду. Гармонійні комбінації на кожен день вимагають базових фасонів одягу. Оскільки для повсякденної метушні найкраще пасуватимуть прості рішення. Щоб значно наблизитись до базової капсули варто вибрати базові футболки в двох версіях. Перша це знаменита модель з V-подібним вирізом. Саме її обирають жінки, які хочуть підкреслити шию. Для деяких типів фігури таке декольте є необхідним, адже відводить погляд від певного дисбалансу фігури. V-подібний виріз люблять всі. Він додає образу оригінальності за рахунок відкритих грудей. Звичайно, є різна глибина вирізу, яку кожна з Вас може вибирати за необхідністю. Для повсякденних комбінацій варто залишитись на стороні скромності та простоти. Якщо ж Ви прихильниця сміливих рішень, тоді глибші розрізи створені саме для Вас. 

Друга версія базової футболки презентує круглий виріз. Це так звана класика базового гардеробу. Круглий виріз пасуватиме практично кожному типу фігури. Його часто доповнюють прикрасами по лінії коміра. Це можуть бути масивні золоті ланцюжки, атласні хустки та чокери. Стильна базова футболка в двох версіях виділяє свою практичну сторону. Адже такі футболки стануть чудовими компаньйонами практично всім елементам одягу. Навіть сукням! Ви здивовані? Цієї весни варто відійти від давніх стандартів. Сукні на тонких бретелях часто комбінують з базовими футболками, щоб прикрити надмірну відкритість і підкреслити свій індивідуальний стиль. Спробуйте самі!

Базова футболка з V-подібним вирізом лавандового кольору в поєднанні з голубими джинсами
Базова футболка в двох версіях – трендові фасони на eButik.pl!

Стильні образи в базовому стилі від наших експертів

Ми обожнюємо ділитись модними подробицями з нашими клієнтами та читачами. Адже прагнемо робити моду доступною для кожного. Щодня ми спостерігаємо за новими трендами, які збагачують гардероби любителів стильного вбрання. Все більше жінок звертаються до базової капсули. Оскільки цієї весни варто розслабитись, вибираючи прості фасони. Універсальність сьогодні на вершині популярності. Тому базова футболка в двох версіях – Ваш стильний вибір! Типово дівчачі комбінації зі спідницями та сукнями підкреслять жіночність. Базова футболка в двох версіях в поєднанні з атласною спідницею міді створить стильний тандем. А джинсові сарафани на широких бретелях і однотонні футболки гарантовано не залишать Вас без уваги оточуючих. До першого образу можна сміливо додати як і взуття на високих підборах, так і зручні кеди. Друга стилізація вимагає масивності, тому кросівки на грубій підошві повинні бути в Вашому арсеналі. 

Трендова базова футболка в двох версіях в поєднанні з кольоровими шортами виглядатиме як справжній комплект. Грайте з тонами та насиченістю кольорів. Тоді весняний образ стане дещо цікавішим! Поєднання базового верху з улюбленими фасонами джинсів – найкращий вибір на щодень. Така стилізація забезпечить Вас легкістю, доступністю та стилем. Адже такого типу образи, створюються лише за кілька хвилин. Не забувайте про аксесуари. Вони відіграють роль стильного завершення та можуть змінити характер майбутнього образу. Актуальна базова футболка в двох версіях часто з‘являється в класичних поєднаннях. Вона може слугувати основним верхом для брючного костюму, елегантного піджака та атласної сукні на бретелях. Якщо ж душа прагне неординарних рішень, тоді вперед за сукнею міді з розрізом! Бретелі на однотонній футболці виглядатимуть стильно та доречно. Високі підбори або ж спортивні кеди, масивні прикраси та головні убори стануть чудовим доповненням. Отож, бажаємо успіху!

Базова футболка в двох версіях: стильні фасони

Не лише комір має значення. Багато жінок вибирають вбрання, зважаючи на власний тип фігури та улюблені фасони. Адже кожна з нас інтуїтивно та все ж купує схожі моделі одягу. Весною неможливо обійтись без стильної та водночас кольорової основи. Базові футболки в двох версіях – маст хев в гардеробі кожної. Вони можуть бути різними: від асиметричного низу до популярного оверсайзу. Найчастіше круглий виріз з‘являється у приталених, довгих фасонах і футболках оверсайз. Такий тип декольте додає виробам стриманості, лаконічності та приваблює простотою. Його універсальність відчувається з першого носіння. Адже об‘ємний оверсайз потребує легкості. Футболки по фігурі з круглим вирізом допомагають в найскромніший спосіб виділити сильні сторони жіночої фігури. Щодо V-подібного вирізу варто врахувати його популярність в коротких фасонах і широких моделях. Короткі футболки з глибоким вирізом стануть ідеальним вибором на теплі дні. Переконайтесь в цьому самі!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – місце вигідного шопінгу, доступних цін і стильного вбрання. Саме у нас Ви знайдете найпопулярніші фасони сезону в широкій кольоровій палітрі. Всі доступні моделі та стильні поєднання чекають на Вас вже сьогодні. Щоденне оновлення асортименту та привабливі знижки доступні на нашому сайті. Дешева базова футболка в двох версіях підкорить серце кожної модниці. Тому вперед за стильними та універсальними моделями. Запрошуємо в eButik.pl

Читайте: Базова колекція plus size на кожен тип фігури!

Перегляньте: Денім total look – весняний тренд